Azoospermie - cap 16 -
Raspunsuri - Pagina 16
pisix spune:
Buna dimineata fetelor !
nusy - te-ai transformat intr-un mamicut protectiv si cu mare atentie pentru puiul tau
Si ce semnatura draguta ai ...
Fetelor, aseara eram franta si am uitat sa va zic ce mi-a spus Dracea de inhibina B : a zis ca e o valoare orientativa care ...mai tare te poate induce in eroare. A zis ca nu spune mai mult decat FSH-ul.
Dr Dracea spune ca problema ar fi urmatoarea : ca faci inhibina B si-ti iese atat de aiurea incat poti presupune ca nu se produce nimic acolo si ....poti renunta la biopsie. Insa chiar si cu analize f proaste, la biopsie se pot descopri 5 spermatozoizi, si aia sunt sufiecienti sa faci treba cu ei.
Eu insa zic ca ajuta in alt sens: daca faci inhibina B si vezi ca se produce ceva acolo, cu alt avant te poti apuca si de stimulare in paralel, sarind peste etapa de biopsie de diagnostic.
Bitzy - biopsia costa cam 600 eur la Gynera
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Copilutzu multumesc pt sfaturi . Mami eu sunt baba cu traista de lreacuri dar sa stii ca tocmai pe mine nu ma doftorivcesc pt ca mi-e tare greu sa fac ceaiuri .
Bitzy
Nusy fata si saculetzul ei mititel cu inimioara. Ai grija de tine si fereste-te de gripele astea care bantuie acum.
Pisix felicitari pt outze si endometru. Super! In curand o sa ai si tu un saculetz cu inimioara
Vreau si eu saculetz!!!!!!!!!!
Deci inhibina aia pe care am facut-o am cam dat banii degeaba pe ea.
Fetelor biopsia in Germania e 500 euro dar crioconservarea e 800 euro. Cred ca datorita faptului ca folosesc medii f bune e asa scumpa . Cica sunt sanse sa se dezghete gigeii bine datorita ac medii. La noi o sa fie bio de diagnostic.
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
Mikilina lasa ca vom avea si noi saculetul nostru ...
Posibil sa fie mai scump in Germanica pe criteriul asta !
Lasa ca eu azi dimineata imi propusesem sa mergem amandoi sa facem inhibina deci iti dai seama ca dadeam 6 mil aiurea :)
Moniland spune:
Liana, Pisix, Vrembebe, Iuca, Ioana, Miki,Bytzi, Copilutzu, Nusy
Va multumesc tare, tare mult.
ella28 spune:
Pisix vesti bune! Mai fa un estradiol de control dar daca ti-ai dat drumul ...gata, esti pe val!
Nusy imi place semnatura ta, sper ca toate fetele de aici sa aiba o astfel de semnatura, sa vorbim de saculeti, batai ale inimii etc. Sa ne tii pumnii si sa ne tragi dupa tine.
Amzulica ce mai faci?
Miki si eu am avut o viroza urata , acum sper ca am nimicit-o, hai ca ne-am facut norma de raceala, acum trebuie sa trecem la facut de copii
ella28 spune:
Moni cu intarziere dar....la multi ani!
Sa te bucuri de pauza aceasta, sa revii cu forte proaspete si sa reusesti sa fii .
Moniland spune:
Multumesc Ella, deocamdata ma bucur de pauza. Imi prinde tare, tare bine.
Duminica am fost la "iarba verde" si era o mamica cu 2 fetite gemene de 1 an jumate si 2 viitoare mamici de fetite cu burtica mare, mare. Imi venea sa plang. Cu greu m-am abtinut.
Azi a nascut prietena mea o fetita. Ma bucur tare mult pentru ea, dar si eu vreau.
ella28 spune:
Moni din pacate te inteleg ffff bine...aseara am fost la niste prieteni sa le vedem fetita pentru prima oara...o dulce! Ma pregatisem inainte, nu voiam sa plang sau sa am o cadere. Si eu ma bucur pentru toti cei care au copii. Dar as vrea ca din cand in cand sa ma inteleaga si ei pe mine si sa nu ma raneasca cu vorbe aruncate aiurea.
Si nu stiu cum dar sunt inconjurata de femei care raman gravide in 2-3 luni de incercari.
Atunci cand am aflat ce probleme avem m-am bucurat ca exista o colega de serviciu cu care puteam vorbi (Sheritra m-a ajutat fff tare, m-a consiliat la telefon). Acum am o alta colega , Dannette care incepe FIV la unguri luna aceasta.
Eu zic ca bebe va aparea, trebuie sa fim optimiste!
ioana_p76 spune:
Pisix, ma bucur ca ti-ai revenit! Iti tin pumnii in continuare sa fie bine!
(ma gandesc poate nu a fost corecta valoarea estradiolului..ca lab din ro mai dau si rateuri..)
Moni, Ela off, de cate ori am trecut si eu prin asta..eu am un nepotel de 6 luni si toata per cand cumnata-mea a fost insarcinata a fost f greu, mai ales ca eu faceam fiv..si nu reuseam..si cand a nascut ea eu facusem fiv 2..nereusit..of..cate vorbe mi-au zis, cat m-au ranit, cumnata-mea cu burta la gura si mandra tare de ea ca a reusit din prima mi-a zis ca poate "ne trebuie o mama purtatoare - adica ea, ca ii place sa fie gravi" (n-o s-o uit toata viata pt asta..) dar scuze, m-am lungit si am fost off-topic.
Acum am trecut de faza asta, incerc sa fiu mai indiferenta.
toate fetele!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
Moniland spune:
Da, fetelor, din pacate pentru noi asa e. In jurul meu raman fetele insarcinate, si nasc si eu tot nimic. Dar nu renunt.