CAPRICOARNE(6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Daaaaa
Uite-o si pe lilina cu postarea zilnica ... cam in jur de 9 jumateee .
Macar se poate baza omul pe tine, nu ca pe cornutele astea lenese.

Buna cafeaua??

31S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

da, prezenta la 'datorie', iti zic eu ileanna, ca fetele apar mai rar pe aici, noroc cu noi ca suntem mai disponibile
ma bate un gand ...litoralul pt.toti

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,

Ileana - vremea in Dk e hmmmm,si buna si rea.Aici nu sunt extremele din Romania,nu-s iarna -15C si nici vara 35C.Dar daca sunt 28C simti ca sunt 35,adica la 28 mergi la mare lejer.De fapt eu v-am luat-o inainte anul asta,saptamana trecuta au fost 25C si am mers la plaja.Eu si Carlutul meu ne-am bagat cu picioarele in apa,erau copii bagati in apa pana la gat,dar noi suntem incepatori
Imi place ca iarna nu e foarte rece,iarna trecuta a fost mai mult ca o toamna.Dar eu locuiesc in Copenhaga,daca mergi in nordul Danemarcei vremea e mai urata,vant mai tot timpul si grade mai putine.Eu inca nu sunt decisa daca urasc vremea de aici dar nici nu o iubesc.

Obiceiuri,eu ma refeream la faptul ca ai au atata iubire de sine ca mai intai se pun pe ei si apoi restul,chiar daca vorbim mama-copil , bunica-nepot. Eu nu ma supar pe soacra mea ca nu sta cu Carl,sau ca niciodata nu l-a luat in noapte ca sa pot dormi(cand era micut) Vreau sa-i inteleg si sa respect,doar ca mi-e asa dor de mama.Fratele meu are o fetita si cand au avut vreo nunta nu s-a pus problema ca cine sa stea cu ea.Noi facem programul dupa Carlut.
Sincer,pe de o parte ma bucur,de cate ori mergem in concedii sunt asa fericita ca-l avem langa noi.

Ea e o soacra buna,daca vreau sa fac ceva si sotul meu zice nu,atunci ei ma sustin pe mine.Si asp utea da mulet exemple ca e fata buna. Doar ca pana la ea.

hai ca-ti mai dau un ex
am mers la un restaurant,eu,sotul si Carlut si socrii si cumnatii.Carl avea chef de joaca si toti mancau iar eu ma plimbam cu el prin restaurant.Dupa ce au terminat de mancat,si desert si baut cafea au mai luat 5 min de odihna sa se aseze mancarea si apoi mi-a zis socra mea - dar lasa ca-l iau eu pe Carl si tu sa mananci

Ileana - ai animat topicul.Si lilina ce mai e ca tine.Eu zic sa va intalniti ca iese prietenie,aveti amandoua Vladuti...

Gata,eu azi sunt femeei de casa ca am de spalat 5 masini cred.

O zi buna

pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

am bagat si eu un ochi de control. eu sunt un pic ravasita, ma doare capul, sunt la dieta, am slabit un kg

cam atat, ne 'auzim' luni

Mergi la inceput

neatza

o aventuuuuura, urca in masina si hai
sa dam o tura

http://good-times.webshots.com/photo/2616911900101868138XCzSeb

enjoy the pictures

vezi ileanna, ca nu mai pierd timpul ??!!??!! deci nu raman 'fata mare'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Wooow, @lilina, chiar ca nu pierzi timpul...!!!Super! Eu n-am iesit anu' asta din Brasov decat pana la Bucuresti, si altiii...deja munte, deja mare...
V-am zis vreodata ca sunteti o familie de frumosi? Iete ca va zis acu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

lilina, tu esti figura mare rau si vad ca ma pot astepta la orice de la tine . Sa vezi mofturi ... ca e apa rece ... ca mai incolo ... ca sa vedem ... si ea pune poze de la Corbu asha, netam nesam. Ntz ntz ntz, ce obraznicatura ...

Cum ai facut? Ai stat peste noapte? Stii gazda buna in Corbu?? Eu sunt innebunita dupa zonele pustii. Asta vara am stat 2 saptamani la Periboina (muult dupa Corbu), eram singurul cort pe o raza de 2 km in we si poate 5 - 6 in timpul saptamanii.

Am fost si eu la mare we asta, bineinteles. La Vama Veche, cu cortul. Si concluzia trista este ca nu mai merge la cort. Din cauza intratului de-a busilea, cu pipi de 5 ori noaptea ... nu mai fac fatza cu burtile. Asa ca pe 1 iunie mai mergem o saptamana dar ... la gazda ... doamne ce baba am ajuns . Si we asta barbate-meu isi ia caiac si vreau sa fac tot posibilul sa-i fie si lui bine, sa se distreze k cine stie cand mai apuca (si singur nu vrea sa mearga, eu am vrut sa-l trimit). Mi-e ciuda ca is asha de ... impotenta, da' ce sa fac ...

PS Ai ditamai flecaul fataaaaaa!!
Si m-ai "enervat". O sa ma chiombesc si eu sa vad cum imi fac album d'ashta pe webshots. Sper sa reusesc.

diuna, deh mama, tu esti o cornuta mai ... cultivata. Cine merge la opera si la balet??? Esti reprezentantul nostru pe teme culturale . Si ... stai la munte tot timpul. Adevarul este ca de a Brasov nu e asa de facil sa dai o fuga la mare ca de la Bucuresti.

stefaniya cam inteleg ce vrei sa spui, dar sigur ca nu o traiesc pe pielea mea, asa ca diferenta e mare. Privind din afara as zice sa accepti ca ei sunt destul de diferiti si chiar sa ii respecti asa cum sunt. Eu zic ca e gresit sa faci clasificari de genul romanii sunt misto si danezii is pe dos, desi poate la prima vedere asa pare. Eu una ... am indoieli in ceea ce priveste cat de bun este stilul romanilor de a se "sacrifica" si a se implica total in viata familiei. Poate danezii exagereaza in partea cealalta dar eu sunt de parere ca orice sacrificiu de genul romanesc ... ajunge sa se plateasca cu varf si indesat. Si nu sunt convinsa ca este cu adevarat nevoie de aceste dovezi monstruoase uneori de oxitocina. Cred ca persoana proprie este intr-adevar foarte importanta, ba chiar mai importanta decat a celor din jur. Si stii de ce? Pentru ca tu - personal esti baza sau recipientul din care oferi in jur. Si ca sa poti sa oferi trebuie sa fii fericita, respectata si ingrijita. In primul rand de catre tine insati. Daca se intampla asta, poti fi puternica pentru cei din jur s ii poti sprijini fara sa simti apoi ca ei iti datoreaza sa raspunda la fel ... fara sa te simti frustrata atunci cand ei nu raspund pe masura (pentru ca rareori se intampla asta si tine si de perceptie). Eu sunt satula de ai mei, care intr-adevar s-au sacrificat si imi scot pe ochi mereu ... asteapta sa fac si eu la fel. Ori eu vreau sa fiu libera si nu fac gesturi romanesti decat daca este cu adevarat nevoie. Si uitandu-ma in urma chiar nu consider ca era nevoie sa se sacrifice. Daca nu o faceau ce s-ar fi intamplat??? Este o capcana. De cate ori te vei sacrifica pt cineva il vei face inconstient sa plateasca cu varf si indesat. Chiar daca nu ai real nevoie de un sacrificiu inapoi.

Daca te gandesti la faza cu restaurantul ... da ... pentru cineva crescut intr-o familie tipic romaneasca ... este SOCANT. Daca faza ar fi fost intr-un restaurant din RO ... nu ar mai fi mancat nimeni de la masa si toata lumea ar fi facut teatrul Tandarica pt cel mic. Eu zic ca ar fi fost o seara de kko si toata lumea ar fi plecat varza acasa, cu creierii mari, si ar fi fost prima si singura iesire de genul asta. Asa ... danezii au preferat sa manance macar ei si sa aiba o seara placuta, iar apoi ai avut sansa sa mananci si tu ... la un moment dat .

Cred ca in vest gesturile frumoase nu se fac din politete sau pentru ca asa este cultura, ci sunt chiar o chestie pretioasa, cu dedicatie speciala. Si fara sa astepti ceva inapoi. Poate gresesc ...

Iar clima, din cate spui ... mie mi se pare chiar misto ... relaxanta

Da' ce s-o fi intamplat cu slimatei totusi????!!!

31S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Auzi, @ileanna, cel mai important lucru este ca aceste "babisme" ale tale vor treace dupa ce nasti.Ale meeeleeee sant de la varsta, nu se mai vindeca. Tu esti mare filozoafa de formatie, si vorbesti pe cat de laborios scri? Asa cred, si mai cred ca deja i-ai impuiat capul si lui bb cu danezii si altele.In legatura cu ce scriai despre datorii ; imi pare tare vorba aia, ca atunci cand salvezi viata cuiva ii esti dator pana la moarte.Cred ca am cam alambicat lucrurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,

Ileana - da,ce am spus eu e tipic romanesc pt ca eu sunt romanca si am crescut in Romania si mi-am capatat caracterul si obiceiurile de-acolo.Bineinteles ca intre timp mai schimbam,mai adaugam,in functie de mediul in care traim.
Mama ca orice om are defectele ei,ca sa ajuti nu inseamna ca esti neaparat un bagacios.Mamele gresesc uneori in fata copiilor din teama lor ca nu mai sunt utile si ca sunt crescute in ideea de mama stie totul.Nu neaparat ca sunt scorpii si nu ma refer la toate.Sunt femei rele din nastere si femei care gresesc fara intentie.
Mie una imi lipseste felul romanului,asa cum e el.Si Klaus(sotul meu) chiar e incantat cat ajutor are fratele meu de la mama.E casatorit de 10 ani si intre noi toti e o relatie ok.Totul e sa-ti cunosti limita.Cand mergem acaas el vrea la picnic,pt ca stie ca ne adunam o groaza de prieteni,glumim,mancam,dansam...
Dar cand vei naste si vei avea asa nevoie de un somn,sa vezi ce dreptate imi dai( sau poate nu).Depinde de copil,dar Carl se trezea la fiecare 2 ore si pana ii dadeam sa manance,pana il mai mangaiam sa adoarma mai treceau 20min si inca o ora jumate si se trezea iar.Cand am dormit pt prima data 4 ore,imi venea sa ma apuc de nu stiu ce treburi,ca asa de odihnita ma simteam.
Daca mi-ar fi dat si ea o noapte de somn...Sotul meu a stat cu el dar daac plangea venea cu el si-mi zicea ca el nu stie ce sa-i faca
Asa cum am mai zis,eu chiar am o relatie buna cu soacra mea,faptul ca sunt lucruri diferite le accept fara s-o cred o scorpie,chiar cred ca tien de cultura fiecaruia.Asa cum orice tara are cultura si obiceiurile ei.DaŽ,mai am prietene din alte tari si chiar si ele au aceeasi parere despre danezi.In grupul de mamici sunt din Mexic,Tailanda,India,Spania si toate au acelasi off.Din punctul meu de vedere danezii sunt mai reci.
Da,e bine ca nu se baga in casa noastra dar nici mama nu-i da sfaturi cumnatei mele cum sa-si aranjeze casa sau mai stiu eu ce.Au fost ceva probleme la inceput(ca orice soacra si nora) dar s-au rezolvat si acum fiecare isi stie limita.
Cand fratele meu cu cumnata vor sa mearga la un picnic,o petrecere,ceva fara nepoata,nu s-a pus si nu se pune niciodata problema ca nu au cu cine lasa fata.Mi-as dori si eu sa pot iesi cu sotul meu o seara pe luna in care sa ne simtim ca inainte.(joi vine sora mea si numapi prin restaurante stau - glumesc)
Cat despre restaurant,nu ar fi fost tandarica,faptul ca il tinea ba unul,ba altul nu inseamna ca am fi fost cu totii dupa el.Nu tipa,era curios sa verifice ce e acolo,se uita pe o carte dupa care pleca iar in verificarea restaurantului.

Poate eu unde am avut mereu o groaza de prieteni,vizite mereu,de-asta duc dorul.

mama,Ileana ,poate te vad ca nu stii cum sa gasesti pe cineva sa-ti tina bebe ca sa poti dormi.

O zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

diuna eshti tu prea draguta

ileanna, am ras de-am murit la mesajul tau. eshti super haioasa.
nu am fost la mare decat duminica. la Corbu am stat 2 ore....am fugit la Mamaia sa papam si sa vedem un hotel, ca ne-am facut rezervare pt.iunie. La Corbu am stat intr-un golfulet, era plaja neamenajata, salbatica, sigur mergi unii cu cortul pe acolo, e super frumos si liniste si e la 10 min.de Mamaia. Sunt si cateva pensiuni in apropierea plajei.am dat un seach cu Cobu pe google
http://www.roturism.com/suggest_link.php?cat=Constanta&sub_cat=Corbu

Mergi la inceput