PCOS (6)
Raspunsuri - Pagina 19
elenaraluca spune:
Marrina ,nici nu iti imaginezi ce fericita m-ai facut cu povestea cumnatei tale!Mi-ai dat sperante mari in tratamentul cu metformin ,si in dr Bajenaru!te puuuuuuuuuup!
crisaa07 spune:
salute,
mercic c de raspuns draga gudinde, dar nu nu l-am inghitit utrogestanul.
l-am introdus ...,
cred ca am avut intoxicatie alimnetara de la ciumperci, cum spuneam le-am mancat cu pofta...
Se pare ca poftele se tiu scai de mine..., nu ma pot opri...
va pupic si mai vorbim
gudinde spune:
crisaa07,
Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.
Uite din partea mea ca sa-ti revii.
Si inca ceva. Uneori in timpul acestui tratament apar modificari de gusturi. Unele dintre noi au observat o scadere a apetitului, altele au acuzat greata. Eu de pilda nu ma pot plange de greata, stari de voma etc si nici nu pot spune ca am sesizat vreo diminuare a apetitului. In schimb nu prea ma mai ating de oua. Pur si simplu am mancat mai demult un ou si mi-a cazut greu.
Cine stie, poate pt tine ciupercile alea au fost prea mult.
Sincer ... e greu de spus ce a fost. Ma bucur ca ti-ai revenit si ai grija de tine
karinutza spune:
Buna dimineata tuturor si spun la multi ani de pe acum tuturor celor care sarbatoresc maine ziua de nume (ma numar si eu printre )
Gudinde, iti multumesc foarte mult pentru mesaj si te rog, pentru ca am vazut ca tu cunosti, sa imi recomanzi si mie un doctor bun la care sa merg. In legatura cu ACO, sunt perfect de acord cu tine. Am luat insa tratamentul dat de doctorita pentru ca m-am gandit ca ea e mai in masura decat mine sa ia astfel de decizii.. Acum insa cred ca am gresit pentru ca desi iau pastile decat de 2 saptamani am greturi foarte mari dimineata si seara, atat de rau incat nu suport nici un miros si de cele mai multe ori imi vine rau pe strada sau in autobuz. In plus ma simt foarte umflata, simt ca retin apa.Nu stiu daca sa renunt la ele sau sa termin mai intai folia...
In legatura cu mesajele private, am incercat sa le activez si sper ca am si reusit , o sa vad acum daca apare activat... daca nu, mai incerc pana reusesc .
Va pup
gudinde spune:
karinutza,
La multi ani!
Ca sa-ti raspund si la intrebare. Marea majoritate a fetelor de pe acest topic sunt paciente ale dr-itei Magda Bajenaru de la Medlife. Mai sunt si paciente ale dr Corina Neamtu de la Parhon, respectiv Sanador.
Asta nu inseamna ca nu sunt si alti medici foarte buni in Bucuresti. Sunt! Dar eu personal nu as putea sa recomand pe altcineva, asa cu toata inima.
Personal, sunt incantata de rezultatele obtinute cu dr Bajenaru si de modul in care comunic cu dansa.
Ar fi bine sa-ti notezi toate aceste efecte secundare are medicatiei si sa i le spui medicului (indiferent ca te vei duce la cel care ti-a dat medicatia sau altul). Este important pt dr sa stie cum reactioneaza organismul tau la aceste pastile.
PM-ul il ai activat. Daca te uiti pe bara din dreapta numelui tau ai sa vezi cu rosu scris PM.
marrina spune:
quote:Ai contribui chiar mult, draga gudlinde. Iti doresc sa-ti implinesti visul de a fi .
Originally posted by gudindequote:
Originally posted by marrina
O sa va spun o poveste. Promit sa fie scurta. Anul trecut cumnata mea s-a hotarat ca vrea un . Si-a facut analizele (multe de tot) si mi le-a aratat si mie. FSH-ul si LH-ul nu se prea potriveau decat cu PCOS. Am rugat-o pe gudinde sa ma ajute si asa cumnata mea a ajuns la dr. Bajenaru. Dansa i-a dat tratament cu Siofor, regim pentru slabit + ceva tablete pentru acelasi scop. Cand dr. Bajenaru a considerat oportun a inceput stimularea cu Clomifen sub control ecografic. Foliculul a crescut foarte greu si au crezut ca nu vor reusi. Dupa 3 saptamani de la Pregnyl si dirijat a aflat ca este .
Va doresc sa va impliniti visul de a fi !
Marrina,
Ma bucur din suflet pt reusita cumnatei. Este o veste extraordinara care mi-a luminat ziua (in conditiile in care am avut o zi absolut mizerabila la servici).
Iar faptul ca am contribuit si eu un pic la acest succes imi da aripi mai ceva ca red bull.
persephonna spune:
Buna dimineata fetelor,
Nu s-a mai intamplat nimic special cu mine si cu lupta contrac PCOS. Asa cum stiti, eu nu doresc un bb acum, dar sunt interesata cum as putea sa reduc din simptome si poate chiar sa scap de PCOS.
De 9 luni am incetat sa mai iau anticonceptionale pentru ca nu m-a ajutau deloc.
Eu sunt slaba si nu prea am probleme mari cu cosurile. Am pilozitatea mai excesiva decat la o persoana care nu sufera de PCOS. Alta problema ar fi lipsa ovulatiei...si ciclurile la 36-38 de zile.
Acum sunt in ziua 16 si voi incepe sa fac teste de ovulatie din 2 in 2 zile ca sa vad daca ovulez luna acesta...desi nu s-a intamplat decat o data (si atunci a fost in prima luna dupa ce am renuntat la AC si overele mele erau curate si relaxate.
Gudinde zice ca totusi testele de ov nu sunt concludente in cazul nostru, dar nici asa nu am reusit decat o data sa imi depistez ovutatia....
Oare este posibil sa ovulez doar o data pe an????
Cam atata de aici dragele mele. Sper sa aud numai de bine.
Va pup.
karinutza spune:
Tocmai mi-am facut programare la doamna doctor Bajenaru (multumesc pentru sfat), dar este abea pe 20 mai.
Dar eu mai am o intrebare, trebuie sa iau Diane 35 in continuare pana la consult sau nu?
Adik daca imi va da de facut analize, nu vor fi influentate de aceste pastile?
Va rog sa nu va suparati ca pun atatea intrebari, dar chiar nu stiu nimic despre asta si nici nu cunosc pe alticineva pe care pot sa intreb.
persephonna spune:
quote:
Originally posted by karinutza
Tocmai mi-am facut programare la doamna doctor Bajenaru (multumesc pentru sfat), dar este abea pe 20 mai.
Dar eu mai am o intrebare, trebuie sa iau Diane 35 in continuare pana la consult sau nu?
Adik daca imi va da de facut analize, nu vor fi influentate de aceste pastile?
Va rog sa nu va suparati ca pun atatea intrebari, dar chiar nu stiu nimic despre asta si nici nu cunosc pe alticineva pe care pot sa intreb.
sperand la ce e mai bine...
Avand in considerare ca o sa faci analize eu as zice sa lasi AC la o parte.
Pana pe 20 Mai nu mai este ff mult. Felicitari de pasul facut