Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)
Raspunsuri - Pagina 8

nushulica spune:
pun si eu vreo 2 poze ca sa stiti cu cine vorbiti sunt mai veki de anul trecut si de la nunta de acum 2 ani si ceva cu burtoiu o sa pun mai incolo
pozele mele
aaa gogosica din poze e ingrid nepotica si finuta mea acum are 2 ani si 3 luni
bebelushul

Nerantula spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Nerantula, Morfofetala la 11 saptamani ?http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
Pliul nucal numai ...

Liniuta noastra

andy_galro spune:
July mersi mult mamico....astep pozici si cu tine
Anis eu ti-am scris si la cap. trecut ca ai 2 printese extraordinare. Sa-ti traiasca si sa iti aduca numai bucurii
Pupici multi tuturor!!! ne mai auzim si maine!!!!!
Andreea11+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

kid2003 spune:
Alinushca, si eu zic ca depinde de "mana" ecografului... daca de exemplu la masuratoare "prinde" cu un mm mai mult sau mai putin (ai vazut ca au ca un fel de cursor, fac click pe capatul femurului sa zicem apoi click in capatul celalalt, si la cap e la fel)...un pic sa puna cursorul ala mai departe (diferenta de 1 mm poate) si ecograful calculeaza deja o alta varsta.
Apoi sunt perioade si perioade...cand bebe se dezvolta mai bine, mai repede, si perioade cand nu mai creste asa repede. La prima sarcina, la 23 de saptamani bebe avea retard de crestere de 5%, adica bebelul era mai mic (cam 22 de saptamani chiar mai putin)...apoi am plecat in concediu, m-am relaxat complet si in doua saptamani m-am intors cu o burtaaaa....si cu un bebelac de 27 de saptamani (la masuratori mai mare cu doua saptamani).
De fiecare data, la toate ecografiile, DPN-ul se modifica, in functie de cum crestea/ de cum masura doctorul.
De aceea eu as propune pentru listuta sa lasam DPN-urile calculate de programele speciale (alea cu 40 de saptamani de la UM), pentru ca daca ne trecem de fiecare data DPN-ul dat de ecograf, o sa ne ametim...Si asa e si mai dragut ca putem observa mai bine cine cand naste...inainte sau dupa termen...
bb2

EvaF spune:
Nushulica, mi-au placut pozele tale, ai fost o mireasa frumoasa! Frumoasa mai esti, eu vorbeam de ziua nuntzii! Aia mica este si ea mortala!!
Acum o sa te recunosc la spital in ziua nasterii!! 14+
Poze cu noi
Vine barza!

alexa si mami spune:
ma primiti si pe mine? am DNP-ul in nov, dar sigur o sa nasca in oct, zic eu
la odiseea de nov-dec nu mi-am gasit locul:(alexa si
mami

nushulica spune:
quote:
Originally posted by alexa si mamima primiti si pe mine? am DNP-ul in nov, dar sigur o sa nasca in oct, zic eu
la odiseea de nov-dec nu mi-am gasit locul:(alexa si
mami
cu mare drag alexutzo! sau mami de alexutza

bine ai venit la noi sarcina usoara si asteptam sfaturi utile pentru mamicile care sunt la prima sarcina

eva

bebelushul

alexa si mami spune:
nusha, sar'mina de primire. eu sunt mama de alexa, alina DN 24.01.1979, UM 05.02.2008, DPN 12.11.2008.
o sa incerc sa va cunosc, inca n-am citi decit primul capitol si ti-am vazut pozelealexa si
mami

nushulica spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
nusha, sar'mina de primire. eu sunt mama de alexa, alina DN 24.01.1979, UM 05.02.2008, DPN 12.11.2008.
o sa incerc sa va cunosc, inca n-am citi decit primul capitol si ti-am vazut pozelealexa si
mami

ma duc sa te trec pe listutza

edit: july acum am vazut mesajul, deci nu-s eu nebuna cu nasul infundat

bebelushul

anis spune:
andy_galro, mulumesc mult de aprecieri...si pupici la toate fetele care au vizionat
Eu simt ca imi crapa burta
*** AniS ** 8+ ***

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."