Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

parca am intrat in priza. eu intru pe forum destul de rar, dar si cind intru....

vroiam sa va intreb daca ati inceput exercitiile pentru gravida si daca da, ce anume faceti. eu ma duc la aerobik special pentru gravide, maine seara as vrea sa ma duc la exercitii pentru gravide, o sa vad ce si cum pentru ca nu am mai fost pina acum, plus ca as vrea sa merg si la yoga pt gravide.
cum nu inot, macar sa recuperez in altfel.
plus ca merg pe jos cam 40-45 de minute pe zi.

stiu ca oana merge la inot, mai e cineva care face vreun sport recomandat gravidelor?

sper sa ma opresc aici cu mesajele.

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetelor

In primul rand "La multi ani!!!" , feriicre, sanatate si un bebe frumos si sanatos iti doresc Beatrice!!

Anca, mult succes. Iti doresc din tot sufletul sa fie un bebe mic acolo si sa vii vineri cu vesti bune. Curaj, trebuie sa fie bine!! de incurajari!!

viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca imi pare rau sa aud asa vesti...dar tinem pumnii stransi sa fie bebe....s-a intamplat de fffff multe ori sa se greseasca analizele
ilia sa stii ca la multe femei se absob aceste hematoame....ai incredere, nu face mult efort si va fi bine
alinushca eu cred ca cel mai mult conteaza doctorul care face ecograful....daca el nu e priceput atunci normal ca difera valorile.....oricum de foarte putine ori am auzit sa nasca excat in ziua in care a zis dr.....de obicei sunt intarzieri
piolica si eu vreau sa ma duc la gimnastica pentru gravide....inca nu am fost dar am inteles ca face foarte bine pentru organism.....asa ca daca ai ocazia du-te ca e sanatos

Andreea11+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

andy_galro, ce sexoasa erai inainte de a ramine gravida. banuiesc ca acum esti si mai si. sa ne mai pui poze, ca ne plac

mie mi s-a stricat aparatul... dar sper sa reusesc sa pun niste poze cu mine inainte de guguloi.

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Fetelor, si pe voi va doare rau in zona lombara??
Eu am discopatie (lombosciatica) si am fost internata de vreo 2 ori din cauza si acum au reaparut durerile cam rau.
Nu stiu cum sa interpretez: e sarcina care afecteaza si e normal sau mi-au revenit mie problemele??
Poate aveti si voi si e ceva obisnuit in timpul sarcinii :))

Multe floricele ptr voi

viitoare mamica de septembrie 2008

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara, burtici!
Eu scriu mai rar, dar va citesc tot timpul, sunt cu ochii pe voi!

Voiam sa va spun ca merg si eu maine la eco la Iosup sa-mi vad ghiocica, sper din tot sufletul sa ma intorc cu un carucior roz de raportat si niste masuratori foarte bune!
Cam am emotii, dar si incredere ca totul e bine!

O seara faina!

11+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare vorbaretelor! beyy voi nu dormiti???

eu mi-am facut somnul de frumusete de vreo 3 ore ca sa stiu o socoteala vad ca nu m-am trezit cu greturi ci doar cu niste crampe la burtica dar n-am de gand sa le bag in seama

vroiam sa va intreb daca voi aveti nasul infundat??sau sunt eu nebuna? deci nu e infundat rau sa nu pot respira dar daca vreau sa respir numai pe nas scot un zumzait

kristhin sa ai o saptamana de concediu placuta si sa te odihnesti mult!

eva am admirat burtica mica e super

anis ti-am vazut si pozele tale printesele ti le-am mai laudat o data acum cateva capitole si burtica am vazut-o acum e f frumoasa a mea tot cam atata e seara dupa ce mananc

anca imi pare tare rau de rezultatul analizei , nu vreau sa te descurajez dar eu am avut intr-o luna valoarea bhcg 2, ceva si nu era sarcina dar mergi totusi la eco macar vorba ta sa vezi ce e

ilia nu-ti fa griji cu hematomul sunt fete aici la odisee care au avut si s-a retras, daca nu ma insel felicic

andy_galro te-am vazut miresica foarte mult imi plac pozele

alinushca eu ultimul eco l-am facut la 7s si 4z si din ecografie reiesea o varsta a sarcinii de 8s si 3z deci o dif de 6 zile dar nu imi fac probleme stiu ca la varsta asta asa mica a sarcinii ecografele mai dau erori, peste cateva saptamani nu vor mai aparea diferente decat daca intr-adevar sunt

piolica eu n-am nici 30 ani si nici nu am masurat inca pliul nucal dar deja dr mi-a trecut in grafic sa fac TT la 15 sapt, acum am auzit ca mai da si erori oricum il voi face mai ales ca mie nu mi-a dat sa fac dublu test, pe care vad ca tu l-ai facut deja

restul gravidutzelor pupici

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Nerantula

Buna seara, burtici!
Eu scriu mai rar, dar va citesc tot timpul, sunt cu ochii pe voi!

Voiam sa va spun ca merg si eu maine la eco la Iosup sa-mi vad ghiocica, sper din tot sufletul sa ma intorc cu un carucior roz de raportat si niste masuratori foarte bune!
Cam am emotii, dar si incredere ca totul e bine!

O seara faina!

11+

Liniuta noastra

iti tinem pumnii straaaansi maine si daca vii cu un carut albastru poate facem schimb(asta daca o sa am eu roz)

denisa si pe mine ma doare spatele dar nu tare si nu tot timpul, mai mult cand stau pe scaun

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

piolica multumesc de aprecieri...alte poze gasesti tot in link-ul respectiv...asteptam si noi poze cu tine....in legatura cu analizele pt. tati mie mi-a zis dr. ca ar trebui sa faca tatal grupa de sange si Rh ca sa fie la dosar
nushulica multumesc dragutzo....pai daca la nunta nu arati bine, atunci cand?
denisa.g sa stii ca aceste dureri sunt normale in sarcina dar mai pronuntate sunt in ultimele luni de sarcina...si eu am probleme cu spatele si deja incepe sa ma doara destul de tare...dar am incredere ca va fi bine pana la urma
nerantulasucces maine la eco si sa fie asa cum iti doresti

Andreea11+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Nerantula, tinem pumnii maine pt eco si pentru caruciorul roz.
Denisa, sa stii ca si pe mine ma doare spatele, cred ca e de la atita stat jos pe scaun in fata calculatorului.
Nushulica, ce te mai invidiez! 3 ore de somn deja si eu d'abia ma pregatesc sa plec acasa de la 'scirbici'
kristin, cred ca pica bine concediul acum, sa stai in casuta la caldurica.
andy_galro, la asta m-am gindit si eu, poate e vorba de Rh. Insa eu avind Rh pozitiv, banuiesc ca e OK si nu mai e nevoie si de Rh-ul sotului. oricum, noi sa fim sanatosi, ca de analize, la cite am facut pina acum, nu-i bai... mai facem.

pupici la toate fetele.

14+

minunea

Mergi la inceput