Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Oana, imi pare sincer rau!

Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci cat mai repede peste trauma asta!

Te pup!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

vrmoana, off Doamne, ce nu-mi place cand vad astfel de vesti...Sa-ti dea DD putere sa treci cat mai repede peste durerea asta si sa ramai repede gravidutza

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">12+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vrmoana sincer mi se rupe sufletul cand vad ca mai paraseste cineva aceasta odisee. sa-ti dea DD puterea sa mergi mai departe si sa te gandesti ca asa cum nu a fost sa fie acum, atunci cand iti va fi dat sa fie, sa fii convinsa ca va fi al tau si nimeni si nimic nu ti-l va mai lua atunci. imbratisari si ganduri de bine iti doresc. fruntea sus si cu speranta si incredere catre bb care va fi sa fie.

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Freshanana - felicitari pt baby boy!

Codruta - eu cum stau pe utrogestan - nu pot spune multe de secretii.

Vrmoana - imi pare tare rau, sa te ajute DD sa treci peste asta si curaj si forte noi iti doresc

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Nocom, imi pare rau pentru incidentul cu accidentul! Bine ca nu ai patit nimic!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Fetelor va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine. Va doresc sarcini usoare si fara nici un fel de probleme, iar cand o sa-mi revin un pic o sa mai trec pe la voi.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Nocom important e sa fii bine tu si bb, o tabla o mai repari. asa sunt fermecatele de bani gata care se dau mari si tari cu masinile parintilor. si eu am o teama in privinta asta. ce o sa ma fac in trafic. si mai ales ca sunt si insarcinata. abia asteptam sa am permis si sa ma plimb cu masinuca mea. dar voi apela tot la sot. asta e.

poze

6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

vrmoana imi pare asa de rau ca treci prin asta..., nu este drept ce se intampla , inteleg prin ce treci si sunt alaturi de tine ,oricand ai nevoie sa vorbim sunt aici alaturi de tine . te stiu de la aspirante si stiu cat de mult iti doreai acest bebe, sper doar ca Dumnezeu sa te ajute sa treci prin aceasta suferinta si sa ramai cat mai curand gravi si ca totul sa fie bine data viitoare.
off fetele ce greu este sa treci prin asa suferinta..si cand ma gandesc ca s-ar putea ca eu sa nu fiu gravi sau sa fie altceva... cand ma gandesc cat de mult imi doresc sa fie bebele la mine in burtica,si ma intristez asa tare cand ma gandesc

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nocom bine ca a fost atat si esti bine

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetelor,
Am venit acum de la Cantacuzino....mi-am facut analizele prescrise de ginecolog....cata nesimtire exista,si nu cred ca o sa dispara vreodata.Aveam numarul 6 la secretie....si pt ca m-am gandit sa nu pierd timpul la usa,m-am dus sa-mi recoltez...intre timp,s-a ajuns la numarul 12....iar un marlan de barbat venit cu sotia,nu m-a lasat sa intru (aveau numarul 12),si-mi arunca in fata replica, "sotia mea e gravida".Pai si eu eram acolo de flori de mar?!
L-am lasat sa intre sa nu fac dicutii inutile..dar taranul nu s-a linisitit nici cand a aflat ca-l las sa intre inaintea mea.In cabinet la recoltat de secretie....m-am dezbracat de fata cu doctorita,fara nici un fel de paravan ,care era nitel ciufuta...ca nu mi-am respecat numarul...dar chestia era,ca pe usa nu era afisat nici un program pt inceperea recoltarilor
In total :CMV,rubella,toxoplasma,mycloplasma, listeria,epstein -barr,clamidia si ureaplasma....m-au costa 5 700 000
Am totusi speranta,ca e un Institut de renume,si-mi doresc din tot sufletul,ca rezultatele sa-mi iasa bine.
Rezultatele finale le am pe 21 martie.Va pup,acum ma culc,ca m-a ametit utrogestanul

Mergi la inceput