Timisoara, Impreuna! ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

www.youtube.com/watch?v=TQpC-x-nJ9I&feature=related" target="_blank">iooooooi

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bey, io cred ca ati speriat fetele noi, de nu mai scriu ele nimic...asa ceva...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ioooooiiii...no, crezi ca mai scriem careva acuma?!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Nooooooooo, nu mai scriem,
inghitim in sec, adulmecam si crosetam...doua pe fata, doua pe dos...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Sper ca aveti prin casa andrele groase, de 22-24 cm...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Io clar nu mai scriu ... ma duc ca am niste treaba

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

da, e clar...inca vreo 3-4 zile o sa tot crosetez...bag bob de orez la greu... Dorisake, numa din alea groase de 22-24?? huh, nu lungi mah?!
...cam greu, cam greu!

in timp ce ma uit la [iuiuiiiiiuuuu] de la Anda, ma duc sa fac ghemele. pe maine si somn usor, v-am tzucat pe frunte!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Maria, depinde cu care iti place sa crosetezi...lungi si subtiri...sau mici si groase...da mai depinde si de lana ta...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Nu conteaza ... lunga, scurta, subtire, groaza ... da' sa fie tapana

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Maria, depinde cu care iti place sa crosetezi...lungi si subtiri...sau mici si groase...da mai depinde si de lana ta...

...vai de lana mea zilele astea...vai de lana mea...

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput