Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
freshanana, am facut eu modificarile in listutza. Felicitari 
esti oficial mamica de 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
EvaF spune:
Buna dimineatza, fetelor!
Va pup pe toate si va urez o zi cu vesti bune si cu rezultate in regula (pentru cele care merg la medic azi).
Freshanana, felicitari pentru baietzel!!! Esti o fericita daca zici ca baietzel itzi doreai!
14+ 
Poze cu noi
Vine barza!
vrmoana spune:
Buna dimineata!
Din pacate trebuie sa parasesc aceasta odisee pentru ca n-a fost sa fie. Sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Aseara am fost la chiuretaj pt ca daca as fi mai asteptat ar fi fost mai rau.
Va pup si aveti grija de voi.
Va rog sa ma stergeti din lista.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
8+our dream came true
ancadragoman spune:
Oana imi pare ffff rau si sa stii ca sunt alaturi de tine

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
laureta spune:
Buna fetelor, eu dorm pe mine. Culmea este ca in weekend nu pot dormi la pranz
Burtica mea este ca un balonas mititel si se vede bine seara, dim e burtica normala.
Fetitza mea s a sculat cu dureri de gat/ceafa. Sper sa fie doar o indindere musculara ca primul meu gand a fost oreionul
Aropo voi unde nasteti? Eu la Polizu, acolo am nascut si prima data am avut rezerva si m am simtit excelent.
Nushulica frumoase poze
Anis bafta la echo
Freshanana felicitari pentru baietel
Khristin ce a crescut pitica ta
. Vacanta zici? Norocoasooo
Teomaria mie mi a zis Iosup ca am tot fetitza, eu as fi vrut baietel ca asa vrea si Inisa dar nu ma supar ca e fetitza 
Eva super frumoasa burticutza
Alexa si mami bine ai venit la noi, noi ne cunoastem parca, neuronul meu obosit si gravid nu prea tine minte![]()
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
laureta spune:
quote:
Originally posted by vrmoana
Buna dimineata!
Din pacate trebuie sa parasesc aceasta odisee pentru ca n-a fost sa fie. Sarcina mea s-a oprit din evolutie la 8 saptamani. Aseara am fost la chiuretaj pt ca daca as fi mai asteptat ar fi fost mai rau.
Va pup si aveti grija de voi.
Va rog sa ma stergeti din lista.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."8+
our dream came true
Imi pare sincer rau Oana, nu e drept

Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
vrmoana, cuvintele sunt de prisos. Dumnezeu ne este alaturi si sigur iti va da bucuria de a deveni mamica foarte curand. Imi pare sincer rau pt ca eu te stiu de la aspirante si imi erai tare draga si m-am bucurat mult pt tine. Daca ai nevoie de un sprijin sau un umar, noi suntem aici.
Multi
si sanatate multa.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
andy.p spune:
vrmoana suntem alaturi de tine.
D-zeu te va ajuta sa treci si peste asta.
13+
laura si andy
Nocom spune:
Neata si de la mine fetele!!!!
Bine ati venit burticilor mici in odiseea aceasta. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi. Imi creste inima in mine cand vad ca suntem asa multe si frumoase....
frashanana, BRAVO!!! Felicitari pentru bebe BAIETEL!!! MINUNAT!!!! Ti s-a implinit un vis. Du-l pana la capat. Te pupic!
Oana imi pare rau ca s-a intamplat asa. Sa dea DD puterea sa vezi partea plina a paharului si sa treceti repede la partea cea mai placuta a conceptiei unui copil...(you know..) Iti doresc tot binele din lume si data viitoare sa fie cu NOROC!!!!
Eu azi am intrat mai tarziu caci am avut de dimineatza cand veneam la servici un incident, de fapt un accident cu masina.... O pipita care avea o masina noua si puternica credea ca i-a cumparat tacsu strada si dupa ce mi-a taiat fata de m-a aruncat pe contrasens, a reusit tot ea draguta sa si intre in fundul meu.... Acum am de mers la politie, stat la cozi, declaratii.... de parca numaia sta im lipsea mie. OF OF...MAI MAI!!!!
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png