CAPRICOARNE(6)
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
neata lilina
lui vladone
stefania multumim
diuna va 
si pupam pe toata lumea si lasam si o cafea
in caz ca vrea cineva
asa e lilina eu sunt intr-o stare de depresie sa spunem ca stau mai bine in ultemele zile, dar inca au mai ramas sechele..or' fi post-partum cine stie caci nu-mi lipseste nimic dar nimic nu ma multumeste si imi vine sa ma urc pe pereti (imi sare mustarul din orice)ma simt neinteleasa desi sotul incerca din rasputeri sa ma multumeasca, dar eu inca nu-mi gasesc pacea interioara... of. e greu dar numai eu ma pot ajuta..si nimeni altul.. si eu incerc dar nu e usor..si asa cum spunea sotul meu ca e usor sa cazi in nemultumire e mai usor si una atrage alta si tot asa...decat sa te multumesti cu ce ai mai ales ca n-am nimic am o familie reusita un sot care ma iubeste si-mi face poftele sanatoasa(oleaca mai putin) poate ca nu ma simt utila in deajuns (intradevar as vrea sa-i dau o mana de ajutor sotului dar cum..?)ce stiu eu..dar sper sa treaca....
trebuie sa ma pun pe picioare singura ca altfel cine... cand eram in gravidanta nici psihologul n'a avut ce-mi face pana cand n-am luat singura taurul de coarne... ehe... hormonii astia pe deasupra... ii urasc
haideti ca m-am descarcat si eu oleaca..dupa vin si cu nouatatio de bine acu sper sa am si timp
va pup
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
slimatei spune:
haideti ca va spun si noutate mare.... marti facem 4 lunite si deja ieri am facut
prima rostoglire
pe burtica, pt. micutza mea e mare realizare si eu sunt tare mandra..asta e un motiv de aruncat butoie ,numa' sa rteusesc
slimatei spune:
mey,... numai eu am mai ramas sa ma zbat pe aici singurica
azi azi dam cafeaua
dar si de "beut"![]()

ceva papica
si o cola
pt cine nu bea
e petrecere mare
cea mai mica dintre capricornite de pe aici si bineinteles
mamei face 4 lunite...

va pupam
si merem sa petrecem...
glumesc azi avem o ramada de treaba...
o zi buna
Stefania X2 ... eu, broskutz :)
lilina spune:
salutare si scuze pt.absenta
m-am cam aglomerat la serviciu
slimatei, sa-ti traiasca mogaldeaza, sa fie sanatoasa si sa se dezvolte frumos
sper ca ai trecut de faza depresiva 
noi suntem iar raciti si iar pe antibiotic, asa m-am saturat
vineri plecam din oras cu mai multi prieteni, sa petrecem cateva zile
asa ca va urez de pe acum PASTE FERICIT
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
slimatei spune:
acum abia mi-am facut timp sa intru
sa va pot ura un Paste fericit si numai lucruri bune!
va 
Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
lilina spune:
Hristos a Inviat !
noi am fost la Tusnad de Paste, unde ne-am simtit taare bine.
aveti aici cateva poze
stefaniya spune:
Adevarat ca a inviat!
Lilina - am vazut pozicile si se vede ca v-ati simtit taaaare bine! Vlad a incercat tot ce a gasit in jurul lui
Si super pensiunea,...hmmmm
Mi-e dor de-o plimbare din asta in Romania la vizitat locuri asa speciale.
Slimatei - ce mai face Stefania,face rasucirile bine?
Ce momente frumoase! Pana la 6 luni baietelul meu a fost perfect si mi-e dor de perioada aia,dar apoi a invatat sa tipe,sa planga si m-a trezit la realitate ![]()
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
lilina spune:
stefanyia. ce frumos o incurajezi tu pe slimatei, si nu ma refer la rasuciri, ci la perioada de pana la 6 luni :))))
la mine a fost super ok pana la 8 luni jumate ,adica in ziua in care ne-am intos din concediu, adica in ziua in care s-a ridicat in picioare, de atunci nu am mai avut liniste
sa aveti un 1 MAI senin, plin de mici si bere :)))
slimatei spune:
multumim la fel lilina 
am vazut pozici... ai un baietel frumusel tare..
acum serios ..ce frumos ma incurajati voi pe mine....![]()
dar oricum cred ca ma voi descurca eu intr-un fel sau altul..stiu ce ma asteapta..doar nu sunt singura mamica de pe lumea asta... apropo de rasucire ast' noapte nustiam eu ce tot ma maraie si nu'si gasea pacea... dar am lasat'o si eu in pace sa vad ce face.. cand colo ea s'a rostogolit pe burtica
(in ultima vreme ii place tare, desi eu nu am pus'o niciodata pe burtica)....
si a dormit asa..ehee de mult nu am mai dormit o noapte intreaga..si pt. ea a fost prima noapte dormita pe burtica..propria initiativa..am fata mare ce mai!![]()
voi ce mai faceti..?veniti la povestit ca spatiu este..![]()
o zi placuta!
Stefania X2(22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite, la munte
lilina spune:
bravooo slimatei pt.progresele cupilului
si al meu copil progreseaza, invata sa vorbeasca , incearca sa pronunte toate cuvintele pe care i le spunem si le poceste supe tare, ne strambam de ras
de ex.la toxic zice cocoshit sau ctosi sau xoti....murim de ras
la cucurigu zice cucucuiii
Gabi = Baghi
Buba = Babu
deci le mai si suceste
sunt multe, dar nu imi vin acum in minte
ce mai, ne distram toata ziua din cauza asta
am fost plecati la casa socrilor de la Campina, cu niste prieteni si a fost suuuper frumos, o sa pun si poze cand intru in posesia lor
mai dati si voi un semn de viata ca suntem la pagina 5 de 2 saptamani, mai mare rusinea