Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(125)
Raspunsuri - Pagina 12
sovietica spune:
Neata!
va invit la un pahar de suc de clorofila din grau si stevie 
Cory, da stiu ca ti-ai facut temele azi noapte!
Nu stiu cat e de posibil sa ajung la Olgutz acasa, dar a ramas amenintarea in aer ca ne-om vedea in parc cu bebeii la vara, ca cica alde Olgutz vin des la Bucuresti.
Mihutza
uite pt tine http://youtube.com/watch?v=yjnvSQuv-H4
Violeta
Din spate nici nu se vede ca esti cu bb. Da din fatza
Super burtica! Ce va mai trebuie voua mers la studio, cand va pricepeti asa bine la foto??
Adriuta, mi-s cu dureri de spate si mi-e greu sa stau la comp, de aceea am lipsit... Plus ca a stat sora pe la noi si ne-am jucat frumos :) si am fost la restaurant.
Super dezinhibat randunelu tau 
rayababy bine ai venit! ai incercat la subiectul despre medlife?
Varuna
Gecko, deci pana la urma bataia la fund e rupta din rai, huh?! Cum soro, pur si simplu a intors copilu smiorcait, i-a dat slapi si bb s-a calmat?!!
Tu, nu iti timora Omu la nascare daca nu vrea, ca o sa ai nevoie de el intreg dupa aia si el o sa fie lesinat...
Kitzy, succese la controale! Oare asa o sa ma cheme si pe mine?
Pucca, sa fie intr-un ceas bun pe 2 aprilie!
Hai Livi! hai cu curaj inainte!
Zoze, nu cred ca ne-ai povestit cum l-a intampinat pe Blond cutza parasutista si cum se poarta cu el :))
Kilogramul lasa-l acolo unde s-a dus, semn bun, te tragi prin inel!
Bubu, chiar azi merg la echo de trim 3, la dr Herghe. Casuta nu e gata (mobila adica), din motive de asteptare de bani. Incerc sa nu ma stresez.
Clau,
cum mamiceste ea la Rebecutza 

Naty
si
si tie si Iuliei
Azi dimineata apare Motanski la usa dupa 2 zile de lipsa. Deschid, ii dau sa manance, ma cuibaresc inapoi langa randunoi. Ca noi dimineata ne mai intalnim in acelasi pat
Dupa un timp apare si Mota ghiftuit in dormitor, lingandu-se pe bot. Omu: ma, tu simti un miros? Da de unde, eu am nasu infundat. Moaaama si ajunje si la mine! Nu stiu nene la ce curve a fost animalul in zilele astea, da putzea rau! Si-a incasat baia cu toate surlele si trambitele posibile. Randunoiul il tinea si eu il frichineam
, ca are o putere de nu mai e suficienta o persoana. Am cel mai pufos motan de pe planeta acum :))) Si cel mai imbufnat
sovi
33+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
varuna spune:
Naty
...o sa fie bine, ne gandim la voi...pupici Iuliutei, cate kg avem acum???
Zoze 
Sovi deci motanski pleaca si la plimbare????Eu cred ca as fi lesinata sa dispara de acasa Matei...noroc ca nu mai are bilute...
.
Oana 
Ana
37+ cu
Mara Sofia
Marutza
varuna spune:
M-am apucat de gatit, si tre sa intind si niste rufe...vb mai incolo...
Ana
37+ cu
Mara Sofia
Marutza
Simo27 spune:
mersi de aprecieri fetelor
,legate de Baietii mei...am 2 scumpi!
Samuel e asa de cuminte,doarme toata noaptea dupa baita,se scoala doar sa suga,apoi nani pana la 8/9 dimineata...acum iarasi doarme.nu-mi vine sa cred ca cuminte poate fi
!sa-i tina DD naravul
iar David cand e acasa sta si il pazeste,e lipit de el...
si eu sunt adepta suzetei-Suzi-face parte din linistea noastra,cand trebuie sa il schimb inainte sa ii dau laptic,pentru ca e f agitat din cauza ca nu primeste atunci papa,si Suzi il linisteste !
Livi,imi pare rau ca treci prin asa ceva...cam neseriosi dr aia!cum sa te tina atat?!se joaca cu nervii tai...si barza asta iarasi intarzie...mama ei de barza!
Sovi,tare faza cu motanski...
Clau,Olguta,Adriuta...frumusei bebelusii vostrii!Sa va traiasca !
Naty,imi pare rau ptr Iulia ca iarasi va fi pusa la chin...dar ce bucurie ca nu e asa de grav problema cu ochisorii si faptul ca o vei duce cat de curand acasa...Doamne-ajuta sa fie bine in continuare!
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
Cory,special ptr tine

...daca erai din Bv ,te luam nasa la Samuel,ca l-ai "botezat"
-Il Barossano-asa ii mai zic si eu si sotul se distreaza de numa!
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Nicoleta spune:
Salut.
Am revenit si eu cu greuuuu... Saptamana asta suntem fara tati, sper sa treaca mai repede, ieri am stat acasa ca eram obosita, azi sunt si mai si... Ma bucur ca va place mobila pustiului meu celui mare, de fapt este cu albastru si portocaliu, culori mai tari decat galben si bleu... dar e combinata si cu par salbatic si nu te izbeste in ochi.
Adriuta, ma bucur ca merge spre vindecare "laptaria", sper sa fie ultimele rani.
Naty, curaj, mai este asa de putin! Iubita ta e in continuare asa cum ti-a demonstrat-o si pana acum: puternica si hotarata! Tu trebuie sa fii tare pentru ea! Si pe tanti asistenta sa o lasi in plata Domnului, daca e asa de haina... ![]()
Va doresc o zi frumoasa. Va pup pe toate, spor la nascut mamicilor la termen!
Nicoleta
34+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
CristinaGoji spune:
Nici mie nu mi-a lipsit burtica dupa prima sarcina, dar de data asta chiar m-am saturat de ea pentru toata viata!!!
Chiar daca de data asta sunt mult mai usoara decat data trecuta, totusi trece mai greu, pentru ca-s fugarita ca un hot de cai toata ziua si cad seara rupta de oboseala, si dupa ora 2 noaptea iar ma apuc si fac ture de la mine in pat la Vladic si inapoi in pat la mine...Abia astept sa nu ma incurce macar burta in miscari.
Despre asistatul sotului la nastere - am mai zis-o, data trecuta mi-a fost mila de al meu si i-am zis sa mearga acasa dupa ce m-a adus la spital, ca ma gandeam eu ca nu nasc repede si sa nu stea saracul toata noaptea pe holul la spital...asta pentru ca nu stiam ce ma asteapta! acum, daca as avea posibilitatea, legat de patul meu de nastere l-as tine!!! Nu mai ar vedea pic de compasiune din partea mea!!! Pentru ca dupa ce nasti e ca un mielusel, si atata-ti multumeste si atata te pupa, si mama ce recunoscatori mai is, dar dupa aia, cand tu ai pretentia sa mai ai nervi, de multe ori aiurea, dar totusi un fapt lesne de inteles, dupa ce ai la activ atatea nopti nedormite, bebe urlacios toata ziua, tot EL, SENSIBILOSUL, sa-ti zica ca nu mai suporta! de parca tot lui i-ar fi cel mai greu! Noooo, macar daca sta langa tine poate i se intipareste mai bine in cap prin ce treci! Asa ca eu una nu-i compatimesc deloc pe bietii barbati care trebuie sa asiste la nastere.
Mami
35+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Simo27 spune:
Ela,Ioana ce baieti frumosi aveti
...pup pe Mihai si David
.pe crenguta noastra sunt doar Super Bebelusi
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE
adriuta spune:
ICIL-ul e pe receptie:))))![]()
Intre o pauza de alaptat si un somnic mai dau si eu cate-o geana p-aici. N-am citit tot da' sar si eu ca musca'n ....
LYVY SCUTURA DOCTORUL (DOCTORITA) ACEEA SI SCOATE PUIUL IN SIGUANTA. NU-S DOCTOR DA' GOOGALII CEVA SI MUSAI SANGERARILE ALEA
NU-S BUNE. ACUM NU TE IMPACIENTA CA PROSTI NU SUNT EI SI CRED CA NU SE JOACA CU FOCUL DAR ....SA FIM SERIOSI...CE MAI ASTEAPTA.
SI ... INDUSA NU DOARE MAI MULT SAU MAI PUTIN... CERE EPIDURALA SI STAI CAT MAI COCOSATA SI NEMISCATAAAAAA!!!! CAND TI-O DA E FFFFF IMPORTANT.
SCOATE PUIUTZA AFARA ... HAI CURAJ ![]()
Mamica de randunel
http://family.webshots.com/album/562700911nTVyVE
Simo27 spune:
Sotul meu a asistat la nasterea lui Samuel si nu a fost deloc traumatizat...de ce sa fie?!si intradevar altfel esti cand ai langa tine o persoana apropiata,sot,sora,prietena...chiar vreau sa va spun ca in ziua in care am nascut eu ,la clinica Eva mai era o graviduta care astepta sa faca cezariana(ca la dilataie 2 nu mai putea de dureri
...)si a asistat la nastere si mama si tata ei ,plus sotul si 2 preitene...chiar asa auditoriu
nu stiu daca mi-ar fi placut sa am...dar prezenta sotului face minuni,sa stiti!!!
Simo,mamica lui DAVID,
si a lui SAMUEL CASIAN
POZE