Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 9

anda spune:
www.youtube.com/watch?v=TQpC-x-nJ9I&feature=related" target="_blank">iooooooi
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Doris-Alina spune:
Bey, io cred ca ati speriat fetele noi, de nu mai scriu ele nimic...asa ceva...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

Mariaa spune:
ioooooiiii...no, crezi ca mai scriem careva acuma?! pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Doris-Alina spune:
Nooooooooo, nu mai scriem,
inghitim in sec, adulmecam si crosetam...doua pe fata, doua pe dos...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI

Doris-Alina spune:
Sper ca aveti prin casa andrele groase, de 22-24 cm...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

silvana75 spune:
Io clar nu mai scriu ... ma duc ca am niste treaba
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mariaa spune:
da, e clar...inca vreo 3-4 zile o sa tot crosetez...bag bob de orez la greu... Dorisake, numa din alea groase de 22-24?? huh, nu lungi mah?!
...cam greu, cam greu!
in timp ce ma uit la [iuiuiiiiiuuuu] de la Anda, ma duc sa fac ghemele. pe maine si somn usor, v-am tzucat pe frunte! pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Doris-Alina spune:
Maria, depinde cu care iti place sa crosetezi...lungi si subtiri...sau mici si groase...da mai depinde si de lana ta...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

silvana75 spune:
Nu conteaza ... lunga, scurta, subtire, groaza ... da' sa fie tapana
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mariaa spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Maria, depinde cu care iti place sa crosetezi...lungi si subtiri...sau mici si groase...da mai depinde si de lana ta...
...vai de lana mea zilele astea...vai de lana mea...

noi, impreuna