Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, inainte sa nasc, in weekend-ul acela am avut aceste contractii BH la greu, erau foarte dese si deranjante, nu dureroase, dar stiu ca-mi venea sa ma asez in pat imediat ce le simteam. Si duminica noaptea am nascut...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Iaca si cateva prime cumparaturi pentru bebe aici.

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mai fetelor, atata am citit si m-am informat despre domnul DOP, ca parca deja ma ia nascarea, si durerile , si toate alea.

Sa nu va zic ca o data cu eliminarea dopului , mi-a revenit panica in legatura cu nasterea, am inima-n gat!!!Bai, nicicum nu ii e bine omului, nici asa , nici asa!!!

Acuma ar fi momentul sa ma incurajati!!!

Livi +40+5 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Hai, LYVYYYYY, ADU-O ACASA PE IRIS MIRUNA, CHAMPION FROM TOPLITZA! Curaj, mami!!!!!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

CLAU, pai o fi ceva semn?!..ar fi misto!
Stela, vad ca pui bazele pt bebe, spor la shopping in continuare!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

lyvy, hai ca esti tare!!! ca vreau, ca nu vreau:)) da' crezi ca e dupa tine? bebe vine oricum! hai stai cuminte!

stelutza, hai ca incet, incet, se strang lucrusoarele:))...asa am inceput si eu timid mai intai, iar acum nu ma mai opresc:))

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai [/i][/b][red]AMR max.5 SAPTAMANI [red][/b][/i]

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Luny, , hai ca-mi plac incurajarile tale rau de tot.Merci mult!!!

Ariel, asta-i drept, da .....ma rog...mi-i asa frica!!

Livi +40+5 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Lyvy, chiar ca esti culmea ... glumesc, eu cred ca-i normal. Iti doresti sa se intample dar, cu cat e mai evidenta apropierea, cu atat apare teama. Hai, ca va fi bine! Noi te sustinem neconditionat!

Cine poate sa-mi explice si mie cum e cu contractiile astea? Si care e diferenta dintre cele BH si cele prevestitoare nasterii?

Laly 38+ Maria Clarinda

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,gagici!Mi-au mai ramas si mie 4 zile pana la termen si fata mea sta bine mersiNu mi-e teama,sunt nerabdatoare s-o vad si atat.Dar o dorinta am si eu..sa fie Pesti!(daca intereseaza pe cineva,Soarele va intra in Berbec joi,20 martie,ora 7,48)

In primul rand,felicitari,Alice,pentru micuta Thea!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Lyvy,vad ca esti foarte agitata.Acum ca ai pierdut dopul, e clar sa se va intampla de la sine si nu vei ajunge la inducere,asa ca..fruntea sus,o sa fie bine!
Stela,Cartea viitoarei mame m-a insotit pe tot parcursul sarcinii

Raluca

in asteptarea micutei Anais

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Fusei oleaca in butoi si eu.
Desi mai e vreo 7 sapt pana oi naste (am facut scoala cu Vanghelie) m-a apucat asa o frica de de toate ca nu mai reusesc sa-mi mai revin.
Lasand la o parte faptul ca mai dureaza cel putin o saptamana pana o sa ne apucam de aranjat "cuibul", nu stiu nici eu cum e cu "instructiunile" pt bb. Si parca pe masura ce mai citesc la voi de cate-o problemuta mai mare sau mai mica deja panica e instalata. Probabil ca e doar o faza, dar asa nu imi place starea asta.

Vazut bbi care mai de care mai dulcic si numai bun de iubit si smotocit.

Da' cu barza ce aveti? Nu cumva ati speriat-o si intrat si ea in butoi? Sau a ramas fara fulgi si nu mai are directie la zbor?

HAIDE LIVI!!!
PRINDE BARZA!!!
Si eu am senzatia ca s-a puturosit pitica desi imi mai trage si cate una de ma trezeste la realitate.

Mai merge cineva la "Scoala parintilor" in municipal? Stiu ca ati fost in gasca pana acum doua saptamani, dar n-am reusit sa ajung nici macar la un curs. Am fost sapt trecuta si fusei singura.

Dana 33+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput