CAPRICOARNE(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Si eu as merge, aoleuuu!, da' ce-as merge! Cu baie, fara baie, aer sarat sa fie si galagie de valuri...Dar...e departe, tot n-as sta linistita fara micii, si daca ii duc si pe ei, cine mai aude marea? Ma consolez cu gandul ca la vara mergem toti patru si ne balacim de ne explodeaza aparatul respirator. Voua, celor care puteti merge acum, distractie placuta!Ileanna, nu rata nici o secunda de petrecere a timpului liber chiar...LIBER!Astept povestiri de la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pai da!!

Ca de aia ma si grabesc. Este ultima sesiune din viatza mea. Hauleoooooooooo si vai de mamitzica mea . Si ma mai duc 1 saptamana de pe 1 iunie. Dupa aia ... DD cu mila, sper sa supravietuim psihic schimbarii. Mi-e fricaaaaaaaaaaaa!! Recunosc .

Deja nu imi mai aduc aminte cum este sa nu ai burta ... sa te poti misca in voie ...

30S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ileanna, nu-ti fie frica, asa simti pt.ca nu stii cum o sa fie viata de mamica, dar sa vezi ce bine o sa te simti cu puiul langa tine. o sa-ti faci planuri muuulte cu el
eu tot timpul sustineam ca nu imi doresc copii si dupa ce l-am nascut pe Vladone ziceam ca imi pare rau ca nu l-am facut mai devreme

PS: uneori, cand citesc ce scrieti voi si cum scrieti, am impresia ca am scris eu....si mod de exprimare si tot
sunteti niste haioase si va iubesc

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

ileanna, in ce zona a Bucurestiului locuiesti? eu sunt in Titan...poate ne vedem sa le facem cunostinta la Vladonetzi

Mergi la inceput

Pai ... stai f bine . Eu la metrou Georgian. Dar prin septembrie ma mut la casha noua . Iti dai seama ce la fix pica mutarea.

Cuplam Vlazii - brazii. Da' al tau deja o sa umble la femei si o sa-i deie flit alui meu k e mucos. Iar al meu o sa faca spume si o sa-i dea cu loptzica in cap de ciuda (daca iese nebun ca ma-sa si ca ta-su) .

Daca iesi la plimbare in parcul Titan ... zi ca imi mut si eu fizicul gratios pe acolo.

30S cu bb Vlad

Mergi la inceput

wow, ileanna, incredibil, stam aproape.
ies de obicei in parcul Titanii de langa policlinica si doar in we merg in IOR, hai sa ne vedem intr-o zi
iti dau pe PM nr.meu de telefon

lasa draga, ca si eu cand eram burtoasa ma plimbam cu prietene care aveau deja copilasi mici. acum, desi e dif.de un an si ceva intre ei, se inteleg f.bine. important e de cand creste ala cel mai mic, sa inceapa sa se joace

Mergi la inceput

lilina, in we nici vorba, ca nu ma dezlipesc de barbate-meu. El lucreaza in Ploiesti si vine acasa numai in we.

Atunci ramane parcul Titanii in timpul saptamanii dar asta numai dupa 19 mai cand mi se intoarce masina in Bucuresti (e venit frate-meu mai mic din USA si i-am dat-o ca sa aiba cu ce se misca prin tara). Si bineinteles daca ... reiese ca ... mai incap in masina .

30S cu bb Vlad

Mergi la inceput

ok

ascultati www.youtube.com/watch?v=38GXoKeqzV4&feature=related" target="_blank">my favourite song

Mergi la inceput

Mai da' am ramas numa' noi doo aicea????

Daaa, misto melodia / shi tipa / shi videoclipu'!!!

30S cu bb Vlad

Mergi la inceput

neatza, pofiti la cafea, la scris sau doar citit, dupa caz

io caut de nebuna pe site-urile de produse online pt.copii cadouri pt.1 iunie, pt.piticul meu si pt.finut
offf, grea decizie

Mergi la inceput