Azoospermie - cap 16 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si aci ma bag ca musca'n lapteda nu poci sa nu urez toate cele unei fete dragi inimi mele..
Moniiiiiiiiiiiii La Multi Ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

va pup pe toatee si multa baftaa!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Adica e ziua lui Moni - Moniland ???!!!

Eeeei, pai atunci sa inceapa fiesta, draga mea iti doresc din toata inima sa ai o zi vesela si frumoasa si in plus, aceasta zi sa fie prima din cea mai de exceptie etapa din viata ta !

La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

moniland - la multi ani si cat mai multa fericire!!!!!!
anes - ce ma bucur!!!!!!! bravo!!!! ce bine ca sunt si vesti bune...
arcus - bravos!!!!! felicitari pentru ce ati gasit si succes la viitorul fiv!!!!
pisix - bafta si tie!!!! poate mai creste pana la sfarsitul stimularii...
miki - bine ca ti-ai revenit, macar asa, cat de cat... dar scapi tu si de tuse... gasesti tu vreun ceai pt ea....

pt toate fetele mele si sa avem o saptamana super, ca vad ca a inceput cu petrecere...
ps- era sa uit, paste fericit pentru cei care sunt acum in sarbatoare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Moni LA MULTI ANI iti doresc multa sanatate, noroc si sa te ajute DD sa devii mamica cat mai curand.
Si un buchet de de la mine.
Fetelor eu sunt la faza de citit fara sa scriu, dar sa stiti ca sunt alaturi de voi si va citesc in fiecare zi.
Va cu drag pe toate

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

MONI LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bucurii! Multi si pentru tine!
Pisix s-ar putea ca organismul tau sa raspunda mai greu la stimulare din primul motiv pe care l-ai scris tu, adica ca poate a trecut putin timp intre fiv-uri. Si eu cam tot asa am patit la fiv, am reactionat mai putin la tratament, se pare ca a fost cam devreme, 3 luni de la fiv1. Nu cred ca ar fi din cauza curei de slabire si, desi nu-ti stiu varsta, cred ca nici din cauza ei, daca la fiv1 ai raspuns asa de bine.
Oricum, fii optimista, chiar daca vor fi mai putini foliculi, poate vor fi de mai de calitate. Doamne Ajuta!

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

La multi ani ! Moni Multa sanatate si fericire !
Pisule eu cred ca vinovata e cura. Proteinele sunt f imp , nu tb sa le excluzi definitiv. Am auzit de un caz cu o fata care dupa o cura drastica de slabire a ajuns la menopauza. Deci alimentatia influenteaza fertilitatea. Apa e f importanta pt a avea ovare curate si de dimensiuni cat mai mici. Dar sa speram ca vei avea outze frumoase pt gigeii din eprubeta. Papa si tu piept de curcan acum si bea multa apa.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Moniland si eu ati doresc multa fericire tot binele din lume si sa ti se amplineasca visul

Pisix ai grija de tine si DD sa te ajute sa fie totul bine
Mikisorati doresc sa te faci bine cat mai repede
ici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

MONI LA MUUULTI ANI !!! Tooot ce iti doresti sa se realizeze!! Muulta fericire !!!
Mikilina incearca si cu ceai de cimbrisor
Uite citeste aici: http://www.larix.ro/CEAI/ccimbris.htm
http://plantemedicinale.gradinamea.ro/Cimbrisor_2620_541_1.html

Calmeaza tusea!!!
Probat de mine!!!
Multa sanatate!!!
Moni ,Miki multumesc mult!! M-ati linistit!!! Ma macina rau... si pana ajung la dr. ..
Deci sunt gainusha grasana si cu outze!!!
Pisix stiam ca sistemul endocrinologic poate fi dereglat de curele drastice de slabire.
In nici un caz sa nu te gandesti la varsta ….(ai vazut tu pisoi batran??? )
Aaaa si am observat la mine … sunt anumite perioade cand nu ovulez de loc. Ovulatia are loc ( la mine) toamna si primavara , in rest… deloc…. Poate la tine asta este perioada cand nu ovulezi. Poate zic o prostie.. dar asa am observat la mine.
Si poate te-ai dereglat de la primul FIV!!
Si ..si .. nu mai gandi negative ca iti dau bataitza!!!
gashcaaa !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, gata …misterul s-a imprastiat: se pare doar ca organismul meu a luat-o putin mai greu, dar A LUAT-O !
Am 12 foliculi babani plus altii care ar putea promite , deci se pare ca a fost doar o furtuna intr-un pahar cu apa. Dr mi-a zis sa repet totusi estradiolul sa vad daca am intrat pe linia de plutire. Ideea e ca din cauza faptului ca am cateva kile in plus, era nevoie de o cantitate mai mare de Gonal ca sa inceapa si ovarele mele sa produca.

Deci acum sunt foooarte linistita, mai ales ca si endometrul meu a batut recorudul de 10,5 (si inca mai are timp sa creasca). Asadar: vineri am punctie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni: La Multi Ani si din partea mea si multa,multa sanatate!!!!Sa ai un an superbun!

Anes: ma bucur din suflet ca este bine!

Pisule: bravoooo!!!!Multa,multa bafta!

Mikishor: manca-o-ar mama de bolnavioara....sa te faci bine repede!!!Te pupic!

Eu sunt bine,am fost aseara la o ecografie la mine in oras(la o dr.generalista,cu aparat cam vechi...vede bataile inimii abia dupa 9 saptamani) si bebelul e bine.Sacul embrionar a crescut fata de acum 2 saptamani de 3 ori si se vede si embrionul..are 7 mm.Oricum,sambata cealalta,pe 5 aprilie,ma duc la Dantes,la Constanta,care e un profesionist...atunci se va vedea ca lumea.

Va pup pe toate si numai bine va doresc!

Nusy 7+

Mergi la inceput