CAPRICOARNE(6)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
buna... chiar nimeni...![]()
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei
ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
diuna spune:
Baaa daaa, nu fi trista, sunt si eu pe aici...Nu ca n-as avea ce face dar m-au facut cu capu' copiii acestia disperanti. Las'ca vezi tu...!
Dragele mele, noi astazi mergem la un spectacol de balet. Sper sa-i placa si sotului, ca el vine pentru prima oara, si daca nu-i place, nu-l mai prind!
slimatei spune:
deja n-am timp de nik ce sa mai vad..?
deci ..cum a fost? povesteste-ne..i-a placut?![]()
eu azi nu fac nik ... asta cand doarme bb...si ma mai destind pe-aici...
avem masinutza noua :)
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
diuna spune:
Era cat pe ce sa-l pierd dupa primul act...Mi-a si zis in pauza ca nu crede ca e genul lui de relaxare, de manifestare artistica preferata, de petrecere a timpului liber etc. Noroc ca actul doi nu s-a dezmintit, a fost absolut superb, l-a prins si ne-a vrajit si pe noi, si pe fetita. Deci...mai vine! In timpul spectacolului, la ora 20, luminile s-au stins pentru un minut, atat s-a putut, nu?,in respect si solidaritate pentru Ora Pamantului. Mi s-a parut un lucru asa de simplu si frumos, asa cum arta e menita sa incante atatea generatii, asa trebuie sa ne gandim si noi la ce lasam copiilor nostri, si un Pamant curat ar fi ideal. Am admirat initiativa Operei Brasov, avand in vedere ca majoritatea romanilor nu au oprit macar televizorul in timpul evenimentului.
@slimatei, ce face piciulica? In ce limba ii canti si ii spui povesti?Papa bine? In ce limba gangureste?![]()

La voi e cald? Eu simt ca nu mai trece iarna...Am imbatranit. Ca de trecut, trece, au si venit berzele.
Pupici la toate si o saptamana frumoasa!
silvi8 spune:
hai salut!
iar s-a stricat vremea dar horoscopul nostru de azi e de bine!
slimatei ti-am vazut si eu micuta crestina.am sa intru sa iti votez pozele dar sa stiti ca am si eu 2 poze in concurs...nu stiu sa va fac trimiteri la ele dar sunt "Bruno" la pag 9 si "nunta" pe la 30 cred
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
slimatei spune:
silvi...si pana la urma ai votat
?
eu am facut-o 
mi-am facut timp sa vad poze.. profit si eu ca junioara doarme si e si tati cu ea in caz ca se trezeste...![]()
mi-a placut rochia de mireasa si costumul de mire ...![]()
simpatica dansatoarea![]()
diuna ma bucur ca pana la urma a decurs totul bine
adica ca a fost placut
la noi e cald ziua ... e un soare ..si nici nu stiu cum sa o imbrac pe juniora..totusi seara o imbrac inca gros.. si o vad cum se foieste si nu-i convine ca sta incomod..dar n-am ce-i face...
pai pe ce limba..eu oricum vb amestecat..in toate limbile
ea cred ca pe cea a bebeilor
numa' ca nu o inteleg eu asa bine
..e ceva de genu "uuu", "ooo" "gg" "hhh" si cu intonatie de zici ca iti povesteste ceva.. e asa de interesanta...
serios imi vine sa o mananc.. ce mai nu numai ca e a mea![]()
va zicem "noutati" ![]()
am inceput sa ne studiem manutele... sa apucam lucrurile si piciorusele desi inca nu ne dam seama ca noi o facem..dar e un pas important.. radem intr-una..(mai nou cu glas) si gangurim si vorbim acolo pe limba noastra...de numa'numa.... numai vorbe nu scot a de povestit deja sunt naratoare...mami nu ma lasa sa plang niciodata..dar nici eu nu's cinestie ce pretentioasa..mai ales ca-mi acorda tot timpul ei... stiu ca dupa creste si...
ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
silvi8 spune:
neata!
slimatei, multumesc! eu n-am intrat inca da cred ca azi am timp...am votat niste poze , nici nu mai stiu la ce pagina ajunsesem da gasesc eu.
o zi minunata tuturor!
silvi
nunta mea
luna de miere
bruno
poze diverse
slimatei spune:
ce ma bucur ca mai vine cineva la cafea..
e buna?![]()
te descurci tu![]()
se vede ca stefy mica inca dormitza
oricum nu cred ca mai dureaza mult liberul meu pe ziua de azi caci da semne de trezire....
..asa ca va
si va urez o zi placuta!
lilina spune:
ati fost pacalite ieri ?
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
diuna spune:
Nu, draga! Suntem femei serioase, la casa noastra, cu copii de crescut... Ce, noua ne arde de prostii d-astea?