Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hello randunici!
Vad ca Lyvy n-a nascut...hihi
Dau repede raportul, n-am apucat sa citesc din urma, am stat cu copilul la pranz sa doarma si acum plecam si noi la nasi.

Deci, bebe grasan are 2350g, cu o saptamana mai mare dupa masuratori. Era insa un somnoros, nici nu clipea, dormea f. adanc si nu a putut sa-l vada f.f. bine la fata. Stiti cum dormea? Cu o talpita fix pe nas...hihi...Varuna, am si eu poza cu talpita si apoi un obrajor grasan! M-am topit!
Colul este inchis, 3,5 cm, placenta gr. 1-2, lichid ok, toate IR-urile bune. M-a cam speriat ca n-a vazut nu stiu ce la inima, biometrie, parca, n-am eco sa citesc, dar din cauza pozitiei. A comparat cu eco facuta de Iosup si a zis ca-i bine. Ma rog, pana nu-i arat lui Tutu stau ca pe ghimpi...
Cam atat, fug sa ma imbrac, trebuie sa plecam. Poate revin pe seara.

Oana 33+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Calbuc, contractiile BH nu dor,uterul exerseaza pt nastere si sunt pregatitoare celor reale,care DOR...
bubu, felicitari ptr bebe grasut!!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Haideti mai fetelor, nimeni nu vrea sa ma lamureasca ce e cu contractiile astea? Cum se manifesta, cum le recunosc, cum fac diferenta intre ele?
Bubule, felicitari pentru grasunel; ma bucur ca e totul in ordine.

Laly 38+ Maria Clarinda

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Mersi LUNY, dar eu nici nu stiu dac-am avut vreodata de-astea. Adica, mai simt ca se intareste cateodata burta (toata), dar zic ca e de la fetita, care se intinde. Nu stiu daca alea or fi?!

Laly 38+ Maria Clarinda

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Laly, crede-ma, cand vot veni contractiile acelea, le vei recunoaste!
Fetelor, eu am venit de la Iulia...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, ai dreptate! Ce mai face grasunelu' de aproape 2 kg? Haide, povesteste-ne despre vizita!

Laly 38+ Maria Clarinda

AMR 1 SAPTAMANA!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am gasit-o...la autoservire! . Desi era 6 fara un sfert cand am ajuns, intru si asistenta zice: "Cred ca a mancat tot deja". Ma duc la patut si, ce sa vezi, ea si inca 2 fetite (ambele mai mari ca ea!) stateau cu biberonul sprijinit pe un scutec si trageau la el de zor. Singure! Dau sa ma apropii mai mult si cand colo, celelalte 2 fetite mai aveau cel putin 10 ml si obosisera, abia mai molfaiau; a mea in schimb a ras tot, nu mai era nici o picatura de lapte inauntru si ea sugea cu putere tetina goala in continuare, tinand cu manutele biberonul. Asistenta mi-a zis ca suge cel mai bine din tot "lotul" actual. Asa ca nu mi-a ramas decat sa o iau, sa o bat pe spate ca sa ragaie si i-am zis "Mami, e clar, n-am grija acasa, ca tu deja mananci singura". Mare lucru, copiii astia crescuti la crescatorie, descurcareti nu gluma!

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Super tare la autoservire!
Si tu iti faceai griji ca nu ai "instructiuni de folosire" pt Iulia cand ea deja papa singurica!

Dana 33+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by natynic

Am gasit-o...la autoservire! . Desi era 6 fara un sfert cand am ajuns, intru si asistenta zice: "Cred ca a mancat tot deja". Ma duc la patut si, ce sa vezi, ea si inca 2 fetite (ambele mai mari ca ea!) stateau cu biberonul sprijinit pe un scutec si trageau la el de zor. Singure! Dau sa ma apropii mai mult si cand colo, celelalte 2 fetite mai aveau cel putin 10 ml si obosisera, abia mai molfaiau; a mea in schimb a ras tot, nu mai era nici o picatura de lapte inauntru si ea sugea cu putere tetina goala in continuare, tinand cu manutele biberonul. Asistenta mi-a zis ca suge cel mai bine din tot "lotul" actual. Asa ca nu mi-a ramas decat sa o iau, sa o bat pe spate ca sa ragaie si i-am zis "Mami, e clar, n-am grija acasa, ca tu deja mananci singura". Mare lucru, copiii astia crescuti la crescatorie, descurcareti nu gluma!

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

ce tare e gagica!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

draga Naty, te rog frumos sa ma scuzi dar am si eu o intrebare pentru tine.poti sa imi pui si mie ce inseamna bosa la copii si ce urmari ar putea lasa?
Fata mea a nascut azi o fetita de 3,550 gr dupa aproximativ 30 de ore de travaliu si are bosa.
iti multumesc din suflet

Mergi la inceput