Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)
Raspunsuri - Pagina 14
varuna spune:
Ce-o face Livi, nici un semn nimic...

Hai Livi !!! Hai bebe Iris!!! 

Ana
37+ cu
Mara Sofia
Marutza
luny spune:
cateva pozici de ieri...
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
revenim...somnul nu a mai fost...dar baremi am lenevit.
bubu mi-am amintit de circulara ta de cordon. al meu bb cam la 2 sapt face intoarcere 180 grd. trecea cu spatele de pe stanga pe dreapta. si al tau e plimbaret si pana la nastere mai desface din circulara. daca nu, nu ii bai, ci trebuie doar cunoscuta situatia...si la nastere caputzului se clampeaza cordonul in pozitia respectiva, si dupa aia se taie si dupa care bb poate iesi de tot in glorie afara.

si de greutate si burtica nu fi suparata. ca tu esti la al 2lea bb si corpul nu mai este in aceeasi forma...plus eu am intrat in categoria norocoaselor...fara greturi, varsaturi, dar si total fara pofte. singurul lucru ce mi la dat nasterea a fost masa obligatorie de pe la 11 dimineata care de altfel era normala...nu cum faceam eu ca pana la 7 seara nu mancam nimic. plus in primele 3 luni de sarcina am carat targi
, am alergat cu trusele in spate pana la et 4 (dupa aia nu am mai putut ca au aflat colegii ca sunt gravida si mi-au bagat interdictie)...si dupa aia agitatia cu mutatul, cautat casa si umblat kilometri pe jos, carat cutii in spate si pe burta...o nebunie. acum imi trag si eu sufletul...sunt in sfarsit gravida.
sovi, chiar asa a dat aia peste pampersul bblului. s-a auzic poc, poc acolo. a zis ca bble e obisnuit cu senzatii tari in burta (ex. contractiile uterine, schimbatul brusc de pozitie a mamei, sexul...e cam ca in masina de spalat
) si se obisnuieste cu aceste senzatii tari, se simte acasa si este linistit, dar daca tu ii dai usurel pe spate ca sa se linisteasca el de fapt nici nu te simte asa ca trebuie sa dai un pic mai tare.
problema cu husbandul e ca el a participat la ceva nasteri
..si imaginea acolo jos nu e foarte placuta...adica doamna aia chiar ia niste dimensiuni impresionante si pe ea se scurg tot felul de chestii. si cred ca ii este frica sa nu se scarbeasca. dar l-am linistit...trebe sa stea la capul meu...de sus...ca sa ma auda mai bine cand am sa ii invoc toti stramosii
. oricum, e mandru de mine...ca merg la atatea cursuri si ma pregatesc pt pitic...el chiar a crezut ca am sa fac cum am promis...daca plange bb...il dau la aborigeni.
ah da...si mi-a venit hemoglobina...e in valori normale...dar am sa iau Fe in continuare...nu de alta dar nu vreau sa ratez placerea de a face kk negru.![]()
deeapui spune:
Gecko, subscriu si eu la placerea de kk negru..o minunatie ![]()
Deea
30+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
bubu05 spune:
Luny, vad ca "ati dat in mintea copiilor", hi, hi, frumoase poze!
Simo27, am vazut "El barosane", mamaaa, dar mare e
!!! Pe unde a iesit, fata? Sa va traiasca si sa fie cuminte in continuare!
Papacica, sa pui poze cu lenjeria cand e gata!
Si noi am fost in parc, bine ca e unul f. aproape de blocul bunicii si n-am mers mult. Apoi am papat de-am spart si acum ma duc sa culc copilul.
Maine dimineata ma duc acasica la mine sa ne apucam de curatenie, vad io ce pot sa fac...
Pupicei, revin mai pe seara!
Oana
33+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Gecko, multam pt. incurajari!
Sper sa-si desfaca margelele, ca face niste tumbe si salturi in burtica mai rau ca Vladut. Ori nu mai tin eu minte...
Burtica nici mie n-o sa-mi lipseasca, abia astept sa nasc. La prima sarcina si eu eram mai nostalgica, acum insa, gata, mi-a ajuns...si asa e, n-am avut greturi sau alte probleme...Doamne Ajuta sa fie bine pana la sfarsit!
Am plecat sa-l culc pe Vlad, ca face si el tumbe pe-aici, Doamneee, cata energie poate sa aiba! Parca mananca artificii 
Oana
33+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
luny spune:
Moaaamaaa, Bubu, da' ce m-am mai dat in leagan si m-am catarat pe alea, de, pe vremea mea nu erau asa misto!
..Saracu' liviu zicea sa nu mai sar pe alea asa, ca-s mai grea, sa nu cad sa fac vreo nefacuta tocmai acum!/![]()
Contractiile BH sunt in floare vad, am o ff usoara, constanta in schimb, durerica in dreapata jos, ca de ovar..
..targ o friptu de vita cu legume la tigaie si mai tragem o tura de plimbarici!
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
pe unde sa iasa,Oana
?pe unde a trebuit...
...si eu ma mir...dar,domnul dr a zis ca am un bazin excelent(asta cred ca e raspunsul
)-dar cine se chinuie acum cu statul in popou?!-EU!!!
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Amina_Marina spune:
Buna Ziua, Randunici!n O mamica( pe aria de mai sus) cu inimoara secerata de durere are nevoie de ajutorul vostru, informatii si moral, e gravida in 35 de saptamani.Multam.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117796
ps. Daca cumva ati citit si stiati, amu. scuzele mele.
un burtoi de 34+ cu Mademoiselle.
gecko spune:
tot am vrut sa va intreb pe cele cu vechime in domeniu...voi cand spuneti de infirmiera ce rade fofo...va referiti la nasterea naturala? si daca da...la ce foloseste chestia asta? eu nu tin minte ca la stanca in cluj sa fie gravidele cu ele chele ca in palma....fiecare si-o purta cum vroia...asa e cristina?