Sezatoarea canadiana (86)
Raspunsuri - Pagina 19
Denisam spune:
Heloo,
Cge-bafta cu casa si gasitul de programe pt copii.
Parpalak-ce mai facetzi?Pupici!
Olgutza- bafta cu shoppingul de fustitze,si eu sunt in cautare si sa avetzi fun la soare,unde mergetzi?Am incremenit cand am citit patzania,bine ca l-atzi gasit repede, cred ca au fost cele mai lungi si grele 30min din viata ta.Pupici!
Khristin-bafta cu gymnastica,si sarcina usoara,si sper sa predai repede stafeta Olgai!Pupici!
Lorelaim-pupicei si voua,cum eGabisor?Ziceai ceva tu de niste medicamente din ro,potzi sa le mai dai odata,cele de raceala si tuse,please!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
maru spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
Ange, daca stii ceva concret despre activitati scrie-le pe aici; eu am doar luni liber, dar ei au vreo trei zile de la scoala, asa ca iar voi avea barbat in vacanta.
Cristina/cge, ati vazut casele? mie imi plac si Chomedey( e foarte strategic amplasat) si St.Rose (mai ales Vechiul St.Rose, are un farmec deosebit), dar parca as opta pentru St.Dorothée, pentru ca e tare aproape de Montreal, treci podul si esti in St-Laurent/Pierrfonds/Dorval,si e si frumos, cu multa verdeata; e una din optiunile noastre de viitor, dupa ce termina Tudor scoala primara (daca nu vom reusi sa ne stabilim altundeva...)
din ciclul stan-patitu ( de ce si cine-mi poarta mie simbetele mai frate, ca atita ghinion ba sa mai vezi la cineva )
dupa ce-am schimbat nspe joburi unul cu atmosfera mai imputita ca altul, parea ok aici unde am inceput acumj doua saptamini: firma mica, o singura sefa directa- controloarea, fac contabilitatea generala pina la state financiere, deci experienta misto, birou inchis si nu cubicle)), de citeva zile suna innebunita aia ce-o fost pe job inainte s-o primeasca inapoi; eu sunt inca in perioada de stagiu, mai bijbii in ACCES pe partea de inventariere si facturare, ea a lucrat aici citiva ani;
acum mi-e inima cit un purice si imi strica ziua de cite ori suna cautindu-l pe presedinte sau pe directorul de productie....
ar putea face asta, sa ma puna pe liber fara motiv si s-o ia inapoi ?(sefa ma place si in conta ma descurc mai mut decit bine) ? ironia e ca eu tocmai am refuzat saptamina trecuta alta oferta cu salariu mai bun, pentru ca era mai departe si se trezisera aia mai tirziu si eu am inceput aici deja. uooff
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
din cate stiu eu, nu, uita-te pe contract si vezi ce scrie la clauze de reziliere
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Denisam spune:
Desi azi imbatrinesc si cica treb sa ma bucur nu prea am starea necesara,dar voi merge cu sotul si Emma la restaurant,nimic deosebit ca sunt racita,am luat-o de la emma care simbata mi-a facut febra vreo 14h incontinuu,nu sarea de 38,5 dar era nasol-stranuta,avea ochii injectatzi,nu vroia decat lichide,a trebuit sa alternez supozitoare cu Motrin de febra,pe la2 noaptea i-a scazut si deci de 1zi jumate nu a mai facut deloc,acum sa vedem dc scapa Alex-mi-aparuit rau de ea ca nu a facut febra decat de 2ori in viata ei si acum era si cu fetele la cabana si nu avea energie sa se joace,numai maraita era,dar tot a iesit pe afara,sper sa isi revina repede.
Acum treb sa termin treaba ca apoi merg cu Alex la mall sa imi iau ceva cadou,am bani de la husbandsi sa vad ce le mai gasesc la kids.
Am pus ceva poze noi cu kids:
www.dropshots.com/alexm
Va pupam si osaptamina buna!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Ica 1975 spune:
Denisa, La Multi Ani !!!
Cge, acum realizez ca in Franta m-as simti bine, desi n-am fost niciodata, din 2 motive - nu este zapada si este aproape de Rom. Daca as descoperi inconveniente pe parcurs, sunr sigura ca, cu o poza cu muuuulta zapada mi-ar trece imediat.
Noi
Ce faci te si face.
columbiana spune:
Fetelor, mersi pentru raspunsuri; bebitzule, stiu ce spui, prin experienta asta cu datul la o parte am mai trecut odata in 2006;sunt si eu scirbita de atmosfera coibecoasa de la job , pot spune oricind ca in Romania am avut colegi si sefi cu o coloana vertebrala, caracter cum aici nu par sa mai intilnesc.
Ca tot povestiti de d-soarele sezatoarei, mie mi-s dragi toate, (sunt potentiale nurori , si oricum tare mi-as fi dorit si eu o sora pentru Tudor), dar de cunoscut mai aproape si povestit am avut onoarea cu una singura (pe restul doar le-am admirat de la distanta), si e pacat ca mama ei e asa zgircita in a ne povesti ce perla scumpa de fata are: Roxana, fata Doniei; recunosc ca mi-a cazut cu tronc ce finete, inteligenta, bun simt si maturitate intr-un copil de sapte ani!!!!
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
cge spune:
Ica, ai dreptate cu zapada.
Voi ce ati mai facut cu condo-ul ? L-ati mai rezervat ?
Denisa, 'La Multi Ani' si multa sanatate Emmei.
Si Victor tuseste, dar niciun alt simptom.
Ii dau Stodal si Oscilo.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
columbiana spune:
Denisa, LA MULTI ANI, sanatate, si tot ce-ti doresti tu pentru tine si cei dragi tie!!!
Nastea23 spune:
Buna, Fetelor,
am o intrebare, daca cunosc numele si familia persoanei care sta in Montreal o pot gasi? Sau e foarte complicat?
Multumesc.
mimitete spune:
La multi ani Denisa!
Ange, felicitari pt gradinita si la mai mare.
Khristin, felicitari pt bebe, sarcina usoara si un copil sanatos.
Cge, succes la cumparatul casei.
Olga, m-au trecut sudorile numai citind ce ai scris tu. Si eu l-am pierdut pe David la plaja in Punta Cana, de vreo 2 ori. O data s-a dus singur la bar sa isi ia un suc pt el si prietena lui iar a doua oara o luasera la fuga spre spectacol seara si nu ii mai vedeam, horror...
Uite al site cu activitati pt copii http://www.montrealpourenfants.com
O zi buna,
Mihaela