Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)
Raspunsuri - Pagina 15
digeka spune:
Nocom, draga, bine ca sunteti bine tu si BB cu toata povestea asta!
Eu cand vad ce se face prin oras, doar masini peste masini, si cand mai si vad zuze de astea ca merg pe mijlocul drumului, de chiar parca e al lor totul, imi vine sa le spun cate una
, iar de reactia sotului meu la asa momente - mai bine tac![]()
9+
piolica spune:
EvaF, ce ti-e si cu francezii astia!
. Si noi ne-am cunoscut in Romania, iar din 2000 sintem in Ungaria, cu o mica escala de vreun an jumate prin Serbia, la Belgrad.
Banuiesc ca sotul tau are un contract de expatriat, ca si al meu. Insa contractele astea la un moment dat se termina, asa ca noi la anul o sa zburam de aici (de fapt abia astept, m-am cam saturat de unguri). Eu visez sa mergem la Lyon, mi s-a pus mie pata...
felicitari pentru caruciorul roz, si eu visez la un carucior roz. sper ca saptamina viitoare sa aflu, cu toate ca suspansul asta imi place (si nu sint sadica)![]()
14+
minunea
piolica spune:
salutare la toate fetele!
anis, ce ochi au fetele tale... mai, sa nu ti le deochi!
nushulica, am reusit si eu sa vad pozele tale. ce mireasa frumoasa ai fost, iar nepotica ta m-a dat gata cind am vazut-o in poza aia pe bancuta cu papusica ei.
freshnana - felicitari pt caruciorul albastru.
julymorning, nushulica- si eu am probleme cu nasul, iar dimineata mi s-a intimplat sa-mi curga citeva firicele de singe.
kristin - ce te invidiez ca stai in casa si te uiti la pozele fetelor, inca mai ninge la voi?
14+
minunea
EvaF spune:
quote:
Originally posted by piolica
EvaF, ce ti-e si cu francezii astia!. Si noi ne-am cunoscut in Romania, iar din 2000 sintem in Ungaria, cu o mica escala de vreun an jumate prin Serbia, la Belgrad.
Banuiesc ca sotul tau are un contract de expatriat, ca si al meu. Insa contractele astea la un moment dat se termina, asa ca noi la anul o sa zburam de aici (de fapt abia astept, m-am cam saturat de unguri). Eu visez sa mergem la Lyon, mi s-a pus mie pata...
felicitari pentru caruciorul roz, si eu visez la un carucior roz. sper ca saptamina viitoare sa aflu, cu toate ca suspansul asta imi place (si nu sint sadica)14+
minunea
Of, of, Piolica, chiar asa, ce ti-e si cu francezii astia. Da, sotzul meu are un contract de expat. De cand stim ca vine bebe , sotzul meu se tot gandeste daca nu ar fi mai bine la Paris pentru bebe. Nu stiu ce sa zic, mie imi place Bucurestiul (apropos, tu de unde esti?)
Si eu am stat cu baby un an in Franta, la Strasbourg, si nu m-am simtzit chiar in apele mele acolo. Cred ca doar la Paris ar fi bine pentru mine, e capitala, are un alt suflu, mai cosmopolit, nu asha inchistat ca in Alsacia.
Sa vedem...
Poate ne intalnim prin Franta.
Itzi urez sa ai
, daca asta itzi doresti!! PS: am vazut si eu Lyonul, e un oras frumos!

14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
musettepink spune:
Anis ti-am dat un PM!

Monica ce sa fac am emotii,azi la eco dar nu azi aflu ce se ascunde in burtica abia saptaman viitoare azi merg asa la control.Tu ce faci?ce face Denisa?
Vrmoana imi pare f rau
,iti doresc putere sa poti trece peste acest lucru ingrozitor si curand sa te intorci la o odisee dar mai intai sa teeci pe la noi sa ne anunti!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
13+
piolica spune:
Delphinas, hai ca mi-a placut de tine cum ai spus ca te duci sa-ti cumperi pantofi...
mie nu-mi place sa stau mult prin magazine, ma obosesc, dar cind vine vorba de pantofi, wow, pazea. nu ma las pina nu probez vreo duzina... iar la cum ai spus tu, era ca si cum ai cumpara o paine, repede, repede, cit mai e calda. super simpatica ai fost.
daca te intorci cu pantofi cumparati repede, repede, pai atunci trebuie sa-mi dai lectii.
14+
minunea
freshanana spune:
vrmoana imi pare sincer rau pt ce ai patit. sper sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste asta si sa ramai cat mai repede insarcinata
fetelor multumesc mult pt felicitari. doamne ajuta sa ajungem cu toatele pana la termen sanatoase si cu bbii bine
am citit pe odiseea de nov-dec ceva ce a scris maryb. a spus ca una dintre fetele de la noi care facea joi 11s are sarcina oprita in evolutie. ma sperie kestiile astea. doamne fereste de asa ceva
14+ cu 
puiutz
pui
piolica spune:
vrmoana, ce rau imi pare. cuvintele sint de prisos, nu stiu cum pot sa-mi exprim dezamagirea. sper ca doamne-doamne sa aiba grija de tine si data viitoare sa fie bine, iar data viitoare sa fie cit mai repede.
sintem alaturi de tine.
14+
minunea
Delphinas spune:
piolica si eu sunt tipicara cand e vb de cumparaturi. ieri am fost si am vazut mai multe modele, dar azi am fost si am probat si imi erau tare fixe. mi-am cumparat altii in schimb. si sa stii ca i-am cumparat foarte repede. daca as fi fost cu sotul as fi stat acolo mult si bine, dar asa de una singura....una doua.
si cu hainele de gravi la fel. mi-a aratat tanti mai multe modele, le-am examinat, am probat o singura pereche pe care le-am si am cumparat.
poze
6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute