Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,zau de nu m-am tampit, pe cuvant..naiba m-a pus sa postez si eu un mesaj pe un alt forum sa intreb si eu daca stia cineva ce as putea sa am faptul k am uterul marit si endometrul ingrosat de 12 mm,mi-a zis o tipa care din cate am inteles este dr , ca beta hcg fiind sub 5 s-ar putea sa am extrauterina oprita in evolutie sau ca ar exista posibilitate sa fie normala dar nu prea ar crede si ar fi la fel oprita in evolutie...zau de nu sunt speriata si mai rau acuma.

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

felicic, super mesaj. am resit sa-l citesc si pot sa-ti spun ca si eu as minca la greu (si un cal)....

14+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va pup pe toate
Offff..imi pare asa de rau pentru ce s-a intamplat Vrmoana...sa te intareasca Dumnezeu sa treci peste asta si sunt convinsa ca in cel mai scurt timp te vei bucura din nou de bebe
NocomDoamne ajuta ca a fost doar atat si sunteti teferi
musettepinkma gandesc la tine sa fie bine diseara la eco...tinem pumnii stransi si sa ne dai de veste dupa
Oanatu ce faci??cand ajungi la medic? poate ne spui ce se ascunde acolo
Delphinassa porti sanatoasa pantofii
Freshanafelicitari pentru bebic...mabucur mult ca ti s-a implinit dorinta de a avea baietel
Pup toate fetele si va doresc o zi minunata

+12+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic ai voie sa insiri analizele iar legat de unde le-ai facut am vazut ca se zice pe forum,macar da-mi un indiciu ca tare m-ai facut curioasa.

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

13+

Mergi la inceput

Maria2004 merci mult,intru diseara sa va zic de la eco!Pupici multi!!!!!!!!!!!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

felicic, calc tau posteaza singur???? m-am distrat copios... mersi, ca de ieri nu prea am ris. si bine ca te-am prins.. tu ai avut hematom, sau n-am tinut eu minte bine?
si multumesc din suflet fetelor care mi-au sarit in ajutor cu sfaturi si incurajari, ce m-as face fara voi?

deocamdata dr a zis Utrogestan si... asteptam!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va rog sa nu dati tare. pt prima data de cand sunt insarcinata am furat ceva. 2 pui de floare. la noi pe hol e un ghiveci cu un ficus si in ghiveci erau 3 pui de floare si eu am luat 2. nu erau infipti, deci cine i-a pus de asta nu i-a infipt, poate ii ia cineva. si cine i-a luat decat eu care sunt o impatimita a florilor. dar mi-am amintit ca sunt insarcinata si am zis DD iarta-ma. am gresit tare?

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

la mic dejun un menu de la kfc, eram dupa analize, deh, iar la pranz, ca la pranz: ciorbita, pui cu ceva orez, si in loc de desert vreo 3 mere si un strugure, iar diseara, voi manca pe ascuns, la cina mananc cu sotul meu, un gratar cu piure, vreo 3 portocale si apoi il astept sa adoarma, sa atac frigiderul. A zis ca pune lacat mare pe el
Asta se intampla de vreo 10 zile si eu atept greturile!

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Delphinas, daca nu erau infipti acei puiuti de floare, pai tu ai facut bine ca i-ai luat. nu i-ai furat, ci le-ai salvat viata.

14+

minunea

Mergi la inceput

Delphinas eu stiu ca daca furi ceva atunci cand esti insarcinata acolo unde pui mana imediat dupa furaciune ii va iesi copilului o pata(si e pe bune ca am vazut la multe fete tot felul de pete si mamele lor au recunoscut ca luasera ceva,flori,ciresi,etc)
Pe de alta parte stiu ca o floare ca sa-ti prinda trebuie furata nu ceruta....acu nu stiu ce sa zic,unde ai pus mana prima data dupa ce ai luat florile?

13+

Mergi la inceput