Mamici norocoase de sept-oct 2008(23)
Raspunsuri - Pagina 11
voicu_bebi spune:
fetele ultima menstruatie a fost pe 30.12 ...de atunci nimic...dar vreau sa va zuc ca e ciudat totul adica dr a zis ca e sarcina mica dar ca este sarcina ca am si uterul marit ...si de aceea chiar ma mira toate astea..plus ca am toate simtomele de sarcina dureri de sani,greturi,dureri jos la ovare dar nu rau ,pishu des,balonare cam toate le am.
freshnana...eu i-am zis de teste ca abia se vedea...si el m-a controlat si a zis ca e sarcina din cauza la uterul marit nu neaparat de la teste..ca el a zis ca am avut ovulatia tarziu ,nu a pus seama pe testele de sarcina ci m-a controlat si de aceea zic,plus ca mai controlase o data prin ianuarie si nu era nimic nu tu uter marit nimic.
vineri am sa aflu eu ce este de fapt...
Anca..viitoare mamica 

ramonzca79 spune:
neata si de la mine fetele!!!de azi am si eu program mai scurt de 6 ore yupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!..azi sun sa-mi fac programare la eco pt miercurea viitoare si incerc sa gasesc pecineva care sa vb maghiara pt a merge cu mine in Debrecen sa fac TT si un ECO....sper sa gasesc!!!
o zi suuuuuuuuuuuuuuuuuper va doresc!!!

...vine minunea!!!
alinushca spune:
Neatza !
Anis, sa inteleg ca azi mergi la eco! Tinem pumnii!
Bebi, imi pare rau pentru testul negativ. Doctorulla palpare nu cred ca simte realmente foarte mare lucru. Nu am avut niciodata incredere in controlul pe masa. Cam de cand m-a pipait un doctor si mi-a zis "daaaaa... ai 7 saptamani". Dar ma intrebase UM inainte.
Sunt utere si utere, forme si forme. Chiar nu cred ca din atata lucru poate sa isi dea seama de mare branza. Poate sa vada cum e colul, poate sa simta modificari daca ar fi deja evidente. UM pe 30.12 inseamna ori ca ai un ciclu foarte lung ori ca e o dereglare hormonala, poate ai luat niste pastile, ori ca poate a fost o sarcina foarte foarte micutza care nu a mai crescut. Este foarte bine ca mergi Vineri la ecografie sa vada ce-i pe acolo. Sper din suflet sa vii cu vesti bune si sa fie totul in regula!
teomaria, m-am uitat pe net la diverse tabele care coreleaza CRL cu varsta gestationala si unele spun 7s 5z, altele zic 8s... deci chiar nu mai imi fac griji in privinta masuratorilor. Slava Domnului ca este totul bine. Inca nu imi vine sa cred. Dr. mi-a zis ca deja o ia ca pe o ofensa personala ca nu am incredere (in el) ca o sa fie bine. Atunci dapai Doamne Doamne cum s-o simti ca eu carcotesc atat?
If you get my drift.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
digeka spune:
Neata burticute!
Bine ati venit - le urez fetelor noi si o sarcina usoara va doresc!
Ramonzca - vreau si eu un program mai scurt, dar pe la noi nu am auzit de asa ceva, dar nici nu m-am interesat![]()
, poate ar fi cazul
Ancuta _bebi - bafta la eco, sa dea DD sa vii cu vesti bune
Nushu - super miresuica
Toate fetele 

si o zi frumoasa de zumzait va doresc!!!
9+
Delphinas spune:
buna dimineata burtici. vai ce harnicute ati fost, mai ceva decat
extrem de harnice. de azi la munca cu mine. mi-a fost asa greu sa ma trezesc. va pup dulce pe toate
si cate o
pt fiecare dintre voi. de 2 zile am laptop-ul la devirusat. ma apuc sa va citesc din urma.
poze
6+
ai grija de mazarica mea
primele hainute
freshanana spune:
anca chiar ca e ciudat ca um 30.12 si de atunci nimik. poate e de bine. doamne ajuta
cred ca abia mai ai rabdare pana vineri
14+ cu 
puiutz
pui
voicu_bebi spune:
da mersi freshnana..sincer stau bine momentan...chiar sunt calma si am rabdare . chiar daca e sa nu fie bebe , asta e ..o sa iau ceva sa imi vina si o sa incercam si luna asta si luna viitoare si sper ca voi ramane gravida.
eu inca mai sper sa fie bebe dar cum toate se impotrivesc nu stiu ce sa mai cred. acum numai ecografia intravaginala imi va zice exact ce se intampla.va pup

Anca..viitoare mamica 

monica_dicut spune:
Neatza,
Nushulica, esti frumoasa foc, iar finutza ta e un ingerash.
anis, sper ca Denisa (sotzu a ramas blocat pe numele asta)sa ia ochii si parul de la mine (il am cret/ondulat) si desteptaciunea lu ta'su. Oricum , fetele tale sunt SUPERBE. Ai niste copii deosebiti si sigur si al treilea va fi tot asa. Chiar daca va fi baiat.
oana, claudinna, alinush, teomaria, freshanana, delphinash, piolica.... etc (mai bine nu nomializez
) va 
Noilor venite le urez o odisee frumoasa
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
13+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
beatrice001 spune:
buna dimineata fetelor,
ieri am fost cam ocupata , dar va multumesc azi pentru urarile de bine si va doresc si voua multa sanatate si sa fiti fericite si iubite. Va doresc o zi superba . Apropo maine ma duc la doctor , sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. 

10+