Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrrrrr......stiu ca in sarcina nu ai voie deloc sa consumi alcool...eu nu beau alcool din principiu insa ador bomboanele cu lichior....ce credeti, au efect negativ????????pleaseeee....cred ca am mancat vreo 10 de ieri si acum ma mustra constiinta...

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

mersi, felicic. eu n-am fibrom, am hematom de 14/8 mm. ieri l-am vazut, la echo de acum 2 sapt nu era.

o sa vedem ce o sa fie...
eu nu maninc asa mult, pentru ca stiu ce greu se duc kg dupa nastere, sincera sa fiu v-as sfatui si pe voi sa tineti treaba asta putin in friu, nu va suparati pe mine, va spun din experienta. ca dupa ce trece euforia ca ai nascut si ca bb e bine, asa te apuca o depresie ca nu mai esti ca inainte si nimic nu te mai incape.... mama, mama!
e adevarat ca mie mi-e si rau, nu exagerat, dar imi este. mi-e greata si nu pot minca si cind maninc e doar putin, la prinz de multe ori doar ciorba, multa sana sau iaurt ca sunt acre si fructe, tot acre.

8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica ce dragut mi-ai scris numele cu roz.merci mult.

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Da, fetelor au fost as de draguti.Se termina ceva de genul:" Te pup, bunicuta frumoasa! Bunicul fericit!"

Cum sa nu furi un astfel de bilet?!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

musettepink: nu cred ca este cazul, doar daca nu ai mai fost pe la piscina, hotel, etc. O cunostinta de-a mea a luat din Bulgaria, din piscina, era sa ajunga la divort cu sotul, nu credea ca este din apa si s-a potolit cand a aflat ca si copilul lor avea.Depinde si de organism.Eu mai stiu ca toate analizele vor fi repetate in luna a-7-a, parca, daca am retinut cum trebuie, Am doua surori si o cumnata, toate au nascut de curand, care navalesc cu tot felu de sfaturi si mai incurc ce-mi zic ele.

illia; stai calma ca va fi bine.

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uau, vesti noi!
Felicitari Freshanana pentru putzulica! Imi imaginez cat de fericita esti. Eu am niste emotii, numai cand ma gandesc la eco de maine incep sa am palpitatii. Tati ma linisteste, imi zice ca daca e fetita e la fel de bine, el nu e asa "obsedat" .
Tin pumnii stransi fetelor care merg azi la eco, Anis si Musettepink (daca mai e cineva, imi cer scuze).
Voicu_bebi, imi pare rau de veste...
Eu zic sa nu mai apleci urechea la ce ti-a zis fata aceea despre sarcina extrauterina sau oprita in evolutie...iti zic sigur ca daca era sarcina (chiar si extrauterina), valoarea Hcg era mai mare decat ai tu (0.81 e practic negativa-negativa)...asa ca stai linistita si pune-te pe treaba. Sper sa se rezolve usor si cu dereglarea, adica sa nu fie ceva grav si sa treceti la treaba.
Te sfatuiesc sa iti gasesti un doctor priceput...eventual daca vezi ca in Ploiesti nu iti place niciunul...poti veni la Bucuresti, iti recomandam noi o multime!

Felicic76, au fost tare scumpe analizele tale mama...sa iasa toate bune, iti tin pumnii!
Eu trebuie sa repet toxo, e negativa si e bine sa o repetam cel putin in fiecare trimestru sa nu cumva sa se pozitiveze si sa nu ne prindem...Cu tratament e ok, dar daca nu stii (si e insidioasa rau, de multe ori nu are nici un simptom) e mai nasol
Si...sa ma feresc de Rubeola...nu am avut si data trecuta am stat cu frica in san toata sarcina. Ocoleam toti copiii in parc...acum fii-mea merge la gradinita si poate aduce ea ceva (e vaccinata dar tot poate face o forma). Mi-e tare frica de rubeola, e tare nasoala in sarcina...

Dar sa nu ne intristam si sa gandim pozitiv! Cafeluta, Teomaria (iarta-ma dar azi am ajuns mai tarziu la serviciu si vreau sa gust un pic din cafeluta ta virtuala).

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ramonzca79, cred ca ar fi mai bine sa pui deoparte acele bombonele cu lichior. din cite imi amintesc eu, lichiorul dinauntru este destul de puternic, dar poate ma insel.

musettepink, mi-a placut numele tau, este super dragalas.

ilia_99, sper ca totul sa fie bine pt tine, sa faci ce-ti spune doctorul. mult curaj!
cit despre mincare si eu ma abtin cit pot de mult, mai ales ca pusesem deja vreo 2 kile pe la Craciun / revelion.

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

chiar azi poate mai aflam de la fete de la eco daca avem carucioare roz sau bleu
si maine de la kid
abia astept. sper sa fie carucioarele pe care vi le doriti si sa fie bb sanatosi si mari la eco

14+ cu

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

mie nu mi-a data dr prima data lysteria. oare acum dc fac e tardiv ?

14+ cu

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kid tinem pumnii maine!!!!!!!!!!!!!!!Mie nu-mi va zice azi ce este sunt sigura dar marti aflu daca am o fetita sau un baietel!Maine cum afli sa intri sa zici ce este ca mor de curiozitate!Tin pumnii!

Piolica m-ai facut sa rosescoi avea tu o presimtire si pun si eu marti un carucior roz...vom vedea eu nu ma supar nici daca e albastru.Merci mult!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput