Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

fetele, vedeti ca v-am trimis neste chestii haioase pe comun...

Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, operatia nu m-a mai durut din ziua a sasea deloc...Nici mie nu-mi vine sa cred ce repede m-am recuperat! Data trecuta a durat mult mai mult...

Pe Rebecca o manevrez fara nici-un fel de probleme . Acum chiar ma misc cu ea in brate in pat, ma ridic cu ea in brate, nu ma mai feresc deloc caci nu ma doare nimic. Ma simt super bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Salut, fetele!!

Azi am fost la Bucuresti cu bebe la kinetoterapeut. M-a mai linistit, mi-a aratat cum sa fac masaj la picioruse si m-a asigurat ca in maxim 2 luni se reface. Totul va fi bine...

Am un bebe f cuminte, nu a plans deloc la masaj, apoi a papat bine si a dormit si la dus si la intors... Acasa a papat iara si a adormit singurel in patut dupa ce a stat o ora si s-a uitat prin camera fara sa planga... A stat sa-i tai si unghiutele... Ce mai, am un flacau f ascultator!! Acum inca doarme... a papat la 15.00... A inceput sa doarma mai mult si noaptea...peste 3 ore!

Clau, ce bine de tine ca te simti excelent! Eu nu pot sa stau in fund inca... si pe langa faptul ca ma doare a inceput sa ma si manance firele. Apropo: firele care se absorb cand se absorb?! ca nu le mai suport, zici ca sunt cusuta cu sarma!!

Sper sa-mi treaca cat mai repede sa stau si eu sa scriu povestea nasterii si sa fiu mai activa pe crenguta!!

Pupici!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am revenit dupa somnul de frumusete si papica de rigoare

Vio, 15 kile?? arati super, imi placi de mor!

Ioana si Clau mult succes cu masajul piticutilor! Ce bine ca sunt cuminti!

Simonette, pai ce faci? ai plecat?

Apropo de fofo, pe mine m-a ras data trecuta cu toate ca eram epilata de 2 zile, cica sa nu fie nici un fir sa se prinda pe la cusatura oricum, eu m-am iritat atat de rau atunci, pt. ca nu ma fac cu lama niciodata si apoi te da cu betadina. Dupa cateva zile eram rosie si umflata si ma durea si ustura mai tare ca epiziotomia Acasa nu puteam nici chiloti sa pun, va dati seama cum stateam cu niste pantaloni de pijama, cu vata intre picioare nemiscata nasol rau de tot!

Randunoiul meu a stat cu mine si in sala de t ravaliu si in cea de nasteri, ma tinea de mana, n-a vazut "actiunea" din fata, vedea ce am vazut si eu, ne poza si ne filma

Ioana, nici nu mai stiu cat a durat absorbtia firelor, stiu doar ca le gaseam pe tampon. Si mie imi ramasese un fir care a durat mai mult, dar chiar nu mai stiu cat...

Midasnu, multa bafta la analize!

Sovi, am mancat si eu pufi ieri, dar nu mai sunt asa lesinata dupa ei. Succes la eco, sa vii cu vesti bune!

Simo27, pai te cred ca abia stai in fundulet...lasa ca trece, cine are doi baieti frumosi? Ce dulce e David, cum se uita cu dragoste la fratiorul lui!
Abia astept sa-i vad si moaca lui Vladut cand l-o vedea pe fratior.

Papacico, cum adica faci sex, dar nu cu Florinelul preferat??

Fetelor, voi mai puteti ? ma refer la sex. Astea mai mici, cu 34 sapt. Eu as mai putea, dar mi-e frica nu stiu de ce...plus ca acum dormim unul colo si unul colo

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Helau dragelor,

ieri si azi am stat si am lenevit in pat - vorba lui mamip cu activitatea sexuala

De dimineata am fost la recoltare din col, si am nimerit la tanti aia cu mana grea . M-a ciupit, m-a zgariat, m-a durut, a tras de departatoarele alea de ziceai ca vrea sa ma rupa! Groaznic! Cealalta asistenta e o finuta, nu am simtit nimic, dar "reaua" asta se grabeste de fiecare data de zici ca e la norma. Si trage si impinge de parca lucreaza la o ferma de vaci

Clau ce-mi place cand iti citesc posturile despre recuperarea de dupa cezariana. Ar trebui sa i le arat si soacra-mii.
Avem mari discutii in contradictoriu, ea fiind impotriva cezarienei. Tot incearca sa ma convinga sa renunt la cezariana . N-am inteles care e obsesia ei cu nasterea naturala... si nu inteleg de ce se baga cu atata ardoare. Acum a inceput sa incerce sa-i convinga pe cei de langa mina sa intervina...
Macar daca ar vorbi din proprie experienta, si daca ar cunoaste ambele variante...

In rest v-am admirat pozele - si cu bebei, si cu burtici, si cu achizitii.

Sunt si eu ingrijorata de Lyvy, saraca de atata timp si cu dureri si cu sangerari, si doctorii nimic. Offfff!

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu cred ca mamip se referea la chestia aia cu "ma f... o lene!"
Asta e si activitatea mea in domeniul asta.

Kya 35+ cu Sanziana
Pana la AMR 5

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, cred ca am citit eu pe diagonala!
Mama, ce nu suport nici eu sa-miimpuna cineva ce si cum sa fac! socrella sa-si pastreze comentariile pt. ea!
Apropo de recoltarea de culturi, la CMU ziceau asistentele ca ele nu mai baga nici un departator sau valve, sa nu deranjeze ceva pe-acolo...peste o saptamana jumate ma duc si eu iar la recoltat!

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by luny

LUNY, in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Sa-ti fie de bine!!!

despre rasul la fofo, sau pufana (vorba ta, gecko), te face si la Stanca, daca apuca. pe mine m-au facut, desi nu aveam asa mult pe mine, ca ma facusem singura cu 2 zile inainte cand fusesem la control, dar pe colega mea de salon n-au facut-o, ca nu au apucat, ea fiind la al 3lea copil a nascut foarte repede.

Mami 35+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

eh...voila...ca violeta a salvat onoarea familiei...ca de aia v-am intrebat. odata ca eu la stanca in cluj chiar tineam minte ca nu se da importanta la asa ceva...e adevarat ca asta se intampla in urma cu vreo 6-7 ani.

mamip, ai tu dreptate cu lohii si flocos acolo..dar aia se rezolva cu apa si sapun. dar daca ai ras sau chiar epilat poti sa ai rani sau foliculi deschisi si atunci ai poarta de intrare pt germeni. adica una flocoasa...e asa ca o poarta ferecata cu bau bau in tufele din fata ei...dar una chelita e asa cu poarta deschisa...o invitatie la patruns. plus ca sunt tot felul de culturi unde a fi padure tropicala jos este o calitate...asa ca, cum la unii respecti refuzul de a primi transfuzii de sange (este convingerea lor si tu nu ai dreptul sa judeci) atunci pe doamne nu le obligi sa o cheleasca.
plus ca acum la aparatele de epilat exista acele trimmere care is asa un fel de taiat gazonul...suficiente pentru a mai usura accesul.

midashu, nu te stresa cu analizele alea. poate e asa cum zice doctorita...e doar inghesuit ficatul. daca nu ai simptomatologie...ce conteaza. eu am prurit in talpi (adica ma mananca)...asta explicand de ce sunt treaza la 2 noaptea...dar chiar nu am de gand sa imi vad transaminazele.

bubu, chef este...si cu un pic de efort si acrobatiuni se si reuseste. adica eu chiar nu ma las, mai ales cand ma gandesc ca se va latzi doamna si luni bune dupa ce nasc...placere niente. vreau sa profit acum ca mai apoi sa pot trai din amintiri.

amina nu prea stiu raspunsuri pt mamicuta respectiva...adica stiu despre ce vorbeste...dar nu mi-am pus problema sa se diagnosticheze din viata intrauterina. asa ca nu stiu nici prognostic. am sa ii scriu maine baremi sa o incurajez si poate intre timp ma mai informez.

lyvy sunt cu gandul langa tine. iti doresc sa treci odata de partea cu nasterea si sa te bucuri de pitica ta. asa e: critorul nu are haine, cizmarul papuci si cel ce lucra in sistem medical...de viata usoara prin spitale (contrar asteptarilor).

Mergi la inceput