Sezatoarea canadiana (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Na' ziua!
Noul job? Noul job o sa ma plictiseasca de moarte de-acu' in 6 luni, cind termin cu invatatul a cum fonctioneaza firma asta! Plus ca sint computerele in franceza Ieri l-am cautat pe forward de-am capiat!
Cit despre Windows... e de toata groaza! Nu ma regasesc nicicum, zici ca n-am vazut Word pina acum! Eh, noi sa fim sanatosi, deocamdata imi spun ca uite, inca sint acasa, pina pip o tigara sint la job, am o ora de lunch si programul se termina la 4 vinerea... Asa ca plusuri peste minusuri, e corect. Plus ca, in genere, n-am "bad vibes" in compania asta. La cealata am avut de cind am intrat pe usa.

Ha, mi-am adus aminte: azi de fac sase ani de cind am plecat din Brasov spre Canada, miine se fac sase ani de cind, cu ajutorul timpitilor de de la CSA, am reusit, 24 de ore mai tirziu decit prevazut, sa aterizam in Canada. Bre, stiu ca apre putin, da' aniversez ca e, cred, primul an, in care pot sa spun raspicat si hotarit ca n-am nici un gind, dar niciunul, de intors vreodata in Romania. Nu prea aveam nici anul trecut, dar inca bagam de-alea cum ca la pensie, poate... bla, bla, bla...

Si noi avem mocheta in dormitoare, e excelent, in basement am avut si sa mor ca n-o schimbam, da avea o culoare cretina, sort of verde-diaree, si ma scotea din minti.
As fi pus tot mocheta, da' nu stiam s-o punem singuri, asa ca am pus laminat, ca s-a ocupat tata, doi timpi si trei miscari.
Dar, Kristin, pentru bebe eu as pune mocheta la subsol! Radu are 9 ani si inca e numai pe jos cind se joaca, ba in cur, ba pe burta, nu mai prididesc sa-l rog sa se mute pe covor!

Ana, ce vrei sa zici cu recu d'impot? Eu am chitante normale, de-alea de zice pe ele c-am platit 300 de dolari pt tenis...

Anga, sa stii ca si pe chitantele astea le-am scos cu forta de la Carref. Multisport, le-am dat macar un telefon pe saptamina....

Ei, ma duc sa pun vasele in masina de spalat, ca mai am un sfertulet de ora pina sa plec de acasa si paturile n-am chef sa le fac...

Care-i interesat, in ziarul de Laval tot zica ca Sears Decor are supra lichidatioane, ca se muta. Vreau sa zic magazinul asta care-i la Curée Labelle cu A440. Electrocasnice si mobila...

Pupat toata gasca, Dana, sa stii ca in weekend fac lectura, sar'mina!
S.

Edit: Kristin, c-am uitat! Pt. praf si altele in mocheta, au la Can. Tire aspiratorul ala cu aburi, numa' oua nu face, e f. bun la curatat covoare! Sursa sigura, super multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

quote:
Originally posted by Mia.

Aici a venit primavara!

www.facebook.com/profile.php?id=1065503304" target="_blank">poze
alte poze

Da mai, a fost si in Toronto marti, o ora, la prinz..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Va roooog, trimite-ti-o si la Montréal, fiti fete bune !!!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

se pare ca ati ocolit cu gratie mesajul meu despre previziunile meteo ...zice clar (de la meteomedia citire) ca zapada incepe sa se topeasca prin aprilie si primavara vine in mai..la mine in calendar scrie 14 martie...AMR...so what's the rush? ..agaain, we are near normal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

VA doresc un weekend minunat si primavaresc-noi tragem o fuga la cottage cu nasii si kids-pupici!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Io, gata, mi-am propus sa scot mereu copii afara dupa ce vin de la servici (mama ii scoate o repriza scurta dimineata). Poate-asa s-o-ndura si iarna asta sa se dea dusa de-aici. Sau poate m-oi obisnui eu intr timp ca e inca iarna.
Fi-miu ala mic deja nu ma istie altceva decat sa ceara afara. Plange si se tavaleste pe jos mereu cand vede usa de la intrare. Saracu' sime nevoia organica primavara.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi din Canada
In primul rand - Simona - MULTA BAFTA! la noul servici
Azi am hotarat sa nu mai continuam cu "lectziile de dans" pt maimutzica noastra. Cand s-a trezit si a auzit ca tre' sa mergem dupa-masa la dans a inceput sa scartzie si sa se miaune si... pt ca nu am avut chef si putere de meciuri (care sa-mi strice toata ziua ) am dat telefon la Dans Company si au fost deosebit de dragutzi ca ne-au promis ca pana la sf lunii ne si returneaza banii pt lectziile la care nu am fost :-) (avem o mica penalizare de 50kr - da' macar vedem restul banilor inapoi...)
Noi in weekend doar o sa ne odihnim (si poate ca o sa ne plimbam prin imprejurimi... daca nu ploua prea mult... In utimele zile a plouat din nou des marunt rece necontenit ... si bineintzeles ca cerul e plumburiu si pomii sunt negrii si au un aspect de decor pt filmele de groaza ]....
Un weekend fain si odihnitor (nu cu prea multa treaba) va doresc! Cu soare si caldura - atat afara cat si in suflete!

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu am citit ce ati scris, decit un pic la Simona, da, eu am acele chitante date atunci cind am platit, dar acum ceva timp mi-au dat cite o chitanta pentru declaratia de impozit pe care e trecuta toata suma, cica aia e buna! Daca nu o ai, cere-o!

Exact cind ma asezasem si eu sa va citesc, m-au sunat de la scoala, ca se topeste zapada de pe acoperis si au evacuat-o pentru a evita accidentele. Ce accidente? - intreb eu, revenindu-mi dupa prima faza cu sintem refugiati in biserica de alaturi pentru ca s-a evacuat scoala... am zis ca mor, mi s-a ridicat inima in git si nu mai auzeam nimic din ce vorbea femeia aia. Pai exista riscul sa se prabuseasca tavanul! Precizez ca scoala e noua fata de ce am vazut eu prin Montreal! Asa ca, nu mai pot sa citesc ce ati scris, ma duc sa iau plodul... de la biserica! S-au dus doua ore din libertatea mea!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

s-a dat un asemenea comunicat si la noi la firma...parintii cu copii la scoala pot sa plece sa ii ia ca se inchid scolile...mie mi se pare o atitudine tipica, locala......e fost chestia cu acoperisul de la morin heights acum cateva zile..si de-aia s-au agitat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,nu te speria.nu e nimic grav.au anuntat si la radio si la tv ca,comisia scolara de Mtl au inchis scolile din masuri de securitate si ca toti copii sunt in siguranta,"cazati" prin centrele comunitare.
aici la Laval nu au facut-o.

fetele voi aveti zapada multa pe casa?oare noi suntem in pericol? la mine acoperisul e facut in "4 ape" asa ca nu sta zapada.dar cele care stati la duplexuri,apartam. in blocuri v-ati pus problema asta sau ati vazut vreun proprietar care s-ar agita pt treaba asta?

Robert a infundat wc-ul la gradinita.Am fost sunata de educatoare ca a bagat o mingie in toaleta si ca a trebuit sa cheme instalatorul sa desfunde.Acum astept factura
copii vostrii fac tampenii? al meu numai nazbatii.una dupa alta

ica,cricor

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput