Timisoara, Impreuna! ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 18
silvana75 spune:
Maria, saru' mana, mi-au dat lacrimile
La un moment dat nenea de prezenta montaju vorbea de universitatile de stat si cele particulare si la cele particulare a enumerat Banatu si Tibiscus, mi-a trasarit inima cand am auzit de Universitatea Tibiscus, locul unde am muncit 14 ani de zile si unde mi-am tocit coatele 4 ani de zile ... multumesc mult
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Eu cand aveam stari din astea nasoale faceam cate o cura cu Magne B6 si ma puneam pe picioare rapid.
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Dupa o zi de munca, www.trilulilu.ro/pieroth/70645d9ff21248" target="_blank">radeti si voi inainte de culcare, ca eu am ras de numa...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Si apropo de cum o sa fim www.trilulilu.ro/morocos/be2591dc1fd166" target="_blank">noi la batranete
Vai de stelele noastre...

Asta cred ca e Anda...peste 50 de ani...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
anda spune:
quote:
Originally posted by Doris-Alina
Si apropo de cum o sa fim www.trilulilu.ro/morocos/be2591dc1fd166" target="_blank">noi la batranete
Vai de stelele noastre...
Asta cred ca e Anda...peste 50 de ani...www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
tzicnita esti...m-am stricat de ras.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
silvana75 spune:
La mine nu merge trilulilu ala, vad in reprize de o secunda-doua dupa care se blocheaza![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
Doris-Alina spune:
Vai ce pierzi, Silva....e Anda in forma maxima...

POZE CU NOI
Mariaa spune:
Silvana, pe ce strada ai stat? in Mehala? io pe Pompiliu Stefu'.
hai ca-s curioasa.
foarte tare baba frosa!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
silvana75 spune:
Maria, eu am stat pe Baragan. Pompiliu Stefu e cea cu farmacia nu? adica de la farmacie in jos
Doris, pai daca e Anda atunci e misto, Anda poate fi numa in forma maxima
Noapte buna Timisoara!
Silvana si Paul
Poze cu noi
ela03 spune:
Mai, da ce gashca vesela! Cum de nu v-am gasit mai devreme? Imi place aia cu baba...
Eu nu mai pot sta treaza... merg sa-mi ciufulesc freza...
Noapte buna!