Sezatoarea canadiana (86)
Raspunsuri - Pagina 12
oanagabriela spune:
Pentru fanii lui Leonard Cohen (parca mai era cineva pe aici): s-a anuntat programul turului mondial. Mutlte informatii le gasiti aici:
http://www.leonardcohenforum.com/viewforum.php?f=26
Azi s-au pus in vinzare biletele la Toronto (pre-sales). Parola si linkul pentru pre-sales o gasiti aici:
http://www.leonardcohenforum.com/viewtopic.php?f=26&t=10434
La Toronto biletele sint pe TicketMaster, la Motreal, prin Admission.
Programul anuntat pina acum:
11-May Fredericton, NB - Fredericton Playhouse
12 & 13-May - Halifax, NS - Rebecca Cohn Auditorium
18-May - Charlottetown, PE - Confederation Centre )
20-May - Glace Bay, NS - Savoy Theatre
23-May - Moncton, NB - Capitol Theatre
26-May - St. John’s, ML - Holy Heart Theatre
30-May - Saguenay, QC - Auditorium Dufour
02-June - Kitchener, ON - Centre in the Square
06-Jun-08 Toronto - Sony Centre For The Performing Arts
07-Jun-08 Toronto - Sony Centre For The Performing Arts
14-Jun-08 Dublin, Ireland - IMMA
15-Jun-08 Dublin, Ireland - IMMA
17-Jun-08 Manchester, UK - Opera House
18-Jun-08 Manchester, UK - Opera House
19-Jun-08 Manchester, UK - Opera House
20-Jun-08 Manchester, UK - Opera House
23-Jun-08 Montreal - Montreal Jazz Festival / Place des Arts
24-Jun-08 Montreal - Montreal Jazz Festival / Place des Arts
25-Jun-08 Montreal - Montreal Jazz Festival / Place des Arts
29-Jun-08 Glastonbury, UK - Glastonbury Festival
01-Jul-08 Oslo, Norway - Bislett Stadium
03-Jul-08 Helsingborg, Sweden - Open Air
05-Jul-08 Copenhagen, Denmark - Rosenborg Castle
06-Jul-08 Arhuus, Denmark - Raadhus Parken
08-Jul-08 Montreux, Switzerland - Montreux Jazz Festival
09-Jul-08 Lyon, France - Festival
10-Jul-08 Bruges, Belgium - Cactus
12-Jul-08 Amsterdam, Holland - Westerpark
16-Jul-08 Edinburgh, UK - Castle
17-Jul-08 London, UK - The 02 Arena
19-Jul-08 Lisbon, Portugal - Passeio Maritimo
20-Jul-08 Benicassim, Spain - Festival
22-Jul-08 Nice, France - Jazz Festival
25-Jul-08 Lorrach, Germany - Stimmen Der Welt
27-Jul-08 Lucca, Italy - Summer Festival
29-Jul-08 Athens, Greece - Lycabettus Theatre
3-Aug-08 Ledbury, UK - Big Chill Festival
nelia spune:
De la Costel am ajuns la http://www.youtube.com/watch?v=qW3zHEtL0T4&feature=related si de o ora tot ascult... Superb! Am uitat ca e iarna afara si trebuie sa plec dupa fete!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
ange spune:
aha,merci lorelaim si try.am sa-mi fac si eu blog pe net,ce doar vedetele!
nu e rea ideea cu mocheta in dormitoare.imi si imaginez cum este sa-ti scufunzi picioarele dimin. intr-o mocheta pufoasa si calduroasa.Dimin. cand ma trezesc cu greu, primul lucru pe care-l fac este sa pun picioarele goale pe parchetul rece si brrrrrrr ,ma trezesc instant.
Eu la astmul lui Robert chiar sa-mi doresc si chiar sa-mi permit sa inlocuiesc parchetul nu as putea.Apropo,nu se imbacseste de praf in timp?
i-am trimis cadoul proaspetei mamici de care va vorbeam.i-am luat intr-un final de la "maxi" o ratzusca din plus pe care-mi venea sa o mananc cat de galbena si pufoasa era si o felicitare.Atat de frumos scria in felicitarea aia incat m-au napadit amintirile.Nu am stiut ca sunt felicitari atat de dragute pt noii nascuti.
super tare Costelus asta! aseara la stiri au anuntat ca de castiga sau nu guvernul a pus ochii pe el si-l baga in nu stiu ce proiect de promovare.
try, si cu cele pe care nu le cunosti ce faci?
unde-i peretele rosu sa ma infig ca nu am putut sa vin si eu la 1000 de insule?
apropo de sporturi cardio activities:hokey-ul si patinajul oare fac parte?oare daca puteam sa le scad la impo nu ne trimiteau ei de la sine chitantele?!
nelia,ai crestinat copilul?
ce iarna?nu vezi soare cat cuprinde afara?
simona,tot la munca esti de 2 zile?nu ai ajuns acasa deloc?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
columbiana spune:
Ange, fac sigur parte si hockey-ul si patinajul dintre sporturile deductibile; noi am si primit Reçu d'impôt de la patinaj pentru anul trecut.
Ica, inca n-a ajuns la noi ninsoarea, dar previziunile sunt pentru la noapte si miine; ma gindesc ca mi-am dorit casa cu piscina, mai bine umblam dupa una cu jacuzzi, ca anul asta pina prin iunie tot zapada vom avea
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by nelia
De la Costel am ajuns la http://www.youtube.com/watch?v=qW3zHEtL0T4&feature=related si de o ora tot ascult... Superb! Am uitat ca e iarna afara si trebuie sa plec dupa fete!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRUIn viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.
Nelia . Aseara am fost la un concert simfonic (Ceaikovski) si la primele acorduri ale concertului nr 1 pentru pian mi-a venit sa pling...asa era de frumos. Acum, ca si tine, ascult cei 3 tenori, Doamne ce muzica minunata...
Cricor spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
ninge ... ningeee ... ninge si la voi????
Noi
Ce faci te si face.
La noi nu, sau nu inca...Eu miercuri cand am vazut ca iar a nins si iarasi trebuie sa curat zapada de pe masina, mi-a venit sa plang.
Azi am stat acasa cu cupilul, pe care l-am plimbat la diverse actiuni, dezvoltatoare de creturi pe creier - la noi acum e vacanta.
Simona, ai scris cum e la munca si n-am prins eu?
Try si eu am vrut sa-mi deschid gradinita, da' mi-a fost sila s-o iau de la capat cu scoala...asta era acum 6 ani..acum asa imi pare de rau...
Ange felicitari de gradinita.
Corina
mikiion spune:
pt. cine e interesat, se poate face declaratia de impozit gratuit cu impot expert daca esti student. Puteti sa cititi www.impotexpert.ca/Accueil/fcee.asp" target="_blank">aici
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
Ica 1975 spune:
Miikon, merci de pont.
Mia, vreau la voi, a nins un pic aseara, sper ca a fost tot. Acum astept sa ploua ca sa topeasca zapada. Am ajuns sa iubesc ploia, desi sunt convinsa ca nu va fi una calda de vara
Ange, felicitari !!! Ma bucur ca vii din nou la sezatoare.
Simona, cum este noul job? Ne spui impresii macap pe we?
Fug sa ma pregatesc de ziua de azi ca va fi luuunga
Noi
Ce faci te si face.