Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

bebi, daca mai ai indoieli ca testul de sange este corect, poti face maine dimineata un test de sarcina. ma gandesc ca la un HCG de 0,81 ar fi imposibil sa iasa si slab pozitiv. sa stii ca mie mi-au gresit o data HCG-ul cam cu 103.000 mUI!!! Dar s-au sesizat si l-au repetat singurei. Poate au gresit si la tine si nu l-au repetat.

Nushulica, nu sunt ingrijorata, vreau doar sa inteleg care e treaba. Ar fi culmea sa fiu ingrijorata dupa ce abia am facut eco acu cateva ore.......

Nerantula, Morfofetala la 11 saptamani ?

andy_galro asa cred si eu mai ales ca i-am observat pe amandoi ce au facut si ce au cercetat pe acolo. azi a fost foarte bine, mi-a explicat mai multe lucruri, mi-a aratat, a fost foarte dragutz si simpatic... ceea ce nu stiam ca ii sta in fire.

piolica eu abia ma misc. abia urc scari, abia ma tarai. repaus sexual... NU , nu fac nici un fel de gimnastica si nici nu cred ca voi face pe parcursul sarcinii. Nu simt eu ca as putea/vrea. Cat despre nastere, nu am nici cea mai mica indoiala ca voi naste natural si fara probleme chiar daca nu am sa fac exercitii.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

anis, ai doi ingerasi absolut adorabili. De fata cea mare atat de tare incat ma gandeam sa-ti propun sa mi-o dai mie. CE Zici

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

anis, ai doi ingerasi absolut adorabili. De fata cea mare atat de tare incat ma gandeam sa-ti propun sa mi-o dai mie. CE Zici

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de Denisa

EL NINO

monica ati ramas la denisa??sau va mai ganditi?

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

o seara buna la toate fetele. sa va odihniti si sa fiti ca niste maine.
eu o sa va citesc poate pe seara, daca am timp o sa intru si in timpul zilei, oricum o sa fie o placere sa citesc paginile pline de mesage.

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Va multumesc frumos pt raspuns
Atunci.. e cazul sa ma intind si sa las calculatorul !!
Va pup.
O seara buna si sa creasca bebeii mari , sanatosi si frumosi.
Ne auzim maine cu alte vesti, alte idei, alte sfaturi......

viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am vazut acum la capitolele din urma ca mai este o mamica de septembrie care vrea sa intre in discutie cu noi dar pe care din cauza moderarii nu am vazut-o pana acum

nena2007 te asteptam la noi sa discutam si iti urez o sarcina usoara! primele 10 mesaje iti sunt moderate de asta nu iti raspunde nimeni ca nu te vedem

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

maaaai, ce spor aveti.
nushulica si eu dorm in fiecare zi aproape, stai linistita . Si la fel, am probleme cu nasul... ba e infundat putin, asa cum zici tu, ba e uscat de tot.
andy faine de tot pozele, ce rochie de nunta sexoasa ai avut
anis wow, ce ochi au fetele tale, amandoua... iti dai seama ce baiat, moartea tuturor fetelor ai face?
alinushca da' tu ai fost la 2 ecografe in aceeasi zi? sau de unde a aparut diferenta de cateva zile? Oricum, nu te impacienta doar pt atata lucru, important e sa bata inimioara (felicitari pt 170/minut ) si sa se vada la eco ca e bine.
Tre sa pun si io poze... io nu m-am maritat asa ca n-am de la nunta... de cand is gravida n-am facut poze... asa ca ma duc sa sap dupa niste poze

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare si de la mine pe ziua de azi!
Beatrice, LA MULTI ANI!!!!
oanasm, super!!! abia astep si eu sa traiesc senzatia!! cred ca este minunat!

anca, mama, nu stiu ce sa mai zic. oricum, este bine ca te duci la dr. vineri, ca sigur eco aia te va lamuri. tinem pumnii stranshi!!

am vazut si eu pozicile, filmuletzul, frumoase toate!!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Beatrice cu intarziere... La multi ani! sa fii sanatoasa si bebe la fel, sa creasca burtica conform graficelor
Anca cred ca esti tare bulversata, imi pare tare rau. Sper sa te lamuresti la eco vineri. In mod normal daca ti-a iesit un test de sarcina la urina pozitiv, ar trebui sa fie sarcina... eu stiu ca doar tratamente de fertilitate mai pot da teste fals pozitive. Tinem pumnii stransi-stransi, oricum

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Piolica, je suis ravie, très ravie!!! Auzi tu, si tu maritata cu o mandretze de francez.
Eu si sotzul meu ne-am cunoscut in Ro, apoi am plecat sa locuim in Franta o vreme, eu am facut un Master in Management la Strasbourg. Acum, ne-am intors la Bucuresti, sotzul meu are un contract aici, dar inca ne gandim unde ne vom stabili, la Bucuresti sau in Fr la Paris. De aici, dubiul cu ce locatie sa trec pe forum. Dar in acest moment suntem la Bucuresti, si e tare, tare bine!!!
In fine, ma bucur sa aud de cupluri internatzionale!!!

Cat despre tatici, noi mai facusem impreuna Wassermann si HIV, si grupa sanguina si RH (cu o alta ocazie), deci stiam ce si cum. Doctora a zis ca daca stim, nu mai trebuie facut nimic. La noi e ff bine; avem amandoi aceeasi grupa de sange si RH pozitiv. Eu stiu ca face si sotzul analizele daca iese ceva pozitiv la sotzie, trebuie si el verificat, i se da tratament, sa nu ii dea ei inca o data virusul. La noi nu este cazul, analizele au iesit bine.

Anis, eu tzi-am raspuns repede in legatura cu pozele, tzi-am zis ca ai niste fetitze delicioase foc!!! Dar pot sa itzi mai zic o data!

Nushulica si toate fetele,

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput