Timisoara, Impreuna! ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Vai de mine ca-i 12 si deja mi s-au descarcat bateriile...si am de umblat azi...

Ma Dani nu stiu ce o fi cu Clau ca si azi o intrat pe mess si repede o iesit...iar azinoapte o intrat ...si io am dat buzz...si atunci cineva a scris "claudia doarme...io repar compu stricat de Deni"...iar io am scris ca am crezut ca-i vreun hotz...sper ca nu i-o fi pus interdictie sa mai intre la noi...doamne apara si pazeste...

Ano... scorpie draga.... am o rugaminte la tine...ai mila de o graviduta cu imaginatia bogata...si cu mirosuri dezvoltate...tu esti o adevatata mostenitoare a lui Creanga...dar rog io mult la tine da si tu cu altceva in fasole...cu gelatina ...sarlota...cu orice altceva...ca io si-mi imaginez faza...si o sa am un cupil crispat...
Sper ca nu superi la mine...nici baitul de la Nemo care ne-a adus pachet nu s-a suparat cand l-am intrebat daca s-a dat cu spray de muste...pupici...si ma bucur ca ai iar spor la scris...

Deya...mai ploua pe la tine?...Of of Sf...Andrei asta...parca ar fi Ilie...

Kati...imi pare rau ca ai incasat-o si tu...Kriszti e ok?

Doris... cat e litra de lapte?...i-a vulvanizeaza si tu putzin masina aia...ca sa nu se puna prafu pe ea...

Laurelu ...nu va mai nacajitzi...ai rabdare cu el...ca-i afectat si de faza cu socrela...sanatate multa va doresc...si rabdare...

Anda ...cum mai e Edul...s-a mai desfundat?...

Aida...cum mai e mitzulina?Pupici multzi...

Mariuca...gata cu insomniile?..sau te-a vlaguit vulvanizatul?...

Silva ...imi lipsisi azinoapte...cred ca ma mut si io la tine...

Fetele noi... bine azti venit...avetzi si voi loc in casutza cu pitici...pe creier...

Lormi, Lore...unde va ascunsaratzi?

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetilii am iesit pana la piata sa mai iau ceva rosii,castraveti,ardei si fructe si cu ocazia asta am tras o fuga si pana pe Brandusei la cresa de aici din zona.
Aici arata tare frumos cresa,nu lux da totusi au pal laminat pe jos,mobilieru'e de pe vreamea lu' tovar'shu,dormitorul e cu patutzuri tot ca pe Paciurea,dinalea ca si de spital inalte si cu gratii(le urasc,sa mor io) da asistenta am auzit ca e putin c-am dusa cu pluta pe Bega....cu parintii nu cred ca si cu copii,ca de a-r fi asa ar capata-o la moaca
Nu i-o prea convenit ei cand am rugat-o sa-mi arate conditiile din cresa da pana la urma m-o poftit peste tot.Cand am ajuns eu pruncutzii erau pe olitza ma da asa cuminti.....nu se ridica unu de pe olitza si cand ma gandesc ca fii'mea nici nu vrea sa o vada in fatza ochilor .....unii copilasi i-am auzit tusind c-am urat,ceva de genu' tuse asa bronhica(asta nu mi-o placut iar)da cred ca mi's c-am pretentzioasa frate......dupa care am plecat.
Cica fac inscrieri pentru septembrie abia in iunie si atunci numa pentru 20 de locuri.Ma mai gandesc,mi's in dubii oricum intre cresa sau o tanti.

Am adormit bubulina acum merg si eu sa halesc ceva si sa-i pregatesc si ei o supica de puiutz dintr-o pulpitza.
Revin mai pe seara.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetilii aici e fasolica mea si de aici incolo ce am mai facut acum nu demulticel.
Poate va mai vin idei de mancarici cu ce vedeti la mine

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

laura, cit despre raceli, fii tu f sigura ca le va incasa, indiferent la ce cresa/gradi o vei duce, ai aici martori care au trecut prin din astea.
gindeste-te cum ar fi daca nu ar fi paturi cu gratii, cind se apuca 30 de copii care sa iasa din pat, care sa se urce la loc, ar fi un du-te-vino de nu ar mai dormi nimeni. la gradi sunt deja paturi faine care se ridica la perete, cu locsor pt hainutze cu cuier, lenjeria este noua la noi, f vesel colorata. si la cresa stiu ca s-au cumparat noi, si covoras la baie, etc.etc.
mai ai varianta de tanti care sa aiba grija de ea dar si asta are avantaje si dezavantaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei, Laurelu' ...nu poa' sa zica si femeia asta ceva ca sari in sus de 2 metri!
si nu, nu mi-s vulcanizata, dupa ce termin de tricotat 2 pe fata, doua pe dos vreo 3-4 zile, porma 'oi vedea ce primesc...daca mai gasesc de-o andrea. de-o ciorba.
bun? bun!
Mihi, la mine insomniile apar cand ma astept mai putin...nu-s gata. alea s-or gata cand s-or gata si grijile mele.
ma duc in trebile acuma, pot?

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

nu! unde ai treaba, in mauritius? acolo tare as avea si io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Gagicelor...io o s-o cam intind intr-o ora,asa ca va doresc un week end frumos si ne auzi luni!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Katik acolo as vrea si io...
Anoooo distractie maxima, vrem pozeee, multeeeee!!! si daca calaresti ceva pe acolo, gandeste-te si la je bei, la cai ma refeream...lasati gandurili murdare ca speriem fetele astea

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mai dar eu am scris ieri clar ca numai pricepesc nimic de aici si Helmut cine stie ce treaba avea magarul,intr-adevar ieri am scris ptr Laura care ma rugat sa vb pe mess ca nu merge pc nostru si ieri am intrat scurt de pe laptop,acum am ajuns acasa deci saptamana asta lucru de dimineata de la 6 la 14,iar apoi numai stiu pe ce sa pun mana in casa cu treaba,zilnic cumparaturi,etc,deci Laura m-am suparata pe tine,dai cu paru si fugi,azi puteam sa iti iau deja,tie frica sa-mi dai nr de tel,ce naiba,mess nu stiu daca merge,intr-adevar a luat Denisa iarasi ceva virusi cu porcariile alea de jocuri de pe net,Dana eu sper sa ne vedem cand vin,gasim noi o modalitate o sa ii scriu lui Doris nr.de tel de la ai mei si vb.
Eu la stricaieli si alea,alea nu stiu ce sa raspund,is varza si-asa din toate punctele de vedere si nu percep prea multe.
la toate.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Se poate sa nu intre mesajele mele ,din mesenger imi lipsesc niste id,a facut ordine omu.Imi raspunde si mie careva cu ceva...

Mergi la inceput