Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)
Raspunsuri - Pagina 10
alinushca spune:
kid2003, multumesc
that really made some sense.
fetele, somn usor!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
anis spune:
Miruna22..daca iti doresti cu ardoare iti iese fata..cel putin eu asa credeam...
si mi-a iesit de 2 ori chiar..acum as vrea eu baiat..dar sotul vrea fata...si asa c..las cum vrea DD..
Maine ma duc si eu in sfarsit la eco sa vad cati sunt
daca bate inimioare si alte alea..sa ma apuc si io de analize, ca tot omul..![]()
*** AniS **
8+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
khristin spune:
Kid2003, pai daca baietel iti doresti, baietel sa fie
.....ca doar trebuie sa se echilibreze balanta si-n favoarea lor, nu? ![]()
Piolica, cam asa e ....stau acasa, ma relaxez si ma uit la pozele voastre 
Nushulica, ce miresica sexi ai fost si ce finuta oachesa ai....sa-ti traiasca 
Evaf, si tie ti-am admirat ta splendide robe rose, casa de piatra iti doresc sa ai cu francezul tau
....noi dupa ce am vizitat vara trecuta Parisul, ne-a placut atat de mult
incat am zis ca undeva pe la pensie ne-ar placea sa ne retragem pe-acolo undeva intr-o casuta la malul marii poate 
Va pup pe toate 
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
teomaria spune:
'neata, burtici! Gataaaa 
Iar ati pus poze ...de la 6,30 ma uit la ele.
Nushulica
ce frumusica esti..finutza imi aduc aminte ca ti-am mai admirat-o candva , demult
Eva , ti-am vazut burtica..esti dulce tare
Anis, ai niste printese superbe, cred ca sotul vrea tot fata c-a vazut ca-i ies perfect si nu vrea sa se riste
In legatura cu burtica, asa am patit si eu intre8-10S, simteam ca-mi explodeaza (dr. a zis ca-s plina de gaze);de 2S am o burtica normala si ma simt mai bine
andy.p,alexa si mami,nena2007 ...bun venit la noi si s-aveti o sarcina usoara, fara probleme!!
anculet, felicitari pentru inimioara si ai grija sa faci ce zice nenea dr.
bebi, nu stiu ce zic, imi pare rau de valoare, intr-adevar e mica si daca e sub 5 nu e sarcina (a ta e sub 1)deci...Poate totusi e o greseala si-au incurcat testele.Te asteptam cu testul de sarcina...sa dea DD sa fie cum vrei tu
piolica, eu nu fac , nici n-am facut gimnastica vreodata, in schimb ...multa miscare (ieri am mers vreo4ore pe jos).Si la sarcinile anterioare am facut multa miscare si am nascut usor
alinushca, nu-ti fa probleme cu masuratorile, 1-2 zile diferenta nu-i bai, sa nu fie vreo2-3saptamani, atunci griji...
oanasm, felicitari pentru fluturasi (da'...esti sigura, nu-i cam repede??!!![]()
ilia, si eu am auzit ca se resorb hematoamele, sau , in orice caz nu toate creeaza probleme;sa fii cumintica si sa faci ce spune dr.
andy_galro, ti-am admirqt si eu rochita...super
Nerantula,bafta la eco azi si sa fie cum vrei tu (rooozzz)
kristhin sa ai o saptamana de concediu placuta si sa te odihnesti mult!
kid2003,ai grija cu...contractiile, ia no-spa sau scobutil sau vezi ce zice dr. tau si..fara efort.Cam cum se manifesta??
freshanana, te asteptam cu vesti de la eco
Laureta, am vazut filmuletul...vreau si eu (nu ti-a spus ce e??)
Pupici dulci
la toate fetele si s-aveti o zi frumoasa ca voi!!!La Iasi e o zi superba ...iar ma plimb!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
12+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
voicu_bebi spune:
neata fetele...ce faceti? eu m-am trezit mai de dimineata si am facut testul ala clearblue..dar din pacate a iesit negativ,deci cred ca nu e sarcina la mine,dar ceea ce nu inteleg eu si poate ma lamureste dr la eco vineri(nu e dr meu ginecolog ,ci altul) ,cum se face ca dr ginecolog la care ma duc regulat mi-a zis ca e sarcina si nu iese la beta hcg si la teste se veede a doua liniuta foarte slab. . fetele daca am chist sunt sanse sa se mareasca uterul?va pup

Anca..viitoare mamica 

MommyMagda spune:
'Netza burticilor!
Astazi cred ca ramaneti fara cafeluta. Eu nu sunt bautoare, asa ca va invit la un suc!
Dupa ce am vazut toate pozele cred ca forumul trebuia sa se cheme Clubul frumoaselor viitoare (si actuale )mamici!!!! Sa fie vorba de un conurs de miss... si am nimerit eu gresit?!?!
In alta ordine de idei sper sa nu se fi terminat la voi copiii dulci si frumosi pt ca vreau si eu unul!!!!
Anca, poate ne lamuresti odata si pe noi care e UM si du-te neaparat vineri la dr. la o eco transvaginala. Nu vreau sa te sperii, dar daca e o extrauterina? DD sa te ajute sa fie totul OK!
Va doresc o zi superba!
11+
MommyMagda
freshanana spune:
buna dim
teo neatza. beau si eu de la tine ceai sau laptic daca ai. chiar as bea niste lapte cald cu cozonac (sper sa nu fac pofta)
anca ar tbui intr-adevar sa te duci la dr sa il iei la intrebari. eu astept totusi sa vad ce vesti aduci de la eco de vineri.
nushulica nu inteleg cum poti dormi atat de mult ziua si sa mai dormi si noaptea. eu nu mai pot sa dorm dupa ora 3 a.m. si ma kulk la ora 23. si sunt rupta de oboseala. nici nu vreau sa mai dorm cele 30 minute ziua ca sper sa dorm noaptea. in fiec noapte vad in reluare toate emisiunile de la prima, antena 1 si pro. si nu vreau :-(((
a-propos nusha frumoasa mireasa. adik amandoi sunteti frumosi , tu si sotul tau. cred ca o sa aveti un bb super
si finutza e dragutza foc
am fost la eco ieri si am vaz baiatul nostru de 8.84 cm . sotul si restul familiei au tbuit sa se consoleze ca e baiat. eu stiam ca e baiat asa ca am avut doar cfirmarea si bucuria
14+ cu 
puiutz
pui
teomaria spune:
freshanana, sa-ti traiasca baietelul si la mai mare(adica la mai multi centimetri
)
bebi, eu cred ca dr. tau ti-a zis sarcina incipienta pt. ca si tu i-ai spus ca ai un test slab pozitiv (in general la 4S sau in apropierea cm uterul oricum e marit, fie sarcina sau nu).Si eu m-am dus in dinti cu testul a2a zi desi era palid si acelasi lucru mi-a zis, la consult pe masa; dar am facut a 2a zi beta hcg si-apoi inca vreo3-4 teste pana a2a liniuta a iesit mai rosie ca cea de control.Imi pare rau...dar pune-te pe treaba (dupa ciclu)...Eu n-am inteles daca ai facut un singur test sau mai multe??!!si toate slab pozitive.Acum a cata zi ai fi de la ultimul ciclu??
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
12+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”