Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor. Eu am o scurgere destul de abundenta, fara miros, alb- galbuie1 ( Scuze pentru detalii). Coca ar fi normala, zic capetele luminate de pe net!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

wow felicic in sfarsit cineva care mananca cat mine si ca mine. adik prajeli, pilaf, ciorba (eu prefer cu smantana). eu bag in mn multa paine in ultima vreme (cu branza, cu smantana, cu unt si gem, etc etc)
si vad ca si tu ai un sotz care nu te "intelege" ce foame ai in tine.
eu abia "astept' sa vad cate 10kg am luat pana acum.

14+ cu

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

musettepink, succes astazi. te asteptam cu vesti bune.

felicic, freshanana - si eu maninc destul de mult, insa ma mai ametesc cu fructe si apa, ca nu vreau sa devin Miss Balenuta.
m-a luat o foame acum de nu va vad.

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Hihihi! Si eu am furat ceva, fetelor. Mai la inceputul sarcinii. Am furat un bilet pe care i-l scrisese socrul meu, soacrei mele. Era prima data cand foloseau apelativul : bunici! Si nu m-am putut abtine. L-am furat si l-am pus in buzunarul de la spate de la blugi! Va dati seama, va avea BB o forma mototoluta de hartie pe fundulet!

Hihihi

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Codruta27, ce dragalasi sint socrii tai. Chiar m-a emotionat chestia asta ca si-au scris un biletel cu apelativul bunici! super draguti!

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

musette pink: m-apuc de scris: hiv-44, chlamydia secretie-53, listeria-69, chlamydia iga-47, chlamydia igg-47, herpes igg+igm-95, anticorpi hcv-62, anticorpi rubeola igg+igm-90, rh+grupa 22, antigen hbs-41, glocoza serica-9, cultura secretie col-39, antigen mycoplasna hominis-65, toxo igg+igm-83, citomegolovirus igg+igm-88 total pana acum-867 ron si m-au sunat ca au uitat sa treaca sumar urina si ereaplasma, inca vreo 47 ron. La Polisano, langa budapesta Dr. mea nu-mi daduse Chlamydia, dar am facut-o eu ptr ca o prietena de a mea avut, a descop. tarziu si nu a putut s-o trateze. Si i s-au rupt membranele si a nascut prematur.

illia: eu am avut un fibroma de 19/17 mm si in 2 sapt s-a absorbit in mucoasa uterina. Cred ca DD a vrut dar sunt sigura ca a ajutat utrogestanul. Aveam prescriere pentru 4/ zi si de multe ori nu-mi aminteam daca le-am luat si mai bagam 2, ca nu strica

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Codruta, si eu am aceste scurgeri, exact dupa descrierea ta, insa sint normale in sarcina.

Edit: daca apar mincarimi sau mirosuri neplacute, trebuie consultat medicul. sint anumite bacterii care nu au nevoie de tratament, insa sint altele care trebuie tratate, iar aceste tratamente se pot administra numai in trim II de sarcina.

stiu ce spun, pt ca pe mine m-a gasit cu o gardnerella, care este o dereglare a florei vaginale (nu am usturimi, dureri, mirosuri neplacute). eu o sa repet testul bacteriologic si o sa vad daca e nevoie de tratament acum ca am intrat in trim II.

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Delphinas: tatal meu s-a nascut in "49, anul foametei!bunicii munceau pamantul, tartora cu cheile de la beci era strabunica, dumnezeu s-o ierte! Le dadea mancare cu portia. Bunica, fiind insarcinata, ar fi mancat si pietre! A prins usa deschisa, a furat un coltuc de paine cu mana dreapta, si l-a ascuns la subsoara stanga, a fugit in fundul gradinii si l-a mancat! Tatal meu are sub bratul stang o felie de paine desenata cu detalii, o pata galbuie cu punctisoare fine care imita taratele din paine! Asa ca eu cred si ai grija ce furi!

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

stiu ca acolo unde pui mana ii va iesi copilului o pata. eu o painica pe piciorul drept la genunchi. e destul de vaga dar cand fac baita se nuanteaza. faza e ca i-am pus intr-o punga cu un pic de apa si apoi m-am sters cu un servetel umed pe maini. nu mai stiu daca am pus mana sau nu undeva. oi vedea eu cand se va naste mazarica.
sa-mi schimb si eu semnatura ca avem 7 sapt si un pic de acum.

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

felicic merci mult.Acum imi explic,ai facut mult mai multe decat am facut eu si de aici diferenta de pret.Succes sa-ti iasa toate ok!Eu am facut Chlamidia inainte sa raman gravi cu cateva luni oare e cazul sa o repet?

Codruta ce dragut!!!!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput