Sezatoarea canadiana (86)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Vad ca asta cu infundatul toaletei e la moda si al meu cand prinde momentul baga hartie igienica pana nu mai poate, eu nu stiu ce satisfactie poate sa gaseasca in chestia asta.

iar cu vorbitul Corina te aprob pozitiv ca sa zic asa, nici eu nu stiu cum poate sa vorbeasca atat si sa comenteze la nesfarsit si invariabil orice conversatie se termina cu "de ce?"

vorbeati mai inainte de mochete, Khristin, eu stiam ca in Mississauga e o strada luuuunga unde sunt numai magazine de mobila, mi se pare Dundas, si acolo trebuie sa fie si de mochete nu se poate, un fel de Kennedy al nostru

Lorelai, bine te-ai intors! nici n-am apucat sa-ti spun.
Ange, felicitari pentru gradinita, mare curaj ai!

Magdone 29+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Aoleu, ce ne asteapta ! I-am citit si sotului, ca el cica a fost un copil foarte cuminte, n-a stricat nici o jucarie, n-a facut stricaciuni decat dupa 10 ani, asa ca e virgin din ale copilariei.
Si ziceti sa nu-mi doresc fetita ? nici linistita ? bine atunci, ce-o vrea Dumnezeu, cand o sa vrea el, ca la primul a facut foarte bine.

Dar atata timp cat e sanatos, poate sa zburde cat ii place, scriu asta pentru ca de vreo luna il urmaresc si face o miscare nelalocul ei, astfel incat marti ne asteapta o vizita la neorolog plus un EEG care sper sa ne inlature temerile.

Este 15 Martie si afara ninge ...

P.S. Cine are chef de iesit azi, la Old Navy au niste reduceri, am trecut aseara din intamplare si mi-am luat un pulover cu 3$ (pret initial 44$), am stat ceva la coada dar zic eu ca a meritat. Nu ma omor dupa reduceri, de fapt urasc sa colind magazinele mai ales atunci cand e aglomeratie, dar cand dau ele peste mine profit.

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, ce ma bucur!!! Caraibe, zici, hai! Sa aveti o vacanta faina va doresc!

Ah, despre graffiti si pastelurile din casa nu va mai spun, aveam peretii adevarate opere de arta. Nici nu ma tin tastele sa va povestesc cite a facut si cite face copilul asta mare al meu! Dar are cu cine semana, ca nici eu si nici ta-su nu am fost mai breji in copilarie. Stiti ca inainte de a o avea pe Tudora eu nu am crezut ca exista copii care nu fac ce face Agata. Credeti-ma, credeam ca mamicile imi spun asa numai ca sa imi arate cit de bine stiu ele sa-si educe si stapineasca plozii. Acum imi pare rau ca am crezut asta, dar eram atit de depasita si atit de obosita, 24 din 24 cu o atomica in grija, incit cine imi spunea ca are acasa un copil cuminte, care nu face nimic din ce facea Agata, credeam ca ma ia la misto. Ei, dupa ani de zile, acum da, cred ca exista copii cuminti. Am si eu un exemplar si se pare ca si al treilea este tot asa. Tudora nu a deschis niciodata frigiderul, nu a bagat niciodata hirtie sau altceva in wc, se mai joaca cu hirtia igienica daca o prinde dar mai mult decit sa o rupa bucatele prin casa nu face, nu a mizgalit un perete in viata ei, nu face crize, nu se da cu fundul de pamint, nu vorbeste ca o moara toata ziua, sint momente cind ma duc sa o caut prin casa sa vad daca e in regula, ca nu o mai aud deloc si o gasesc in cite un colt, cu o jucarie sau rasfoind o carte... La inceput, cind a mai crescut Tudora si ii spuneam sa faca ceva si ea chiar facea, nu-mi venea sa cred! Pur si simplu nu-mi venea sa cred ca eu spun si ea face! Si nu e chiar un copil superlinistit, e enegica, e vioaie, rastoarna si ea casa daca o lasi, dar e ascultatoare si mai potolita, pur si simplu nu o duce capul la prostii, e foarte hotarita si sigura pe ea (in nebunia ei Agata nu e, oscileaza intre propriile decizii), pur si simplu e ALTFEL! Recunosc ca Agata are o imaginatie care depaseste media si pentru asta o iert pentru toate. In orice grup de copii ar fi, isi face imediat prieteni, toti o indragesc (copii, profesori, oameni de pe strada), e vorbareata, se baga in sufletul tau si in viata ta fie ca vrei, fie ca nu vrei, e prima intotdeauna careia ii pica fisa, intelege filmele pentru adulti de nu-mi vine sa cred cit de departe poate sa-i mearga mintea, are o intuitie mult peste virsta ei. Si una peste asta, chiar daca termin capitolul cu cite rele a facut sau mai face inca (daca nu o aud trei minute, ma duc repede sa o caut, ca sigur imi pun miinile in cap cind o vad ce face), e un copil dinamic, energic, care traieste viata impulsiv si prin toti porii, foarte profund si sensibil, iar adultul care are grija de ea nu se va plictisi niciodata! Ei, cum sa nu o ierti pentru toate cite face! Si sa nu o iubesti pentru tot ce este!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Olga, vacanta placuta! ce faina senzatie cind te pregatesti de evadare....

Mia, depinde de bugetul pe care vrei sa-l aloci masinii...eu daca as cistiga la Loto, mi-as lua ceva sport, ceva cu motor puternic, am vazut la Pontiac una de m-a durut sufletul (daca nu m-ar durea buzunarul cind fac plinul )
cu un buget ok, asa lua un Mazda CRV sau Honda Civic, modele mai noute.

Diana, ce scump e pustiul tau, ce ma distreaza nazbitiile ;

adevarul e ca sunt tare faini cind sunt asa mici...mai tirziu cind se obraznicesc, imi cam trece; acuma depinde cum o ei, eu il vad pe al meu tot mai obraznic, alt parinte ar spune ca are personalitate , pentru ca tocmai m-a anuntat ca ma detesta (in fatza profei de pian), drept pentru care we asta nu avem acces la PSP.
http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Ma uitam azi pe pereti la goblenurile facute de mine aici in Canada si mi s-a taiat rasuflarea (si cazut falca) cind mi-a picat fisa cit timp aveam pe mina inainte de a naste..
AnaStroe, Aztek-ul e amorul meu infocat, in pofida faptului ca a facut atit de prost la vinzari incit l-au scos din productie in 2002, parca. Nu pot sa pricep cum de caroseria nu place unora (majoritatii, de fapt), ca am inteles ca asta ar fi fost motivul principal al insuccesului. Plus ca e singura masina de talie mai mare ca a mea care nu-mi obtureaza vizibilitatea - vad prin ea traficul din fata ei. Daca n-ar consuma cit consuma, mi-as fi luat un Aztek pina la urma.. Pe locul doi e Trackerul de la Chevrolet, mereu ma gindesc la Daktari cind vad unul :)
Mia, imi pare rau ca nu pot sa-ti dau vreun sfat mai bun de atit: dupa ce ne-a durut si pe noi capul, ne-am dat pe mina profesionistilor :) Eu m-am orientat dupa culoare :))) nu voiam neagra (orice variatiune de negru) sub nici o forma, iar hubby nu voia americana :) Fiecare a fost multumit cu a lui (doar colegu' a fost nemultumit de a mea, zice ca nu-i incap picioarele si nu-si da seama cit de lung e botul cind parcheaza)) cu exceptia micilor nemultumiri, de care nu scapi :) si care tin mai mult de masina decit de marca, cred.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor, sincera sa fiu mie-mi pare f. bine cind vad cite si cum fac copiii vostri, parca ma razbuna cumva :)) Da' tre sa marturisesc ca noi am blocat tot, dar tot, frigider, wc, dulapuri, usi la baie, la dormitorul nostru etc si etc. Plus prize. Am mutat florile si sertarele in bucatarie pe rafturi sus, ca l-am gasit aruncind cu cutite peste cap cind avea cam 9 luni...
Dar restrictionatul accesului ne-a ajutat mult, f. mult, ca sa supravietuim erei atomice...

Diana, Victor e teribil, teribil, wow ce copil reusit ai!!!!!

Na, ca nu mai stiu ce vroiam sa zic! M-am luat cu amintirile despre Radu mic si m-am zapacit...

CGE, la Chomeday nu v-ati gindit? Nu-s ce planuri aveti, dar la noi in cartier se construiesc case noi, sint 2 santiere deschise (cu preturi rezonabile, mai sint 2 cu "maison de luxe", de pleaca preturile din 400 de mii...) Scoala a fost ok, chiar a fost, ii zicea Ecole Tandem. A fost o tacaneala de-a mea sa dau plodul la scoala privata, pot sa explic in privat.
Noi locuim in ceea ce se cheama Carrefour St-Martin, in Chomeday, fix la jumatatea distantei intre A13 si A15, sub A440. Aproape de tot, dar tot ce-i mai bun in Laval, including metroul, marile centre comerciale, autorutele, cum spuneam, primaria, salile de spectacole. Plus aproape rau de Montreal!
Daca te tenteaza, putem vb. la telefon pt detalii suplimentare. Nu-s daca tie ti-am dat numarul, dar Oana il are. Suna-ma daca ai chef!

Ma duc sa pun ceva in farfurii, pe post de masa de prinz... Inca nu stiu ce, tre sa decid pina urc scarile...

MAi vin pe-aici!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Olga, sa ai fun in Caraibe (unde a propos?) si sa materializezi planurile de , sa am si eu cui transmite stafeta.

Mia, viziteaza ceva dealership-uri ca sa-ti faci o parere, eu anul trecut mi-am luat un Lexus, si nu regret, in special pe vremurile astea de iarna, e extrem de reliable

Sa va impartasesc si voua ...fiimea a inceput de azi cursurile de gimnastica la un club privat, si atata a obosit-o zbenguiala pe barne, paralele si sol, incat mi-a cazut total lata in masina dupa o ora , ceea ce nu i se intamplase niciodata pana acum la inot, dans si patinaj. Sa speram ca i-am gasit ac e cojoc, culmea e ca-i si place tare

In rest, ma bucur ca o sa am iar liber vineri si lunea urmatoare . Azi au fost vreo 5 grade afara, eram cat pe ce tentata sa cred ca a venit primavara

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Khristin, n-o s-o tina multa, se obisnuieste! Pe Agata singurele activitati care o obosesc repede si mult sint cele practicate in aer liber. O ora de patinaj in aer liber sau de sanius, face cit trei de patinaj in patinoar sau de inot!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

CGE,noi pana la urma am ales varianta cu casa noua.Am gasit un proiect in St Rose imediat langa autoruta (15N).Daca va intereseaza un astfel de proiect,mai este unul exact langa gara St Rose al aceluiasi contractor pe care l-am ales noi si alte doua in Chomeday si Favreville care vor incepe acum insa aici este alta companie.
Daca te intereseaza, iti pot da link-ul si poti vedea tot.

Legat de masina, noi am exclus din start masina americana si apoi am urmarit si pretul.La vremea aia (acum 2 ani)ne-am oprit la Nissan Versa, pentru mine este mai mult decat ok.Personal nu cred ca as fi in stare sa conduc o masina mare sau van, efectiv nu ma vad in stare.In Ro am avut un Matiz-ic, a fost perfect.

Mia, bafta multa.
Olga , vacanta merveioasa si sa aveti fun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Joi am fost la scoala de langa casa (unde ne vom muta) sa-l inscriem pe Mihnea si am avut o surpriza de proportii, sper sa nu fiu eu exagerata .
Am intrat in scoala pur si simplu, nu ne-a intrebat nimeni nimic, nu exista un cod la intrare pentru parinti.Este normal asa?

De ce intreb - la gradi la Mihnea exista un cod fara de care nu poti intra si ma gandeam ca la fel trebuie sa fie si la scoli, mai ales la cele primare.

Mergi la inceput