CAPRICOARNE(6)
Raspunsuri - Pagina 7
ileanna spune:
si eu voiam gemeni
baiat si fata si daca se putea ... pe placente separate ![]()
vorba aia ... nu-i da prostului tot ce cere
acuma ca is cu burta la gura, ma intreb cum era daca aveam 2 in ea
apropo de baieti
azi mi-am luat o carte despre cum se cresc baietii
de fapt trateaza constientizarea faptului ca sunt total diferiti de fetitze, au alt mod de a reactiona si etc
banuiam io
cred ca baietii fac muuuuuult mai multe probleme
sper sa ma descurc
quote:
Originally posted by diuna
Ileana draga, cat despre viata sociala...nu prea trebuie sa iei tu masuri. Le face bebe.Tot timpul liber se va invarti in jurul lui.
stii ca ne-am cam prins noi ca ne vine stapanul ...
si stii ca ne e putintel cam frica???
dar wooow diuna
tu ai 2????
moaaaama ce razboinica esti, si te mai duci si la balet
30S cu bb Vlad 
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
diuna spune:
Relax!, ai mei sunt marisori, ii mai iau cu mine!
Eu incep sa depasesc perioada cu program facut de ei, le cam fac program dupa noi, adaptat varstei lor, bineinteles! Oricum, mergem in weekend la piscina, la Paradisul Acvatic, la opera si balet cu cea mare, in scurte circuite pe munte, la gratare(ca tot s-a deschis sezonu'), sotu cu fii-sa la filme SF, si nu mai stiu.Asa am timp si de mine, nu sunt cine stie ce razboinica. Nu mai mult ca restu' capricoarnelor
Eheeee, cand eram tineri si singurei stateam ziua in weekend asa
si noaptea dansam, jucam jocuri duium...Pentru asta trebuie sa mai creasca un pic copiii, si ii initiem!![]()
Azi, de exemplu, ii lasam cu bunicii, noi plecam la ziua sefului sotului.Dar maine vizitam prieteni cu curte, deci mergem gasca."Distractia" incepe la sosirea acasa, pana se duc la dus, pana ies de acolo, pregatirea ptr luni dimineata de scoli, gradi...
Una peste alta, e palpitant!
lilina spune:
moaaama, diuna, acelasi program aveam si noi inainte de Vladone
sa nu-ti mai zic ccc ca si eu imi doream gemeni, of, e o boala, vad, la cornute
azi am vrut sa-l ducem si noi pe pitic la Antipa dar nu ne-a iesit, s-a trezit muuult prea tarziu
cat despre program, chiar nu pot sa fac nimic fara sa il iau pe el in calcul, indiferent de fac, trebuie sa ma gandesc ce e bine pt.el
we placut in continuare
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
stefaniya spune:
Buna,
Ileanna - bine ai venit! Da,ma potrivesc eu aici dar ciudat este ca in general ma atrageau brunetii,dar in viata mea am iubit 2 blondini.Unul pe la 18 ani si acum sotul meu.Iar el a fost atras de brunete dar si-a luat una mai alba ca el
Niciodata nu stii ce iti ofera viata. ![]()
Si tu ai un Vladut in burtica! Da din picioruse?
Lilina - 
Si eu mi-am pierdut tatal cand aveam 19ani si atunci am avut alte o mie de probleme.E adevarat cand se spune ca atunci cand iti vine unu,iti mai vin 10 necazuri.Stiu ca daca a mai trecut cineva prin acelasi necaz ca al tau nu-ti poate lua durerea dar poate confesiunile astea ne mai ajuta.Stii,eu as avea nevoie de atatea raspunsuri sa primesc de la el dar din pacate nu le voi primi niciodata.
Vorba cuiva,viata e asa grea dar si asa de scurta!
Sa fie Vladut sanatos,sa fiti si voi sanatosi si asa treceti peste toate problemele vietii.
Slimatei - e bine s-o pui pe burtica pt ca o ajuta la a invata sa-si sprijine capusorul.De fapt banuiesc ca de-acum si-l poate sprijini.Ai filmulete cu ea facand "nebunii" ?
Cat despre incurajat,pai ti-am zis dinainte ca sa te pregatesti ![]()
Depinde de la copil la copil,si eu cred ca am un copil cumintel.Mai si tipa,mai si plange dar imi da uneori si cate o ora de liniste.E adevarat ca nu mai dorm pana la 10...
Diuna - ce mi-as dori si eu timp pt noi dar nu se poate.Nu ma intind de ce ca ii injur pe danezi cu obiceriurile lor
Noi asteptam sa iesim la pensie sau cand ma viziteaza ai mei ca sa avem cate o portita de iesire.
In rest cu bebe dupa noi!
Va pup si sa aveti o noapte linistita!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
lilina spune:
goood morning
poftiti la scris
ce frumooos e afara, vine varaaaa
ileanna spune:
Neatza fetelor
stefaniya, ce obiceiuri au danezii? Hai barfeste-i putin ca eu nu stiu nimic de natzia asta. Cum e vremea acolo? Nu acum, in general, cum e clima?
Fetelor eu abia astept ziua de vineri ca plec la mare la Vama Veche pt we. Probabil ca o sa-mi cam sune vantul in creieri dar nu ma intereseaza. Vreau sa vad marea si sa-mi clatesc ochii si narile. Merg cu cortul, asa cum merg de cand m-am maritat, si imi place de mor sa zac numai pe malul marii non stop si sa adorm cu sunetul valurilor ... sa ma trezesc la fel.
30S cu bb Vlad 
lilina spune:
neatza
wow, ileanna, la maaare
stii ca si noi am vrut sa dam o fuga in we, asa de nebuni, i-am zis sotului sa-si pastreze cheful de nebunii pana cand vine caldura, poate facem si o baie in mare ![]()
ileanna spune:
Pai lilina, pentru o baie in mare tb sa astepti mult si bine, cel putin 1 luna. Au fost veri cand crapai de caldura pe nisip si cu toate astea nu te puteai atinge de apa marii. Asta din cauza curentilor care purtau apa rece din larg.
Lasa prostiile si du-te. Ca daca astepti momentul perfect ... ramai fata mare
.
30S cu bb Vlad 
lilina spune:
ihi, bine zis