Timisoara, Impreuna! ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Am ajuns si eu home...

Ela, ma bucur ca-ti place...
Si sa stii ca ai un baiat tare cuminte...

Ana si Anda, distractie la maxim, cu toyotistii vostri...
Mai un pic si plecam si noi , da cu Fordistii...

Deya, io nu ti-am zis nimic pana acum, da fa-ti timp, hai pe la mine la salon, sa te fac fitza de matza, si sa-l vezi pe popicu tau, cum o sa stea in limba...si in timp ce te tund, te mai invat una alta, din ale tineretii valuri...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Mirela, asa draga mea, scrie , mai ai doua postari si scapi de moderare...
Toate fetele de aici sunt super de treaba, poate o sa ne cunosti...
Cand vin pe la Romanesti te claxonez cu masina mea noua, ok?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Sara buna

Eu de dimieata tot citesc pe aci si acu mi-am dat seama ca azi n-am scris nimic Azi dimineata am dus copilu la scoala si cand m-am intors m-am cuibarit in pat langa al meu si am dormit amandoi ca valizele in gara pana la 10.30, asa bine mi-a prins somnu' de numa, am visat ca eram acasa, asteptam autobuzu 13 in Piata 700 care ma duce acasa la mine in Mehala si culmea nu venea nici un autobuz 13, toate erau 17 si 18
Azi am fost la notar de am legalizat chemarea pentru mamanu meu, acu o pune sotu' la posta si de aci Doamne ajuta!
Ela, pai vrem si noi sa vedem freza!!
Claudia, te invidiez ca mergi acasa si mai ales ca te vei intalni si cu gagicile.
Lore, ti-ai luat masinuta?
Ana, pe unde te calatoresti? Drum bun!

Hai va pup pe toate

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ntz,ntz

Clau stii ce-i aia sa aberezi? no, din aberatii nu trebe priceput nimic...mai refulam si noi, vezi ca-i greu...
Deya, mergi maine acolo si daca dai ochii cu nea popica, ridici fruntea sus, da sus, nasu-n vant si peptu'nainte! ok?! fii dreapta, nu-i da satisfacite, ce naiba! daca e din soi din asta, numai el are de pierdut!
Lore gata? asta a fost tot?
Andule totu oke?

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria, la tatzi ni greu, da' nu la tatzi la fel
Ana, gata am aflat unde mergi, sper in curand sa ma pot si eu inscrie in clubu toyotistilor!

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Sandra sau Mirela, cum sa-ti spunem, despre ce operatie este vorba?
noi vrem sa aflam, ai aici umeri de sprijin, daca poti povesteste-ne.
nu te speria de ce ai citit zilele astea...
noi suntem mai 'lude' asa dar la o chestie serioasa suntem uite asa

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=J1zxJrRcW3I&feature=related" target="_blank">Silvana
...zau ca troleibuzu 13 nu l-am gasit.

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

no hat..si io pe-aici. uite-asa
in gol adika...

edi ii mai bine da nu bine de tot, eu tre sa fac bagaje ca plec maine...dracu m-o pus...ca n-am nici un chef. ma bazez pe pofta vine mancand si pe ana noastra draga...poate imi da doo palme si ma pune pe sine.
is tot un bleah de dimineata, cred ca si din cauza racelii. si io nush ce am da is obosita de dimineata pina seara. ma gandesc ca nu-i normal, mi-e ca am ceva defecte nedescoperite...

ma duc sa mai fac din bagaje. re.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Anda, si eu constat ca am nevoie de cata concediu, asa de rau ma simt, ametesc, mi-e somn intr-una, noaptea nu dorm bine...o fi astenia? sau presiunea atmosferica? sau stresul din ultimele doua luni cu masina? habar nu am, dar de abia ma tin pe picioare la lucru...azi am ajuns mai repede la scoala, am pus capul pe biroul meu, si culmea ...am adormit... ceva nu-i a buna cu mine...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Salutare gashka vesela !
Nu am mai intrat pe forum de Dumineca seara si acu' vad ca a-ti scris 17 pagini .Am ras de m-am prapadit cu sarmalele explodate si ce a-ti mai scris pe acolo(ma lasa neuronul acu').De-abia am reusit sa recuperez din urma cu cititul.Cu programul asta ma ia cu somnu pe la ora 22-23,inainte stateam pana la 1-2 noaptea fara nici o treba,acu' nu mai rezist,mi se inchid felinarele.Eu am sunat luni la dr. pt. programare, si saptamana asta nu mai avea nik liber,doar sapt. viitoare, asa ca m-a programat pe luni la ora 18:00.Sper sa fie OK cat de cat.
Va pupez la maxim pe toate si va iau pe rand maine seara cand sunt mai libera.

Album Lormi

Mergi la inceput