Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gecko, stiu ca se rade orice ar fi, nastere normala sau cezariana!..

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by gecko

tot am vrut sa va intreb pe cele cu vechime in domeniu...voi cand spuneti de infirmiera ce rade fofo...va referiti la nasterea naturala? si daca da...la ce foloseste chestia asta? eu nu tin minte ca la stanca in cluj sa fie gravidele cu ele chele ca in palma....fiecare si-o purta cum vroia...asa e cristina?

Mie mi-au chelit-o , normal, fiind un specimen mai aparte , africa, ceva de genu..

un burtoi de 34+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

bubule, negresit!

gecko, e vba de bierbarit fofo si la cezariana si la naturel, pe motiv ca si asa va fi acolo naclaiala mare de la lohii si alte scurgeri si atunci e bine sa fie locul cat mai curat...sincer, la ce imagine horor cred ca se creaza, fix stufarisul mai lipseste...si dr. sunt probabil satui...ca la cate or fi vazut cu ea ca padurea deasa, posibil sa se fi iscat ceva ictere...

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sal.fetelor.Am reusit si eu sa intru,sa recuperez,dat fiind ca am dormitat toata ziua in canapea..
Offf..saraca lyvy.Si eu care credeam ca bag acum trambite!
vio.Mamma mia,ce poze...Fara strop de grasime???Esti tare!N-am cuvinte!Felicitari!!
adriuta senzationala.Iti multumesc pt cuvinte si ma bucur ca esti mai bine cu sanii,iar bb tare papacios.Deci,Adrian a inceput sa iasa in evidenta peste tot si sa-si arate puterile..ha..ha.Si eu ma minunez cand ma uit la achizitii,la patutul care sta strans,si nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici.Mi-a fost teama maaare pana de curand,si chiar daca speram ca va fi bine,crampeiul de teama continua m-a exasperat tot timpul.Dar mai e asa putin si ma va inunda si pe mine,ca si pe voi,infinita bucurie...Ma bucur de foamea lui Adrian.Nici eu nu eram adepta cantarului,dar se pare ca e f recomandat pt perioada de inceput.Mai ales ca inca n-am gasit nici pediatru..hmm..
gecko,ce tare faza cu alapatatul la curs..
pucca,sincere felicitari pt vestile bune!Hai ca mult a fost,putin a ramas si pe 2.04 uiti de tot chinul,vazand minunea!!Da te tii bine tare la luat kg,tinand cont ca esti dintre condamnate,e,pai mie mi-e si rusine sa zic...
Asa ca fie intr-un ceas bun pucca,la fel si tie Alina.
Alinutzo
clau-Fulga...Ce super sa-ti vezi filmarea!As vrea si eu,dar cred ca nea fotograful meu n-ar rezista sa filmeze...
E bine ca Rebecuta va scapa repede de problemutza..Operatia cum mai este?Te deranjeaza,mai ales cand o iei pe Rebecuta in brate?
olgutza.Mi-a placut tare mult asta:"Ce pot sa spun eu acum este ca mi se pare ca mamiceala e de o mie de ori mai usoara decat gravideala."..
Naty,inca putina rabdarica,ca mai e asa putin...Veste super sa treaca retinopatia,va trece si ultima perfuzie si va fi bine...Fii MANDRA SI FERICITA,MAMICO!!
gecko,fofo cheala trebuie la orice fel de nastere,am auzit...asta e politica...
zoze,alta Fulga!...

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

buna fetele, acum am sosit de la Bucuresti, foarte obositor pentru mine drumul, mi-a recoltat analize si maine sun dupa rezultatul la transaminaze, si daca imi ies mari mainterneaza, acum chiar nu aveau locuri...sper sa fie bine sa nu ajung lla internare in Bucuresti, mai ales ca nu mai este mult si nasc. Oricm si doctora a zis ca nu crede ca am ceva, nu am nici un fel de simptom de hepatita, pur si simplu apasa sarcina.

Va pupic fetele, ma duc sa ma intind putin, suntem franti.

Elena 34+ cu

atat mai e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by mami_papatot
gecko, e vba de bierbarit fofo si la cezariana si la naturel, pe motiv ca si asa va fi acolo naclaiala mare de la lohii si alte scurgeri si atunci e bine sa fie locul cat mai curat...sincer, la ce imagine horor cred ca se creaza, fix stufarisul mai lipseste...si dr. sunt probabil satui...ca la cate or fi vazut cu ea ca padurea deasa, posibil sa se fi iscat ceva ictere...

Da,mami,asa e.Si cred ca si pt femeie e rau,avand grija lohiilor,sa mai fie si padure..

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Uf, declar sezonul de pufuleti inchis la mine. Azi am mancat ultima punga dintr-un mare bax, si m-a luat cu niste mame de arsuri cum n-am avut niciodata. Asa ca m-am potolit.

Tot in ideea implicarii da la inceput a tatalui va participa si al meu la nastere. El a vrea, ramane sa nu ma razgandesc eu, ca nu stiu ce pitici voi avea in momentul ala.

Kitzy, eu n-am luat nimic inca. Stau asa si fluier. A ramas ca decid cu comanda de caruz dupa ce dau o raita la targul de bebe de la romexpo, pe 27 Mar. Sper de acolo sa fac o mare parte din cumparaturi.

Luny, cam cocosat balansoarul ala Ce frumos v-ati jucat

Gecko o sa incerc si eu metoda cu poc poc pe pampers :)) daca nu o scot la capat. Sper sa nu sune sasha la protectia copilului...

Midasnu, ma bucur ca te-ai intors cu bine

No, hai ca ma mai incerc o tura pe la echo, ca am fost deja odata si mi-a zis ca e de asteptat o ora juma!

sovi 33+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Multumesc de complimente pentru poze! Sa stiti ca eu totusi am pus 15kg in sarcina. Multe sunt la burta, dar m-am mai si implinit un pic, ca eram aschimodie rau...

Acum cu epilatul: Mie mi-era teama ca o sa nasc si nu o sa apuc sa fac freza "la zi" si ma duc cu ea nearanjata de o saptamana (cam asa o bibilesc, pentru controlul saptamanal). Asa ca am intrebat, care cum sta treaba si mi s-a spus ca in State rasul la pasa pentru nastere vaginala (ca cezariana nici nu se pune problema sa te rada)este considerat OLD SCHOOL. Cum o ai, asa ti-o lasa. Zic ei ca e mult mai periculos sa se infecteze daca e proaspat rasa. In plus, e considerat umilitor pentru femeie sa vina una si sa-ti faca freza in conditiile travaliului. Am zis: Eu, desi mi-o port chelioasa de regula, nu prea agream ideea sa ajung pe mana uneia la spital in caz ca nu aveam timp sa actualizez situatia acasa.

Vio saptamana 40 Sean Adam
HAI, BARZA!!!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

stela, pai nu zic bine...cate n-or fi care n-au auzit de cosmetizare in zona si atunci sa te vezi ...

vio, asta e partea mai rea...sa ajungi acolo neconforma cu cerintele si sa scapi pe mana vreunei nesuferite...si da-i craceala, si da-i tipete si mai un pamatuf, mai o lama ... bleah...eu sper ca atunci cand voi merge eu la nascare sa fie situatia ok, pt ca la 38 de saptamani imi fac programare la epileala...

simonette, scoate nasucul ...

mai fetelor, nu stiu eu cum sa exprim mai bine in cuvinte, dar am o lene indescriptibila...sau cu alte cuvinte, recuperez la partea de sex , de numa'...pacat ca nu cu sotul din dotare...

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput