Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)
Raspunsuri - Pagina 16
piolica spune:
salut EvaF
la origini eu sint prahoveanca, insa de la 14 ani am locuit in Bucuresti (cam vreo 13-14 ani) pina am aterizat la Budapesta.
Mie mi-a placut Bucurestiul pe vremea studentiei, insa acum sa nu-l vad... cind vin 'acasa' dupa vreo saptamina vreau sa plec. Ma obosesc fitzele si oamenii care ma tutuiesc fara sa ma cunoasca, claxoanele masinilor si praful de pe strazi, interminabilele blocuri si multe altele... dar asta e, fiecare cu gusturile lui. sincer, primele zile ma amuza zgomotele din jurul meu, insa dupa aceea ma obosesc, ma enerveaza.
cit despre Paris, imi place foarte mult, insa nu as locui acolo. prefer sa stau intr-o casa mare, decit intr-un mic apartament la Paris. dar si asta este o chestie de gust.
poate asta este influenta sotului meu, el este din Rennes. eu mi-as dori o casa la malul marii, pe la Saint-Malo daca se poate, dar dupa cum ti-am spus mi-a intrat Lyon in cap. sper sa ajungem pe acolo. oriunde am ajunge, va fi mai bine decit in Romania. cred ca sotul tau are dreptate in ceea ce priveste viitorul bebitei voastre, mai ales ca el e francez si a cunoscut altceva.
cred ca daca traiesti in Romania, devii imun la anumite 'zgomote' si poti avea o viata super buna, dar pentru cei care au plecat e mai greu sa se reacomodeze, cel putin asta este valabil pentru mine.
14+
minunea
piolica spune:
vreau sa va intreb ceva. vi s-a intimplat vreodata de cind sinteti gravide sa visati atit de nasol incit sa va treziti plingind?
banuiesc ca e din cauza hormonilor, insa as vrea sa stiu daca numai mie mi s-a intimplat.
azi dimineata m-am trezit pe la 6 cu nasul curgind si si fata plina de lacrimi, plingeam la greu, visasem ca eram baby sitter pt un copilas si ca mama lui ma trata foarte rau. nu-mi amintesc alte detalii, totul era super aiurea, cert e ca am plins foarte mult. de fapt m-a trezit sotul meu, cica sughitam si plingeam.
asta este a doua oara cind mi se intimpla.
14+
minunea
felicic76 spune:

br / Freshanana,: felicitari ptr. baietel! sa fie sanatos, mancacios si nazdravan! br / vrmoana: cuvintele sunt de prisos, dar aici toate suntem alaturi de tine!tinem pumnii pentru data viitoare si multa sanatate! br / nocomBine ca n-ai patit nimic! Venim si noi sa dam pumni la duduie proasta! parca suntem 80 de viitoare mamici, cred ca nu-i mai trebe data viitoare br / Codruta: nici eu nu stiu prea multe, asistentele care mi-au recoltat dimineata mi-au spus, pe un ton dezaprobator, ca n-am secretie! De parca asta ar trebui s-o fabric eu, nu organismul! br / voicu_bebi: sunt in ceata total, UM 30.12.2007, ar tb sa fie 9 sapt. asteptam ce zice dr. viner
br / anculet: ai scapat ieftin! subsemnata a prestat dim. de 875 ron analize
, am cerut nosalanta, tot ce face o femeie insarcinata si cand am vazut bonul, sa leasin acolo. Si zgarcita de mine n-a vrut sa dea ieri 250 ron pe-o pereche de pantofi, aveam o presimtire. br / am vazut foto, sunteti cele mai frumoase mamici si copii din dotare ! br / M-am hotarat sa atac problema care ma framanta: mancarea,
mai ales foamea, care nu-mi da pace. M-am cantarit dupa sarbatori, aveam 62 kg, dupa mancat mult si lenevit. Astazi m-am ingrozit: 68 kg!]
Si tot mai astept greturile care nu mai vin!Majoritatea dintre voi sunteti sclifosite" target="_blank">buna burticute!

br / Freshanana,: felicitari ptr. baietel! sa fie sanatos, mancacios si nazdravan! br / vrmoana: cuvintele sunt de prisos, dar aici toate suntem alaturi de tine!tinem pumnii pentru data viitoare si multa sanatate! br / nocomBine ca n-ai patit nimic! Venim si noi sa dam pumni la duduie proasta! parca suntem 80 de viitoare mamici, cred ca nu-i mai trebe data viitoare br / Codruta: nici eu nu stiu prea multe, asistentele care mi-au recoltat dimineata mi-au spus, pe un ton dezaprobator, ca n-am secretie! De parca asta ar trebui s-o fabric eu, nu organismul! br / voicu_bebi: sunt in ceata total, UM 30.12.2007, ar tb sa fie 9 sapt. asteptam ce zice dr. viner
br / anculet: ai scapat ieftin! subsemnata a prestat dim. de 875 ron analize
, am cerut nosalanta, tot ce face o femeie insarcinata si cand am vazut bonul, sa leasin acolo. Si zgarcita de mine n-a vrut sa dea ieri 250 ron pe-o pereche de pantofi, aveam o presimtire. br / am vazut foto, sunteti cele mai frumoase mamici si copii din dotare ! br / M-am hotarat sa atac problema care ma framanta: mancarea,
mai ales foamea, care nu-mi da pace. M-am cantarit dupa sarbatori, aveam 62 kg, dupa mancat mult si lenevit. Astazi m-am ingrozit: 68 kg!]
Si tot mai astept greturile care nu mai vin!Majoritatea dintre voi sunteti sclifosite
la mancare, eu as manca si un cal, bine garnisit cu diverse si mult usturoi!Ce sa fac? incerc sa ma abtin, sa sar peste masa de pranz, dar nu se poate(ieri un sef de-al meu m-a intrebat daca am nevoie de bani pana la salariu, nu intelegeam de ce, statuse langa mine sa-i completez un op si stomacul meu scoatea niste zgomote infioratoare), plus ca daca maerg in supermarket, salivez langa rafturi. Se mai confrunta cineva cu problema asta?
7+
aluna
foto
freshanana spune:
delphinas ma uimesti cat de rapida esti la shopping
ma bucur ca ti-ai gasit ceva comod si care sa iti si placa
eu nu am cparat nimik de gravida pana acum
am doar o pereche de pantaloni cu elastic in partea de sus. dar imi sunt mari deocamdata
felicic eu sunt fomista de cd am ramas garvida. as manca orice, fara limita. dar mi se face rau si incerc sa ma abtin. sotul mereu ma cearta ca nu stiu cd sa ma opresc. dar dc imi este foame intr-una ce sa fac ???
14+ cu 
puiutz
pui
musettepink spune:
Felicic 875 ron analizele,de curiozitate ce analize ai facut si unde?e inclus si triplu/dublutest in ele?
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+
felicic76 spune:

br / Freshanana,: felicitari ptr. baietel! sa fie sanatos, mancacios si nazdravan! br / blue]vrmoana: cuvintele sunt de prisos, dar aici toate suntem alaturi de tine!tinem pumnii pentru data viitoare si multa sanatate! br / br / nocomBine ca n-ai patit nimic! Venim si noi sa dam pumni la duduie proasta! parca suntem 80 de viitoare mamici, cred ca nu-i mai trebe data viitoare br / br / Codruta: nici eu nu stiu prea multe, asistentele care mi-au recoltat dimineata mi-au spus, pe un ton dezaprobator, ca n-am secretie! De parca asta ar trebui s-o fabric eu, nu organismul! br / br / voicu_bebi: sunt in ceata total, UM 30.12.2007, ar tb sa fie 9 sapt. asteptam ce zice dr. viner
br / br / anculet: ai scapat ieftin! subsemnata a prestat dim. de 875 ron analize
, am cerut nosalanta, tot ce face o femeie insarcinata si cand am vazut bonul, sa leasin acolo. Si zgarcita de mine n-a vrut sa dea ieri 250 ron pe-o pereche de pantofi, aveam o presimtire. br / br / am vazut foto, sunteti cele mai frumoase mamici si copii din dotare ! br / br / M-am hotarat sa atac problema care ma framanta: mancarea,
Si tot mai astept greturile care nu mai vin!Majoritatea dintre voi sunteti sclifosite" target="_blank">buna burticute!

br / Freshanana,: felicitari ptr. baietel! sa fie sanatos, mancacios si nazdravan! br / blue]vrmoana: cuvintele sunt de prisos, dar aici toate suntem alaturi de tine!tinem pumnii pentru data viitoare si multa sanatate! br / br / nocomBine ca n-ai patit nimic! Venim si noi sa dam pumni la duduie proasta! parca suntem 80 de viitoare mamici, cred ca nu-i mai trebe data viitoare br / br / Codruta: nici eu nu stiu prea multe, asistentele care mi-au recoltat dimineata mi-au spus, pe un ton dezaprobator, ca n-am secretie! De parca asta ar trebui s-o fabric eu, nu organismul! br / br / voicu_bebi: sunt in ceata total, UM 30.12.2007, ar tb sa fie 9 sapt. asteptam ce zice dr. viner
br / br / anculet: ai scapat ieftin! subsemnata a prestat dim. de 875 ron analize
, am cerut nosalanta, tot ce face o femeie insarcinata si cand am vazut bonul, sa leasin acolo. Si zgarcita de mine n-a vrut sa dea ieri 250 ron pe-o pereche de pantofi, aveam o presimtire. br / br / am vazut foto, sunteti cele mai frumoase mamici si copii din dotare ! br / br / M-am hotarat sa atac problema care ma framanta: mancarea,
Si tot mai astept greturile care nu mai vin!Majoritatea dintre voi sunteti sclifosite
la mancare, eu as manca si un cal, bine garnisit cu diverse si mult usturoi!Ce sa fac? incerc sa ma abtin, sa sar peste masa de pranz, dar nu se poate(ieri un sef de-al meu m-a intrebat daca am nevoie de bani pana la salariu, nu intelegeam de ce, statuse langa mine sa-i completez un op si stomacul meu scoatea niste zgomote infioratoare), plus ca daca maerg in supermarket, salivez langa rafturi. Se mai confrunta cineva cu problema asta?
7+
aluna
foto
freshanana spune:
felicic misto mesaj. m-am distrat citindu-l printre tot feluri de tag-uri. cred ca de la foame
pai si ce ai mancat la pranz ? sau ce vei manca ?
14+ cu 
puiutz
pui
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Felicic 875 ron analizele,de curiozitate ce analize ai facut si unde?e inclus si triplu/dublutest in ele?
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!13+
am voie sa le pun aici pe toate?cu preturi?
7+aluna
foto