Sezatoarea canadiana (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

n-am mai intrat demult, deh depresie de iarna...

Ange, felicitari si multa bafta in continuare!

Simona, succes la noul job!

Am citit pe diagonala si-mi cer scuze ca nu scriu mai mult, fug la treburi ca nu se mai gata, treburile, ca de zapada clar nu mai scapam.M-am hotarit, emigram in Australia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Khristin, si eu sunt contra mochetei.Am avut mocheta si nu am stiut cum sa scap mai repede de ea. Tine praful, oricit ai curata-o si daca se mai trinteste si bble pe jos, numai bine nu e.
Ah, si eu sunt friguroasa din fire, stau in permanenta cu papuci (subtiri vara, imblaniti iarna)si mai trag si o pereche de ciorapi (si faceam la fel si la mocheta si acum).

Cristina, refuleaza-te aici, ce bloq....

ange si eu te admir.E mare lucru sa ai rabdare (zice una care n-are) ce virste au copilasii de care ai grija?

nelia, ce vrei sa spui??? Cum adica nu mai scrii? Te-a suparat cineva , zi-ne repede.
Ah, si cu chitantele de diverse sporturi... de anul asta exista un credit de 500$/copil ptr activitati fizice. Dea ia ti-au trimis si chitantele. Nu stiu unde le pui, eu nu am apucat inca sa-mi fac declaratia dar cu siguranta ca te va intreba la un moment dat daca ai dat copiii la ceva activitati in cursul anului. Apoi te ghideaza programul automat. Eu nu fac declaratii personale (decit pe a mea) ptr ca specialitatea mea sunt corporatiile. (in special investment). Deci daca cistigati vreuna la loto si investiti, va stau la dispozitie cu sfaturi contabile.
Sau poate cistig eu intre timp si emigrez si eu intr-o tara mai calda.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Hehe, Dana, sa ai gura aurita! mai ales la Loto, ca oricum nu joc:-)

pina la cistigul mare trebuie sa vedem de maruntisul din mina , se pare ca vom avea o alternativa la REER, pare destul de interesanta pentru ca poti retrage fara sa platesti impozit.

http://www.cyberpresse.ca/article/20080227/CPACTUALITES/802270930/6730/CPACTUALITES

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

khristin, feel free to piggy-back, macar atata la cat homework am facut... Eu am vazut magazine si in mssg si pe dundas/427, mai sunt si pe steeles, finch in west. Am pus si hardwood, asa ca stiu un pic si pe-acolo, ca barbatu mi-e comod si ma lasa pe mine sa ma agit...

Dana nu-ti fa griji ca la cata frustrare am acumulat, sigur dau pe din-afara peste tot.

Cum sa nu mai scrie Nelia? Sigur ca scrie, mi-a scapat mie o postare? Nelia, hai, da din coate aici si spune tot

Va pup cu drag si dor!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu, mai fetelor, am zis ca nu mai scriu pina la primavara, ca daca scriu, in afara faptului ca m-am saturat de iarna nu-mi mai vine nici o idee. Dar astazi am scris la subiectul Tudorei mai mult si eu daca scriu acolo, nu mai apuc sa scriu aici si daca scriu aici, nu mai apuc sa scriu acolo. In rest, nici nu mai apuc sa intru, inainte mai faceam cite un tur, macar din avion si tot mai prindeam o birfa mica, un scandalutz...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata
dana,adica vrei sa spui ca de anul asta pot sa scad la impo activitatile copiilor(patinaj,inot,hohey?? si daca nu mi-au trimis chitantele ce fac le cer sau nu e musai sa demonstrezi cu hartii? mie de ce nu mi-a spus nimic contabila? o sun astazi...

emily,pup apasat.ce faci?pe tine chiar ca nu te-am zarit de luni bune de zile.iti trimit nr. meu sa ma suni cand ai timp.mi-ar face placere sa te aud.

mqqm,nu rade de mine,da ce e ala blog?tot aud in stanga si-n dreapta(la tv la romani evident) vedetele vorbind ca si-au facut blog pe net.

o zi buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ange - in primul rand felicitari pt gradi! In al doilea rand si eu acum vreo 3 luni ma intrebam ce e acela BLOG si la ce folo... si uite ce am gasit: http://en.wikipedia.org/wiki/Blog

Sunt bucuroasa ca am reusit sa raspund la aprox vreo 80% din e-mail-uri. Sper ca azi dupa-masa sa le "dau gata" pe restul.

Azi am avut suedeza si am facut de fapt 2h de politica si istorie a Suediei... in engleza :-) Am tocat-o pe profa cu tot felul de intrebari :-)
Va tzuck si va urez o sapt faina in continuare!

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

sa nu uit :-) daca nu stiatzi (dar f posibil ca stitzi deja :-))
COSTEL A CASTIGAT!
http://www.youtube.com/watch?v=WPpiDDjFyi0&feature=PlayList&p=DD320680E402DADF&index=0

Lorelai

http://home-and-garden.webshots.com/album/562645890MtEtoL

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mqqm, nici eu nu-s adepta laminatului, adica imi umbla si mie ochii dupa hardwood floor, dar in basement ce sa faci? Trebuie mocheta sau laminat (ca linoleum nu cred ca pune nimeni; fereasca-te sfantu’ sa pui gresie, cum au facut niste amici si nu se pot bucura mai deloc de basement, au fost nevoiti apoi sa puna covoare peste tot pe unde-au putut - plus ca gresia n-o mai dai afara cu una cu doua). Si cum mocheta mie-mi increteste parul (si tine minte ca nu-mi sta bine creata).. am ales laminatul. Noi am luat casa veche si nerenovata pe interior, asa ca hardwood floor ioc – mocheta peste tot. In master bedroom (singurul renovat de vechiul proprietar) era deja laminat, iar la copii era mocheta care musai era de dat afara ca nu se putea trai cu ea. Si cea mai la indemana solutie pt noi atunci a fost sa punem laminat si la copii in dormitoare (pe-atunci nu stiam eu ce-mi poate pielea he, he, he, he).

Ange, aici se poarta mocheta sus in dormitoare (eventual si pe holul de sus) si hardwood floor la parter. Asa-s casele noi standard.

Dalina, maica-mea vine in Ro pe 3 mai (ma rog, ajunge pe 4). Dar pleaca din Toronto. Nu stiu insa cat de usor i-ar fi amicei tale sa trimita carutul pana aici in Toronto (nu-i asa micut) si ar costa-o iarasi ceva bani in plus si posibil ca una peste alta (cu carut, taxe de avion, posta de la Montreal la Toronto etc.) sa ajungi la pretul din Ro . Mai simplu ar fi de gaseste pe cineva care pleaca din Montral.

quote:
Hehe, Dana, sa ai gura aurita! mai ales la Loto, ca oricum nu joc:-)

Nu rade ca eu ma bazez pe urmatorul principiu: pana acum n-a castigat nimeni la loto care n-a jucat. Asa ca, in conformitate cu principiile statistice, trebuie musai sa vina randul sa castige si cineva care n-a jucat. Eu astept cu sufeltul la gura, de-aia nu joc nici eu .

Ange, du-te si cere sa ti se dea chitantele. Dar ai grija ca nu orice activitate sportiva poate fi dedusa de la impozit, ci doar cele considerate cardio activities. Inotul e una din ele. Se chinuie si guv sa previna obezitatea la copii si sa stimuleze parintii sa-si obisnuiasca odraslele de mici cu activitati fizice regulate. De-aia acorda aceasta facilitate doar anumitor tipuri de sporturi. Ca asa, ala de se duce la shah, nu e scutit de impozit. Dar e musai sa fie un sport cu instructor ceva (cu x sedinte programate), nu balaceala la bazin cum facem noi si la care ne ducem cand avem chef.

Blog-ul e un fel de jurnal pe internet. Adicatelea expui acolo despre tine, ce vrei tu. Diferenta e ca un jurnal scris de mana e personal si tine de gandurile intime ale respectivului, pe cand un blog e la polul opus – te citeste toata lumea, e public. Vedetele au mai noi cate un blog, sa poata comunica mai bine cu fanii.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bravo lu' Costel!
Io ma intreb ce faceau pupezele alea pe sus pe-acolo...

Stiti ce-mi place? Ca dupa ce v-am cunoscut, acum mi-e usor cand citesc mesajele voastre. Imediat imi suna vocea-n ureche si e usor sa mi va inchipui spunand ce era in mesaj. In felul asta e si mai greu sa misinterpet vreo vorba sau expresie.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput