Sezatoarea canadiana (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.
aseara am fost l o petrecere.am ajuns la 2 noaptea acasa.la 7,00 Robert a fost in picioare cu grija ca se termina "bakugan".Ma "rupe" copilul asta!eu dorm pe mine si el nu are nimic

magdone,
olga,traiesc da vacanta faina sa ai si relax la maim.
si eu am trecut print-o peripetie asemanatoare cand avea Robert 4 ani.E ingrozitor.Si acum ne pierdem prin magazine dar acum are lectia invatata.Ramane in acelasi loc unde ne-am pierdut.Stie nr. de tf. si adresa.Astea, asa, pt linistea mea ca de e sa se piarda si sa dea peste cine nu trebuie nu ajuta la nimic "lectia mea".brrr...doamne fereste!

bebitzu,ma bucur mult ca vom fi vecine.ce constructor ai ales? felicitari si sa fiti fericiti in casuta noua

try,chiar crezi ca acesti copii nazdravani vor stii sa faca "slalome" prin viata? asa vreau sa cred si eu desi,uneori ,"indrazneala" lui imi da fiori.Vineri a adunat de pe strada pancardele puse de primarie pt dezapezire si a facut cu ele "greva".Urla cat il tinea gurita in fatza casei "parcarea interzisa!"
a venit Maia si mi-a spus:"mami,vino repede sa-l iei pe asta de aici ca ne face de ras"

ce faceti in liberul de Pasti? stiti de ceva activitati la Mtl?.Am inteles ca la gradina botanica ar fi "fluturasii in libertate" .ati fost?
am 4 zile libere voi?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ange, daca stii ceva concret despre activitati scrie-le pe aici; eu am doar luni liber, dar ei au vreo trei zile de la scoala, asa ca iar voi avea barbat in vacanta.

Cristina/cge, ati vazut casele? mie imi plac si Chomedey( e foarte strategic amplasat) si St.Rose (mai ales Vechiul St.Rose, are un farmec deosebit), dar parca as opta pentru St.Dorothée, pentru ca e tare aproape de Montreal, treci podul si esti in St-Laurent/Pierrfonds/Dorval,si e si frumos, cu multa verdeata; e una din optiunile noastre de viitor, dupa ce termina Tudor scoala primara (daca nu vom reusi sa ne stabilim altundeva...)

din ciclul stan-patitu ( de ce si cine-mi poarta mie simbetele mai frate, ca atita ghinion ba sa mai vezi la cineva )
dupa ce-am schimbat nspe joburi unul cu atmosfera mai imputita ca altul, parea ok aici unde am inceput acumj doua saptamini: firma mica, o singura sefa directa- controloarea, fac contabilitatea generala pina la state financiere, deci experienta misto, birou inchis si nu cubicle)), de citeva zile suna innebunita aia ce-o fost pe job inainte s-o primeasca inapoi; eu sunt inca in perioada de stagiu, mai bijbii in ACCES pe partea de inventariere si facturare, ea a lucrat aici citiva ani;
acum mi-e inima cit un purice si imi strica ziua de cite ori suna cautindu-l pe presedinte sau pe directorul de productie....

ar putea face asta, sa ma puna pe liber fara motiv si s-o ia inapoi ?(sefa ma place si in conta ma descurc mai mut decit bine) ? ironia e ca eu tocmai am refuzat saptamina trecuta alta oferta cu salariu mai bun, pentru ca era mai departe si se trezisera aia mai tirziu si eu am inceput aici deja. uooff

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana, eu zic sa nu-ti faci griji, chiar si daca nu esti permanenta tot le trebuie un motiv derios. In plus, nu cred ca vor s-o ia inapoi odata ce a plecat, oricand ar putea face acelasi lucru.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ana, ca sa-ti demonstrez ca exista si oameni mai ghiniosti ca tine , pot sa-ti spun ca eu una sunt patita cu uite job-ul - nu e job-ul.Am lucrat 3 saptamani la o firma unde urma sa inlocuiesc "personajul principal" care lucrase acolo de vreo 14 ani si care din nu stiu ce motive si-a dat demisia.Fiind singura care stia cam totul, patronul s-a gandit sa o aduca numai pentru 1-2 saptamani sa ma trainuiasca.Huge mistake pentru ca madama a facut tot posibilul sa ramana din nou singura, ca si cand era firesc acest lucru asa ca din lipsa de activitate postul meu a fost desfiintat.
Sper sa nu fie si in cazul tau la fel; acum cred ca depinde fff mult si de conducerea firmei, cat de tare au fost incantati sau nu de persoana de dinainte si daca au sau nu acel bun simt ca sa nu-si permita sa o aduca inapoi.
Eu deja am asa o stare de lehamite privind job-urile din Qc incat imi vine sa ma intorc si maine acasa, nu ca acolo ar fi mai bine, dar macar nu m-as simti atat de "emigranta" ca aici (parere strict personala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Cami, contractorul este Alain Mathieu - Les Associes du Nord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ange, lista de activitati din zona Montreal, pe care o stiu eu este urmatoarea:

http://www.petitmonde.com/iDoc/article.asp?id=24511

Noi cred ca mergem la Atrium, poate la film (unul nou, cu un elefant...), cu ski-ul am last-o mai usor, ca Antonia era f.obosita si cam dadea rateuri la scoala...Am fost totusi de 8 ori pina acum, si poate mai mergem odata pina se duce toata zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Buna dimineatza dragi canadience
Vine-vine priiiiiiimavaraaaaaaaaaaaa... Se asterne-n toaaaaaata tzara... Fulgusorii pe campiiiiiii... Hai sa ne jucam copii! (sanius, om de zapada :-))
Deci - daca Mos Craciun nu a venit cu saniutza la noi - din lipsa de zapada - cred ca Iepurasul de Pasti va fii nevoit saracutzul sa imprumute saniutza lu' Mosu' :-)
Inca NU este chiar atat de grav... dar fulguie amenitzator... si cei de la meteo ne-au "promis" un picutz de zapadutza... ca si-asa mi-a fost tare dor de ea :-)
Cine se scoala de dimineatza... CASCA TOATA ZIUA :-O Am spalat, am dereticat, am dus progi la gradi si... acum, in loc sa stau pe calcu, ar trebui sa trec la invatzat sue :-) Da' am un chef... de numa-numa... cred ca se poate obs si cu ochiul liber.
Magda - frumoase nume avetzi pt bb mic - imi amintesc de "Pe aripile vantului" (cu Vivian Leigh si Olivia de Havilland). Noi am inceput pregatirile de prin luna a 7-a. Am cumparat cam tot - pt ca eu am nascut vara si am zis ca pe la sf n-o sa-mi mai arda de colindat prin magazine ci o sa vreau sa sed cu burta la... umbra :-) in Jardin Botanique si sa profit de ultimele momente de "libertate" :-) Eu am lucrat pana in 30 iunie si am nascut in 9 iulie.
Nelia - eu sunt "topita" dupa "pisicutze" ca Tudora ... Mi-am dorit o fetitze dulce, blandutza, numai s-o tzuck, s-o alint si s-o tzin in bratze toata ziua... Da' eu m-am "procopsit" :-) cu o "pisicutza" cu f multa personalitate, energetica care nu sta locului si pe de-asupra mai si zgarie si musca :-) in sensul propriu al cuvantului... noroc ca nu pe mine... ci pe taticutzul ei. Daca imi aduc eu bine aminte si Christine a Icai e la fel de blanda, calda, cumintzica .
Cristina (cge) - pe Ancutza ta nu am apucat sa o cunosc prea bine inca (virtual) - dar de ea imi aduc aminte ca scoate niste perlutze de milioane cand ii da replica lui Victoras.
Na - ca acum m-atzi facut sa-mi amintesc de toate fetitzele frumoase pe care le avem la Sezatoare :-) si sa-mi para din nou rau ca nu sunt mai aproape sa ne intalnim si sa ne jucam impreuna :-)
Apropo de "apropierea" fatza de Canada... Ieri am studiat intens harta... sa vedem cam unde ne-am dori sa ne relocam (in vis... cu degetul pe harta... ca altminteri tot aici ramanem... deocamdata). Si, pt prima data, am remarcat ca Tahiti se afla la 17° 40#8242; S, 149° 27#8242; W si Honoloulu - Hawaii se afla 21° 18#8242; 32.22#8243; N, 157° 49#8242; 34.25#8243; W - adica la aprox aceeasi distantza de Ecuator si f aproape de meridianul 150. Ei - acum am o probl... trebuie sa aleg in care dintre cele doua locatzii vreau cu-adevarat sa locuiesc :-)
Gata nu va mai plicti cu prostioarele mele - am zbughit-o la sue si va urez o sapt faina!

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.
ana ,nu stiu nici o activitate in afara de film,gradina botanica su trambuline;deasta v-am intrebat si eu.Uite ca ne-a dat Oana un link.
oana,merci.trimite-mi pe m.p. nr tau de tf te rog.

bebitzu,acelasi construct. ca si al meusunt 2 frati.vei fi foarte aproape de mine.doamne ce ma bucur nu ai citit p.m-ul

sa aveti o sapt. frumoasa.moamaaaa si sapt asta are doar 4 zile!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata!!

Multumesc de sustinere fetelor.
Da, am vazut ieri 2 case frumoase, una frumoasa-frumoasa si din 1999.
Sa vedem ce se va mai intampla.

Oricum, case frumoase sunt in zona in care cautam noi.

Ana, eu zic sa stai linistita, nu are rost sa te stresezi.
Zic ca si Ica ca trebuie sa aiba motive serioase sa te dea la o parte, mai degraba, cred ca tipa respectiva nu s-a adaptat la noul job, si isi tot cauta vechile cunostinte ptr masa, barfa etc, nu ptr a se intoarce.
Si in multe cazuri sa stii ca tot raul e spre bine (daca e sa se intample).

Ptr sfarsitul asta de sapt, si noi suntem in cautare de program ptr copii, dar la noi e mai complicat, ca eu sunt 'on call' de la job.
Trebuia sa fiu si de Pastele nostru, dar tocmai am schimbat cu un coleg. Ihuuu!!

O sapt. buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Lorelai, si mie mi-ar place sa ne intalnim.
Lasa ca si virtual e ok.

Noi de intors in Ro, nu ne-am mai intoarce.
Dar prin Europa asha, Franta ne tenteaza mult-mult, am sta.

Este tare aproape de Ro, si cum sunt si low-costuri, am putea sa ajungem si ptr un weekend.

Aici la toate ne adaptam, mai putin la distanta asta imensa fata de Ro.
Dar sa stiti ca nici in Franta nu eram multumita cand am stat, ca plua intruna si nu era.. zapada.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput