Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)
Raspunsuri - Pagina 13
ursuleata spune:
O blonda si o bruneta sunt blocate in lift.Ele striga incontinuu dupa ajutor :
Blonda:
-Ajutoooor
Bruneta:
-Ajutoooor
Cand prinde, bruneta ii zica blondei :
-Hai sa strigam simultan
La care blonda :
-Simultaaaaaan!!!
Alina
33+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 SAPTAMANI!!!
Roxana Claudia spune:
Cristinico - mare adevar ai grait: si mie mi-a fost de-ajuns cu burta! Acum imi doresc doar sa am grija de copii pe care ii am, sa-i educ cat mai bine si sa nu le lipseasca nimic. A venit si vremea ca eu sa ma simt bine, sa incep sa redevin femeie...
Lyvy - nu stiu ce te sperie nasterea prin inducere...ai citit povestea nasterii mele? Eu am 2 nasteri la activ, amandoua realizate prin inducere. A fost f bine. Niciun fel de durere insuportabila. E adevarat ca difera de la organism la organism insa cu epidurala n-ai de ce sa te ingrijorezi. Starea pe acare o ai acum iti poate afecta si perceptia durerii in timpul nasterii...as zice sa fii mai optimista si mai curajoasa!!
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
CristinaGoji spune:
Roxana - bine ai revenit pe crenguta! Cum is puiutii? Cum s-au acomodat? cu burta cred ca simtim la fel pentru ca sarcinile au fost prea apropiate si nu am reusit sa-i ducem lipsa
, si nici nu am putut fi rasfatate la a doua sarcina, din cauza de pui mici acasa
. Cat despre Lyvy, ea zicea ca la ei nu se face epidurala, de aia ii era asa frica. Dar Lyvy - nasterea indusa doare mai tare numai daca organismul nu e pregatit pentru nastere, dar la tine deja nu mai e cazul, pentru ca ai pierdut dopul iar colul este intredeschis.
Hai Lyvy 

ca putin a mai ramas! Doamne ajuta!!!
Mami
35+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
kitzy spune:
Zoze o sa incerc sa stau cat mai moale, dar daca ma scormone, odata ma crispez ![]()
Soviutzule nu stiu daca si la tine o sa fie la fel, depinde de fiecare medic, nici macar aici unde merge eu nu toti practica la fel, depinde cum e invatat fiecare.
Ce se mai aude de carucior?
Eu mi-am luat ieri lenjeria de patut, portocalie cu albinutze si inca o paturica mai grosuta.
Mai am de luat salteaua si vanita si gata.
34+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
ursuleata spune:
Intra o blonda intr-un hotel, se duce la receptie si vede: Busteni 15cm, Clabucet 20cm, Postavaru 30cm la care ea:
- Nu va suparati unde este camera domnului Postavaru!?
Alina
33+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 6 SAPTAMANI!!!
deeapui spune:
Ursuleata, mortala esti cu bancurile astea ![]()
Noi am fost de dimineata la control cu Alex, e ma bine acum, mai haraie si mai tuseste putin, dar macar am scapat de injectii, mai luam sirop Humex si pufurile pt respiratie. Deja saracu avea o frica de injectii, din ora in ora ma intreba daca mai afce injectii.
Lyvy, nici mie nu-mi suna a bine sangerarile tale. Ce or mai astepta doctorii aia nu stiu.
Cory3maz, mama da chiar ca trecusi in revista toate fetele cu toate problemele! Esti tare!!!
Ma duc si eu sa culc printul si mai revin.
Deea
30+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
luny spune:
buna! nu mi-a mers netul pana acum...
..la mine cam la fel, nimic nou..
Violeta, adriutza
...si maine daca ar veni barzaunele, bine ar mai fi, de fapt, mai ales maine, aniversarea noastra!
..vio, superpoze!!
varuna, asa mi-au placut urzicile alea, ca as mai trage o tura!
rayababy, eu stiu ca dr Cheles se ocupa de ecografii...intra pe topicul despre 'nasterea la Medlife' si intreaba acolo.
LYVY, MA GANDESC LA TINE!!..poate ar fi mai bine totusi si pt tine si pt Iris, daca ai lua in considerare si cezariana..gandeste-te..pup si curaj!!
Naty, hai, curaj, toate se rezolva, nu te lasa demontata tocmai acum, ati trecut prin atatea si DD a avut grija de voi, o sa aiba grija si de anemia Iuliei sa treaca repede! 
zozela
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
hello gacicutze, m-am recuperat "dupe" drumuri...pus tzara la cale cu dna croitoreasa, trecut pe la mami si stat la palavre , si sa nu ziceti ca umblu cu rost de papaceala, dar am descoperit ca inghetata face minuni la arsuri...
vad ca vorbiti despre tatici la nastere...si eu as vrea sa stea florinache cu mine...vba cristinei...ce atatea menajamente...ca pe urma zice ca a venit bebe si poc, poc, l-a scos domnul dr. ... ce traume...pai daca pe el il traumatizeaza atat de chipurile nu-i mai vine sa vba aluia, eu cu ce inima as mai face inca un bebe...vorba e ca nu merge unul cu mapa , altul cu sapa...adica la distractie a fost bine, dar acum.,...sa pofteasca sa-i tremure si mnealui sufletul, ca honey bunny nu bazaie doar pe crengutza mea...atat ca el mi-a zis ca de venit vine, partea cu ramasul este de vazut...ca auzi, el lesina....si prietenul care ne-a ajutat cu mobila, radea, ca vine si el, dar nu promite sa ramana in picioare...si zice, Andreea , tu poti sa zici acolo...d-na, sunt si eu aici cu doi baieti care or sa lesine...parca-i vedeam pe amandoi...
olgutza, tare mult mi-a placut ce zici tu acolo...si subscriu...ca abia ma ridic din pat,ca nu mai am loc sa ma misc prin bucatarie, ca nu ma mai pot apleca dupa diverse...ce sa mai, burtica asta isi are si ea farmecul ei, dar vba e ca...omul mai vine, dar mai si pleaca...asa ca sa ma vad eu cu albinutza preferata in bratze si zau daca o sa-i duc dorul...
Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
luny spune:
eu ii voi da ocazia sa aleaga cum vrea, in functie de intensitatea momentului, sa decida el ce si cat vede la nastere..oricum, va sta intr-o anticamera cu un perete de stical si de acolo poate vedea aproape tot, nu expulzia in sine, cae pe lateral masa de nasteri din cate imi amintesc, dar in mare parte...daca el considera ca e ok, vede, pozeaza, filmeaza, dak nu, se poate 'retrage mai pe margine' oricand..![]()
LUNY
,
in 40+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mami_papatot spune:
zoze, cu paturica intrebarea se pune daca m-am apucat bine de ea...ca n-am facut nici jumate...dar bag mare zilele astea...trebuie!sa completam tinuta de iesire din spital...
ursuleato, mai innebunit cu bancurile alea!
bubule, ne bucuram sa auzim de galagie mare la tine in burtica...mie cateodata imi face burta de zici ca am acolo o ratusca ce da din coditza...sau mai bine un catel care se scutura de apa...adica asa, miscari f rapide stanga - dreapta!
naty, asa deci, Iulia n-a venit inca acasuca...si saracutza de ea iar o inteapa...off, ca nu se mai termina o data cu porcarelile astea, sa stea si ea linistita!hai, pupici dulci pt amandoua!
eu inca n-am reusit sa-mi iau caditza si suport de caditza, ca nu mai aveau la buburuza, dar din cel care se pune in casa...nu pe cada...ca masa nu am decat una mare de sticla si mi-e frica sa pun caditza pe ea....si ori nu e caditza, ori nu e suportul...offfffffff
Doar 5 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+35 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA