Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

julymorning si monica_dicutz (asa un weekend merge ) sper sa aveti bebei cu ochii albastrii..va tin pumnii

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna fetelor! Sunt mamica unui baietel care in curand va implini 6 ani si isi asteapta cu nerabdare surioara.El asa zice ca e surioara.Sper sa ma primiti si pe mine in odisee.
Datele mele sunt DN:13.01.75,UM:28 Nov.,DPN:4.09.2008
Am avut ovulatia un pic mai tarziu.
Va pe toate si ne doresc sarcini cat mai usoare si frumoase!

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

evaF si nushulica ..pupici

*** AniS ** 8+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

quote:
Originally posted by ilia_99

m-am intors de la echo.. nu sint f vesela. linga saculetul lui bb e un hematom. dr cica sunt frecvente in primul trimestru. hematom am avut si data trecuta si am nascut prematur. nu mai pot s-o fac inca o data!

mi-a cazut rau de tot treaba asta!

7+

Buna!

Si eu am hematom,chiar azi am fost la ginecolog,si-am mai facut o ecografie intravaginala...iau tratament : 6 tb Utrogestan/zi, 2 tb Acid folic/zi,si Elevit 1 tb /zi.Mi-a zis ca trebuie sa stau numai in pat,si efort O.Azi sunt ceva mai optimista,am auzit pt prima data bataile inimioarei.
Iti doresc multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nusha, multumesc mult ca sunt pe listutza norocoaselor
anis de fetele tale. si eu visez la 2 printzese, alexa chiar zice ca "fratioara" ei e fetitza.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by andy.p

Buna fetelor! Sunt mamica unui baietel care in curand va implini 6 ani si isi asteapta cu nerabdare surioara.El asa zice ca e surioara.Sper sa ma primiti si pe mine in odisee.
Datele mele sunt DN:13.01.75,UM:28 Nov.,DPN:4.09.2008
Am avut ovulatia un pic mai tarziu.
Va pe toate si ne doresc sarcini cat mai usoare si frumoase!

laura si andy

laura sa-ti traiasca baietelul si sarcina usora!!! poate o sa fie fetita ca sa fie si el multumit

alina cu placere, sa stii ca , chiar suntem norocoase

anis

anculet felicitari pentru inimioara galopanta!!! si ai grija cu hematomul respecta strict sfatul medicului, o sa fie bine

edit: am trecut si pe andy.p pe listutza si suntem deja 80 de viitoare mamiciDoamne ajuta la cat mai multe!!!
bebelushul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica

bebelushul

ma bucur ca am gasit asa fete optimiste aici, am avut un dialog mai nefericit pe aici pe forum, d'aia m-am mutat la voi
la mine istoria se repeta, la prima sarcina am avut UM pe 02.02.2004 si am nascut-o pe alexa pe 23oct, acum UM pe 05.02, vedem cind vrea bb sa ne cunoasca.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

quote:
Originally posted by nushulica

bebelushul

ma bucur ca am gasit asa fete optimiste aici, am avut un dialog mai nefericit pe aici pe forum, d'aia m-am mutat la voi
la mine istoria se repeta, la prima sarcina am avut UM pe 02.02.2004 si am nascut-o pe alexa pe 23oct, acum UM pe 05.02, vedem cind vrea bb sa ne cunoasca.

alexa simami

suntem optimiste alina dar si cand ne ia paranoia si pe noi dar asta e, cam asa cred ca sunt toate gravidutele

tot ce-i posibil sa vina si bebe2 mai devreme dar nici la termen nu e rau ca mai creste si el un pic

eu ma duc la somn(iar) noapte buna fetelor!!!

poate maine gasesc 20 de pagini scrise

bebelushul

Mergi la inceput

d'aia am venit la voi, ca atunci cind va apuca paranoia sa va aduc eu cu picioarele pe pamant eu sunt optimista pina la ultimul fir de par.
imi iau gasca si ma retrag si eu la

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

alina, sper ca nu te-ai suparat pe mine!
de ce ai plecat de la odiseea noastra?
e adevarat si mie imi plac fetele de aici....dar si celelalte si sunt convinsa ca nu au vrut sa te supere!

Nushulica, frumoase poze!
Anis, ai o minunatie de fete! vreau si eu fata!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg

Mirunica, te asteptam

yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina

5+

Mergi la inceput