CAPRICOARNE(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Slimatei - am vazut-o pe Stefania in scaunel,ce frumoasa e!

Lilina - da,si aici se tine ziua pacalelii,cred ca e internationala si am primit una la scoala Tu ai fost pacalita sau ai pacalit?

Diuna - cu o zi inainte de a merge tu la balet,am fost si eu cu sotul.Prima parte a fost ceva abstract,ceva modern si i-a placut dar a doua parte a fost o poveste,clasicul balet pe care eu il ador dar lui ii venea sa plece.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

nu am pacalit si nici nu am pacalit pe nimeni, nu-mi place sa fac astfel de nebunii si bineinteles nici sa mi se faca

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by lilina

nu am pacalit si nici nu am pacalit pe nimeni, nu-mi place sa fac astfel de nebunii si bineinteles nici sa mi se faca

corect eu mi's rupta fug la somn...va zic eu cand sunt mai lucida ca acu' dorm in papuci...

stefania multumim

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

aloooo, chiar asa !!! de 5 zile nu a mai scris nici o cornuta nimic
noi suntem bine, daca va intrebati cumva

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

aloooo, chiar asa !!! de 5 zile nu a mai scris nici o cornuta nimic
noi suntem bine, daca va intrebati cumva

Lilina,ce mai faceti? Uite ca intreaba cineva.

Chiar asa,greu tare aici.Eu uneori uit sa caut si cand imi aduc aminte vad ca e acelasi raspuns ca data trecuta.

Acum n-am ce face,asa ca ma mai bag in pozele tale,Lilina.Sper ca ai mai pus noutati.

Noapte buna!

Mergi la inceput

da da, pun poze destul de des
enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by stefaniya

Slimatei - am vazut-o pe Stefania in scaunel,ce frumoasa e!

stefania te rog sa ma scuzi ca nu ti-am multumit de compliment... si cred ca e frumoasa ..dar nu se tine nu? ca e puiul cioarei...

pai lilina draga tu nu stii ca daca nu suntem noi, ioc pauza totala...?
da' ce greu mai esti de gasit...mama..e adevarat ca atunci cand esti tu nu sunt eu si tot asa... spre ex aici nu am impresia ca as vorbi singura..oare de ce..
parca tot mai intra cineva..
oricum stiu sigur ca chiar daca nu srie lumea pe aici macar citeste eu as scrie romane si pe aici dar momentan imi lipseste timpul si inspiratia..si mi-s asa crizata zilele astea.. discut(in sensul ca ma cert) cu toata lumea .. cica ar fi luna in opozitie si eu chiar cred.. nu acum sincer chiar ma simt naspa tare..si faptul ca nu am cu cine vorbi.. si pe deasupra n'am de cine ma lua ca sa-mi mai treaca..va imaginati cum ma simt.. hai ca va las... poate intre timp imi mai revin eu si viu si va pove...

va las cafele in caz ca vreti

Stefania X2 ... eu, broskutz :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

slimatei, nu ne-am nimerit de loc pe mess, desi eu intru in fiecare seara pe la 9 jumate cand se culca Vladone si stau pana pe la 12. imi pare tare rau ce nu am vorbit, am vazut ca aveai nevoie sa vb cu cineva
ce probleme ai ? si eu m-am cam certat cu sotzul in ultima vreme, doar cu el
eu sunt prinsa cu serviciu, am ceva de lucru, ceea ce ma face sa ma simt si eu utila ca pana acum am frekat-o la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Lasa @lilina, ca e bine. Eu ma simt prea utila, astia ai mei cred ca au dezvoltat o adictie fata de mine...
Auziti , cred ca e cava in zodie.Are dreptate @slimatei.Azi dimineata, desi era soare si lumina, deci nu mai pot da vina pe vreme, ma apuca un dor sa citesc poezie. Adrian Paunescu, care-mi place, poetul. Nu eram eu bine depresata, numa ce citesc Antiprimavara si ma ia o melancolie sora cu taiatu venelor...
Pentru aducere aminte despre ce vorbesc, e aia cu:"degeaba vine primavara/atata iarna e in noi/ca martie se poate duce/cu toti cocorii inapoi" etc.Si cica de maine mai incep si ploiiiiileeee...Deja mi-e rau...
Tot ma mut eu in California intr-o zi si le arat eu lor, umbrelelor

Mergi la inceput

Buna,

Lilina - ti-am vazut pozele,e un frumos Vlad.Si ce de copii in jurul lui.

Slimatei - nu-ti face griji ca nu mi-ai multumit.E adevarat ca fiind ai nostrii ii vedem frumosi! Dar Stefania chiar e o dulceata.

Am o durere de cap...fug in pat

Noapte buna

Mergi la inceput