Sezatoarea canadiana (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bebitzu, da-mi te rog linkul constructorului.
Noua St Rose ni se pare cam departe de UDM, dar studiem intens proiectele de case in perioada asta.

Maine, mergem sa vedem 3 case in St Dorothee.

Si nu, nu e normal, sa nu iti ceara cod la intrarea in scoala.
La Victor la scoala, au un interfon, si la gradinita Ancutei, la fel.

Simonna, ti-am trimis PM.

Multumesc mult-mult ptr raspunsuri.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Cristina (cge), trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

In ideea ca necazul vine cand ti-e lumea mai draga.... Azi am fost la mall sa cumparam sandale si alte cele pt vacanta. In Old Navy ii spun lui barbatu-meu sa se uite la Tony cat aleg ceva tricouri pt ei. La un moment dat il vad cautand si-mi spune ca l-a pierdut pe Tony. Incep sa caut in magazin, strig, nu e. Unul sta in fata magazinului, celalalt se uita in jur. Eu ii spun ca am presimtirea ca a iesit si e undeva in mall ca atunci cand strigam ca disperata in magazin nu a raspuns. Merg la casierita ii spun ca mi-am pierdut copilul si am nevoie de ajutor. Vine managera, da prin statie la toata lumea, la toti security guard din mall descrierea lui Tony. In 30 minute cat a durat toata faza eram pamantie, eram la un pas de a ma prabusi. Niciodata in viata mea nu am simtito panica si un chin mai mare. Aveam senzatia ca ma strange cineva de gat. Cand l-am vazut pe barbatu-meu venind cu el in brate.... L-au gasit security guards, l-au oprit 2. DD a fost cu noi. Putea sa il ia cineva de mana si sa plece si nu-l mai gaseam niciodata, putea sa iasa pe usi ca stie sa deschida si.... Plangeam si-l tineam strans in brate iar el ma mangaia si spunea "sorry mami", te-am speriat, Te iubesc.

Inca nu pot respira normal.... Cum se poate schimba toata viata in cateva secunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Olga,...bine ca l-ati gasit repede, cred ca a fost groaznic!!!

e o senzatie prin care n-ar trebui sa treaca nici un parinte, cum era Tudor neastimparat asta a fost cosmarul meu, am tot tremurat prin magazine cind il scapam din ochi pina a crescut cit sa pot urla una la el sa stea linga mine:))

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Olga, bine ca n-a durat prea mult, cred ca a fost ingrozitor.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Of, Olga...cosmarul tuturor parintilor, bine ca s-a terminat cu bine.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Olga - sunt alaturi de tine - eu am "pierdut-o" pe Gabisor de 2 ori (in centru comercial de langa casa si in Aquaria - cand faceam poze la rechini)... si e groaznic. In ambele cazuri am gasit- cam dupa max 10min... dar asat de furioasa am fost pe mine insami ca-mi venea sa ma rod in dintzi... Eu i-am explicat cat de tare m-am ingrijorat, etc... dar cel mai bun efect l-a avut asupra ei un reportaj de la Animal Planet in care un pui marisor de leopard s-a aventurat sa exploreze pe langa cuib cand mama lui era plecata la vanatoare. A dat nas in nas cu leii si... l-au papat :-( Ei - de atunci sta "la picior". A realizat ca puii - chiar daca au coltzi si ghiare - nu pot face nimic impotriva adultzilor care le vor raul... Asa ca acum stie ca fuge doar catziva pasi in fatza mea, iar in magazine se ascunde printre rafturi si haine si ma striga permanent sa fie sigura ca sunt "pe-aproape". Vacantza placuta itzi doresc si fara emotzii neplacute!
Magda - multzumesc frumos Ce face bb din burtica? Avetzi deja nume pt mititica? Pe cand pleci in concediu? Atzi pregatit cuibusorul pt noul puisor? :-)
Nelia - de f de mult tot am dorit sa-tzi spun (sper sa nu sune f weird ce scriu acum :-)) - Tudora (chair vazuta numai in poze) parca pur-si-simplu emana bunatate, caldura, calm. Nu stiu de ce dar asa o simt eu... Dintre totzi puiutzii tai (care sunt adorabili- sa-tzi traiasca sanatosi si norocosi) pe Tudora o simt cumva f special - mi s-a lipit de suflet. Suna ciudat dar parca e ceva ireal - cand ii vad chipul dulce si ochii atat de calzi nu ma pot opri sa nu doresc sa-i spun cat de draga imi e... Si cand ma gandesc ca nu am cunoscut-o niciodata in realitate... Tudora ma atrage - are un magnetism fantastic.
Va doresc o duminica placuta si ma duc sa vad daca a mai tras vreo fulguiala... ca daca tot am avut Craciun fara zapada... poate ca o sa avem Pasti cu zapada :-(

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, am raspuns si dincoli la subiectul copiilor nostri, dar repet si aici, bine ca l-ati gasit repede, desi 30 de minute fara sa stii unde e copilul tau mie mi se pare o vesnicie.
Lorelaim, multumesc mult! M-au uns pe suflet cuvintele tale despre Tudora. Exact asa o simt si eu, si mie imi sint dragi toti, iti dai seama, ca sint ai mei. Dar Tudora e speciala in felul ei, e ca o pisicuta, se lipeste de tine si de suflet, o face rar, mult mai rar decit Agata, dar si cind ai devenit simpatia ei, te copleseste cu ceea ce revarsa asupra ta. Pentru mine e speciala pentru ca seamana foarte mult cu sotul in felul ei de a fi si specialul asta al ei este exact si specialul lui care ma face sa-l iubesc.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Olga, Doamne prin ce ai trecut.
Si Ancuta noastra fuge prin magazine, mai ales cand eu ma cert cu frati-sau. Sunt la varsta la care nu realizeaza ce fac, li se pare amuzant. Vacanta placuta !!

Lorelai, ai dreptate cu Tudora, fetita Neliei. Si noua ni s-a lipit de suflet de cand am vazut-o in decembrie.
Parca era sora cu Anc, foarte bine s-au inteles la citit.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Oh Doamne, Olga, cred ca a fost ingrozitor, bine ca l-ati gasit repede, desi 30 minute...e o groaza

Lorelaim, bine ce sa faca creste vazand cu ochii, dar mie mi se pare din ce in ce mai greu, obosesc foarte repede, daca urc si cobor scarile in basement trebuie sa ma odihnesc juma de ora dupa aia nu stiu de mi-e asa de greu, la prima sarcina nu mi-a fost asa, o fi si varsta nu zic, dar totusi.
Nume avem doua, Olivia si Vivian, mie nu prea imi place al doilea dar sotul insista, chiar l-am si intrebat are el vreo iubire din trecut neimpartasita cu numele asta? zice ca nu, dar cine stie.
n-am apucat sa luam nimic pentru bebe, mai asteptam pana intru eu in concediu, pe la inceputul lui mai si atunci om vedea ce si cum.

Magdone 29+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput