PCOS (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

marrina,

Iti multumesc mult pt urari. Din pacate in acest moment planul meu nu este bb. In acest moment doresc sa-mi stabilizez problemele cu insulina, sa ma lupt un pic cu diverse probleme date de PCOS.
Dar pt viitor zic si eu Doamne ajuta!

persephonna,

Imi pare rau dar de PCOS nu se poate scapa. Daca ai intradevar PCOS, nu doar ovare polichistice, atunci asta e. In momentul de fata tratament pt vindecarea PCOS nu exista. Vorbim insa de ameliorarea PCOS, de tinerea sub control a sindromului.

In ceea ce priveste testele de ovulatie eu am spus ca ies de multe ori fals pozitive la fetele cu PCOS. Dar nu e MUSAI. Abosult sigur, la toate persoanele cu PCOS ies fals pozitive. Depinde de gradul bolii, de cat de multe probleme exista.
Sunt multe variatiuni in PCOS. Tu de exemplu faci parte din non-obese PCOS daca spui ca nu ai probleme cu greutatea (ceea ce nu e tipic PCOS) si nu ai mari probleme cu cosurile. Este exceptional.

Sa sti ca exista persoane care au o data sau de 2 ori sau de 3 ori ovulatie pe an, fara sa sufere de PCOS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Gudinde, Andreicorina, multumesc pentru raspunsuri

Eu vin in tara peste o luna; o sa ma duc la Peltecu, ca de obicei.. ma gandesc sa-mi fac programare si la Bajenaru, aici pe subiect am citit de ea de la voi.

Am si eu aceeasi intrebare ca si Karinutza, pentru ca si eu iau ACO (Yasmin). Cu cat timp inainte de a veni in Romania ar trebui sa le opresc astfel incat rezultatele analizelor sa fie concludente? (eu as prefera cat mai tarziu..)

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by elenaraluca

Marrina ,nici nu iti imaginezi ce fericita m-ai facut cu povestea cumnatei tale!Mi-ai dat sperante mari in tratamentul cu metformin ,si in dr Bajenaru!te puuuuuuuuuup!

Bafta, sa fii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by gudinde

marrina,
Iti multumesc mult pt urari. Din pacate in acest moment planul meu nu este bb. In acest moment doresc sa-mi stabilizez problemele cu insulina, sa ma lupt un pic cu diverse probleme date de PCOS.
Dar pt viitor zic si eu Doamne ajuta!

Stiu de planurile tale dar sunt sigura ca dupa stabilizarea insulinei si anihilarea celorlalte probleme asociate cu PCOS vei fi o fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Marrina spune-mi si mie te rog,cumnata ta cat timp a luat metformin inainte sa ramana gravida?a ramas din prima luna de stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persephonna spune:

quote:
Originally posted by gudinde

marrina,

persephonna,

Imi pare rau dar de PCOS nu se poate scapa. Daca ai intradevar PCOS, nu doar ovare polichistice, atunci asta e. In momentul de fata tratament pt vindecarea PCOS nu exista. Vorbim insa de ameliorarea PCOS, de tinerea sub control a sindromului.

In ceea ce priveste testele de ovulatie eu am spus ca ies de multe ori fals pozitive la fetele cu PCOS. Dar nu e MUSAI. Abosult sigur, la toate persoanele cu PCOS ies fals pozitive. Depinde de gradul bolii, de cat de multe probleme exista.
Sunt multe variatiuni in PCOS. Tu de exemplu faci parte din non-obese PCOS daca spui ca nu ai probleme cu greutatea (ceea ce nu e tipic PCOS) si nu ai mari probleme cu cosurile. Este exceptional.

Sa sti ca exista persoane care au o data sau de 2 ori sau de 3 ori ovulatie pe an, fara sa sufere de PCOS.

Mai am putin si vin in romania pentru o vacanta scurta si am de gand sa ma duc sa imi fac toate analizele si atunci imi voi da seama de gradul boli. Exterior este ok dar interior nu stiu ce sa zic.

Oricum eu infrunt in fiecare zi boala cu zambetul pe buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor s-au mai completat 20 de pagini pline de informatii, experiente de viata, framantari si raspunsuri. S-a pus mult, mult suflet aici.

Va invit cu drag sa continuam odisea noastra in cadrul capitolului 7

Mergi la inceput