Sezatoarea canadiana (86)
Raspunsuri - Pagina 20
Selena2002 spune:
Denisa "la multi ani", sa fi fericita si numai bucurii alaturi de familia ta. Distractie placuta diseara si multa sanatate Emmei. Si Bela a facut aseara febra si ii curge nasul acum, am oprit-o acasa si sper sa nu ia si Dennis de la ea. Chiar ma bucuram ca a fost o saptamana la gradinita si era totul in regula, dar asta este, se pare ca bolile nu se dezlipesc de noi.
Ica 1975 spune:
Cge, da, l-am rezervat, ne-am hotarat sa mergem mai departe, sper sa nu ma vedeti bocind p'aici cu lacrimi de crocodil Succes la cautat case, va doresc sa gasiti casa perfecta din toate punctele de vedere
Noi
Ce faci te si face.
ange spune:
denisam,la multi ani sanatosi si plini de fericire!
mimitete,merci frumos.da,sper "la mai mare"
ce faci,ce fac copii? ati skiat si anul asta?
nastea,nu.nu e complicat.spune numele de familie si am sa caut eu.
bebitzu,trebuie sa spui "va fi bine" nu te lasa batuta.probabil nu ai avut tu sansa sa nimeresti locul de munca si oamenii care trebuie.dar sa stii ca nu peste tot e la fel.si eu sunt mai mult de jumate rasista dar niciodata nu m-am lasat "calcata in picioare" de quebecosii.Tot timpul am cautat sa le arat ca-s mai buna decat ei si atunci cand nu a fost asa, le-am aratat ca, macar ca ei pot fi
Ce face Mihnea?
azi am o zi deplorabila
toata lumea plange si e obosita...sper ca dupa dodo sa fie mai bine ca de nu
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Denisam spune:
Multumesc frumos tuturor pt.urari!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
cge spune:
Ica, ma bucur ptr. voi.
Sa fie asa cum visati voi la el.
Multumim ptr urari. Perfecta nu poate fi casa, dar macar sa fie perfecta ca 'prima casa'.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Donia spune:
Denisa, La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte numai de dragoste si de cele bune!
Ana, ce draguta esti!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
nelia spune:
La multi ani, Denisa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
try spune:
quote:
Originally posted by Diana2007
Deci sa nu-mi fac probleme daca la nici opt luni e innebunit dupa opritoarele de usa , mananca hartia igienica , se cantareste toata ziua si la cate altele ii merge mintea ?
Eu ma gandeam ca asta tine si de libertatea pe care i-o dai (eu l-am tinut mai mult pe jos nu in pat sau in tarc decat cat aveam treaba la bucatarie), dar inteleg ca tine mai mult de copil, cum e felul lui. Si daca stau bine sa ma gandesc chiar are cu cine sa semene . Dar la al doilea, parca as vrea o fetita, mai linistita (cer prea mult ?).
Si-ai vreo garantie ca, daca e fata, va fi cuminte? Pai sa vezi ce fetite zgubilitice am cunoscut eu pana acum...
Acuma noi ce-am vrea? Sa-i punem pe covor cu jucariile si ei sa cada i nextaz si sa n use miste de acolo pana nu terminam noi treaba. Curiozitate-ai mare la varsta lor, asa ca umbla micutii pe oriunde ai acces sau nu, pe unde li se da voie sau nu. Adrian se duce la tv., eu ii interzic si el rade la mine si apoi iar pune mana. La telefon face la fe. il mustruluiesc sa pelce de acolo, vien la mien isi pune capul in poala mea a alint sau cauta sa ma pupe, apoi iarasi pleaca la telefon. Nu sti ude unde a inteles el ca daca ma pupa ma topeste si apoi are voie, ca nu e asa... e speculant asta micu'
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
try spune:
quote:
Originally posted by Diana2007
Deci sa nu-mi fac probleme daca la nici opt luni e innebunit dupa opritoarele de usa , mananca hartia igienica , se cantareste toata ziua si la cate altele ii merge mintea ?
Hai ca acum am vazut pozele. Amandoi baietii mei au avut o pasiune pt opritorile alea (alex acu me prea mare si nu-l mai intereseaza). Au desfiintat deja vreo 2 (au tras de ele pana le-au rupt de-acolo0 si nu-ti spu nca nici una nu mai are dopul ala de plastic de protectie din cap.
Si ce mirare, avem acelasi model de cantar... dar la mine numai alex se cantareste
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
try spune:
quote:
Originally posted by nelia
ca il deschidea si cind spargea un ou, cind varsa laptele, mai varsa
Mi-aduc aminte de alex cand era cam pe la un an jumate poate si eu in naivitatea mea ii dau un ou in mana si-i psun ca nue mingie si sa nu-l arunce pe jos ca se sparge (eram in bucatarie). Iar el, nonsalant ca si cand as fi vorbit la luan pana atunci, arucna cu oul asteptand reactia specifica sa-l vada cu msare. Dar n-a avut timp sa se ma idumireasca pt ca e uam sarit ca asra, n ude pierderea oului, ci de faptul ca eram nevoita sa-l curat de-acolo.. urasc sa adun oua sparte de pe jos. A fugit ca din pusca di nbucatarie mititelul.