CAPRICOARNE(6)
Raspunsuri - Pagina 6
ileanna spune:
Salut fetelor
V-am descoperit si eu dupa muuult timp si chiar ma bucur ca am gasit oameni asemeni mie si ca nu se posteaza 15 pagini pe zi ca eu nu ma pot adapta la halul asta de conversatie
.
Azi noapte nu am avut somn, asa ca v-am citit din urma si m-am bucurat sa descopar oameni asemeni mie, dupa cum spuneam. Si mai ales m-am relaxat vazand ca impartim toate lucrurile care mie mi se par ciudatenii si care ma despart de majoritatea oamenilor: introvertita, analitica pana la loc comanda, nu-mi place palavrageala si ii evit pe cei care vorbesc f mult, sunt lenesa, dorm mult, sunt departe de a fi o gospodina, stiu la orice ora unde se afla fiecare lucru si sunt folosita pe post de detectiv etc etc. Poate ca stiam eu din horoscoape ca noi capricornii suntem mai ciudati dar e mult mai relaxant sa aud oamenii cu cuvintele lor.
Am avut ragaz sa va cunosc pe toate, chiar si generatiile care nu mai posteaza demult.
slimatei felicitari pentru bb ... masinuta ... si felicitari ca ai tinut subiectul asta in viata
lilina am inteles ca ai avut un an f f greu, si mai mult decat atat, cornutele astea nici macar nu te-au lasat sa-ti plangi de mila. Trebuie sa le intelegi, uita-te si tu in ce zodie sunt
. Eu una nu sunt de parerea asta, am devenit in timp un capricorn mult mai uman, sau poate ascendentul in rac isi spune cuvantul. Chiar cred ca de asta suntem aici, ca sa spunem multe din ce n-am spune. Si sa nu ascundem sau sa negam faptul ca suntem oameni, cu toate slabiciunile, lacrimile si frumusetile pe care le implica. Eu as vrea sa stiu care sunt greutatile tale si as vrea sa invatam una din greutatile celeilalte.
stefanya asa blonda si suckara cum esti ... te potrivesti la fix in peisajul nordic. nu-i asa??? 
diunafelicitari pentru ocupatiile ... culturale. N-am fost niciodata la balet. Am tot zis ca incerc sa ma duc la opera dar ... vorba a ramas.
salutari si celorlalte fete care inca nu au intrat pe capitolul asta!!!
PS Eu cornuta de 12 ian '75, cu ascendent in Rac, soatza in Leu si baietel in burtik ... Leu sau Rac. Daca iese Leu soatza va fi fericita dar ... io zau daca stiu cum o sa ma descurc
.
Cat despre viata cornutei cu bestia ... hm. Abia dupa un an de cand ne-am cunoscut s-au asezat fronturile de lupta. Noroc ca eram f f indragostiti ca altfel iesea cu par smuls. Si acum se mai aud strigate din tabere si mai iese o mineriada scurta.
Realitatea este ca suntem atat de rai amandoi incat stim ca nu ne permitem sa ne certam inainte de a cerceta Codul Penal
.
Va pup!!!
29S cu bb Vlad 
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
lilina spune:
wow, ileanna, bine ai venit, sper macar cu tine sa mai stau si eu un pic de vorba
vad multe coincidente intre noi si zau ca nu ma mira
Vlad zici, a ??? pai ai vazut p-al meu cum il cheama ???
detectiv is my midle name, desi la cat sunt de dezodonata ai zice ca nici capul nu stiu pe unde imi e
parca si numele se aseamana ana, liliana, ileanna
zici ca ai vazut ca am avut un an greu ? horror ar fi mai potrivit
pai sa incep cu operatia mea de pe 31 ianuarie, detaliez alta data, ca-i prea dureros, cert e ca nu mai pot face copii
continui cu operatia de hernie a lui fi-miu, pe cand avea doar 2 saptamani de viata (desi e dinaintea anului horror), am crezut ca mor, asa de tare m-am speriat si m-am consumat, era prea mic pt.asa ceva
sa continui.... l-am pierdut pe tata la incep.lunii iulie; asta mi-a pus capac
apoi totul a culminat cu un colaps financiar si cu diverse discutii in familie
of, dar inca mai traiesc, nu ma las eu asa cu una cu doua
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
diuna spune:
Buna seara, @ileanna!
N-o lasa pe @lilina sa te depreseze, ca eu una numai ce am citit postarea ei anterioara acesteia si mi-am adus aminte de toate datoriile mele...Zau Lilina, nu vezi ce bine e anu' asta fata de precedentu'? Nu vezi ca dupa fiecare ploaie iese soarele? Azi aveam in dreptul ferestrei doua curcubee in toata splendoarea...Deci nu numai ca a iesit soarele...!
Ileanna, abia astept sa mai scri, esti haioasa si deschisa si imi placi.Si va mai tin la curent cu viata artistica,luna asta am doua opere in vizor,dar acum trebuie sa va las ca imi incepe un film. Nuuu, nu cultural, e Jordan, doctora de morti. Imi place!
Noapte buna celor de dincoace de Ocean!
lilina spune:
Diuna, nu pot sa zic ca anul asta e mai bun decat celalalt. si pana la urma, ce s-ar mai putea intampla ?? nimic nu ma mai poate surprinde
majoritatea prietenelor mele au inceput anul asta f.prost: una divorteaza, alta s-a operat si i-a luat foc bucataria, alta are tatal bolnav de cancer, am alte 2 prietene care se chinuie de ani de zile sa faca copii. numai probleme. deci se pare ca e o perioada grea pt.multa lume
eu mi-am mai revenit un pic, am inceput munca, am o ocupatie si sunt ceva mai optimista. mai am doar de rezolvat problemele financiare si de bagat mintile in cap sotului
si chiar daca nu o sa merg in concediul mult visat, anul asta, nu o sa mor, asta e, sanatosi sa fim, ca de restul de mai descurcam noi
ileanna spune:
Salutare din nou!!
lilina,
am vazut ca pe al tau il cheama Vlad
. Daca ar fi fost fata am fi avut dificultati cu alegerea numelui. Dar Vlad a venit ca si cum ar fi fost numele lui dintotdeauna. Cred ca nu am discutat mai mult de 5 min si dupa aia ne uitam amuzati unul la altul fara sa ne vina sa credem ca s-a gatat marele subiect. Noi voiam fetita. Mi-e frica sa cresc baietel. Nu imi imaginez cum se face si cred ca este mult mai greu.
Nu mai poti face bb-ei?? Cam nasol, ce-ai patit? Eu nu stiu daca as vrea 2, dar daca mi s-ar spune ca nu pot ... ar fi nasol. Dar ca sa o luam pe alta parte, eu am auzit de femei care au incercat 7 ani, au renuntat si adoptat, si dupa aia au ramas gravide. Asa ca ... orice e posibil. In a doua ordine de idei ... cu atat mai mult zi sarumana ca il ai pe asta micu!!! Bine ca te-ai miscat cu folos. Si stii ceva??? Ia nu te mai gandi tu la ceea ce NU ai ci ... la ceea ce ai deja. Ce?? Deja nu mai e bun ce ai?
Ia fa tu o listutza cu toate "lucrurile" frumoase si valoroase din viata ta.
Operatie copil de 2 saptamani??!!!! Dumnezeule!! No comment! Gandeste-te cat de fericita esti ca totul a trecut cu bine. Eu as privi-o ca pe o lupta personala ... castigata cu bine.
Iar tatal tau ... Nici aici nu e mare lucru de zis. Nu prea ai ce zice niciodata in fata mortii, mai ales cand e vorba de cineva drag. Gandeste-te la vorba aia "cu o moarte toti suntem datori" si incearca sa fii prezenta langa cei vii. Gandeste-te cu drag si blandete la tatal tau si nu cu lacrimi si incrancenare, ca sa-i usurezi viata de dincolo. Mama mea a murit cand aveam 12 ani.
Finantele??? Nu stiu cat de greu iti este. Daca nu sufera copilu' si va mai permiteti o haina noua la 2 - 3 luni, o masa in oras pe luna, 1 vacanta pe an si cateva we-uri ... it's fine. Si daca nu ... in cat timp vi le puteti permite si ce trebe de facut ca sa ajungeti acolo?? Eu sunt mai relaxata ... nu prea imi sta capul la bani nici chiar atunci cand nu imi permit una alta. Barbate-meu e mai crizat si viseaza sa castigam la loto
.
Cat despre a-i baga mintile in cap sotului ... hm ... nu stiu despre ce e vorba dar aici poate fi mai periculos. Comunicare, intimitate, incredere tata. Restul sunt "vanare de vant". Al meu m-a bagat in boale ieri, dar a trecut. Aici e nashpa daca pica ceva.
diuna 
stai pe pace ca nu ma deprim asa de usor. Si cand o fac, o fac din interior si nu din exterior. Dimpotriva, cand e mai greu ma adun mai bine si tzin frontul. Hm ... zic io.
vad ca tu ai viata sociala nu glumaaaa
brava. io si barbate-meu suntem amandoi 2 lenesi si sociopati. bine macar ca suntem la fel. desi m-am gandit ca acum cand 'om avea cupil ... trebuie sa ne schimbam nitel, sa intram in niste cluburi de parinti si chestii d'astea. si din motive administrative dar si pt ca nu vrem sa crestem un salbatic.
29S cu bb Vlad 
ileanna spune:
alo beeeiiii
treci si posteaza!!!!
ti-ai prins cornu'n gardul primariei???
eeeeiiiii
29S cu bb Vlad 
lilina spune:
neatza
ileanna, si noi ne-am dorit fetita dar cand a venit Vladone pe lumea am fost atat de fericiti. ne-am certat muuult pt.numele lui, eu vroiam David sau Calin, dar pana la urma am cedat, pt.ca e baiatul tatei. eu am vrut sa-l cheme si Alexandru asa ca l-am lasat pe el sa-i puna primul prenume
clar nu mai am nici o sansa sa am un bebe, 1000 in 100. dar ne dorim sa trecem cu bine peste per.asta grea si sa ne putem permite un apartament mai mare si atunci vom infia o fetita
si sotul meu e disperat cu loto, tooot joaca si toooot spera
ileanna spune:
teoretic ... si mie mi-ar place sa infiez un copil.
chiar inainte sa raman gravi ma intrebam daca e ok sa maresc eu populatia planetei ... de ce sa aduc un bb intr-o lume care se autodistruge ... ce ne facem cu incalzirea planetei etc etc. si ca mult mai inteleapta ar fi adoptia.
adica ... de ce sa contribui la suprapopulare cand sunt fiinte mici si parasite???
dar in interior nu simt ... doar logic.
poate sa va schimba situatia dupa ce devin mamica. oricum, am vazut undeva niste copiii din astia si sunt ... diferiti si speciali. am simtit ca se lipesc pur si simplu de inima.
unde o fi slimatei ... cea care tinea frontul aici????
ciudat.
ps. neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
30S cu bb Vlad 
diuna spune:
Salutare, salutare!
Auziti, voi astea care doreati fete: eu voiam doi baieti gemeni. Asa doream. Va dati seama ce dezamagire cand am aflat ca e un singur fat...Va dati seama cand am aflat ca e si fata...Numai dupa ce am nascut mi-a mai venit inima la loc. Draga mamii!!!Si am mai facut si-un baiat, ca fata era fetita tatii si mi-a trebuit si un copil al meu.Baiatu' mamei!
Ileana draga, cat despre viata sociala...nu prea trebuie sa iei tu masuri. Le face bebe.Tot timpul liber se va invarti in jurul lui. Poate nu chiar de mic-mic, dar de la gradi...gata! Va gaseste el prieteni si va face el program. Dar sti ce fain e? Si sanatos. Nu mai mergi in locuri in care se fumeaza, stai muuult la aer curat, te duci la munte, la ozon, la mare, la aerosoli, te culci devreme, ca la 9.oo dim dumunica e teatru radiofonic, invitatii la Mac de ziua copiilor primesti si cu noaptea in cap, etc.Esti pe un drum fara intoarcere. Sunteti ai lui!
Va doresc un weekwnd superb!
Si tie, @slimatei!