Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. hai ca m-am adunat si eu p-acasa, asta dupa ce i-am promis sotzului ca voi fi si eu mai "domestica" si voi sta pe langa casa omului:))nu pot frate!!mereu intervine cate ceva...
am fost si mi-am cumparat trusa de epidurala, in sfarsit am reusit sa o iau...am intrebat in 50 de farmacii de ea, pana la urma am facut comanda la dona si dupa ce m-au plimbat vineri si sambata degeaba, azi am primit-o....si logic ca "uitasera" sa ma anunte telefonic...bina ca o am si sunt cu ea in bagajel:)) mai trebuie sa ajunga hartia de toaleta si gata bagajul...chiar stela, la tine a ajuns???

am vazut si eu bebelusi draguti in poze, picturi pe perete (barvos, varuna!!! ai reusit....la mine, cred ca face bebe 18 ani, pana voi reusi eu sa-i pictez peretii:)))...acrilice am luat de la cora, iar ca sa fac desenele pe perete, voi face mai intai sabloane de carton, apoi conturul in creioane cerate si apoi ora picturala:) abia astept!! dar nu stiu daca voi avea norocul asta prea curand...
gecko, iote cin' se dadea grasa!!! hahahhaa!! si soparla!!! si sa stii ca fii-mea nu se pupa sub cires!!! hahahha...dar acum serios, nu i-a mestecat nimeni mancarea:))) iar daca prind pe cineva ca ii va face asa ceva, ii bag mancarea aia in....:)))
naty, ma minuneaza iulica mica-mare:))) ce dulcica e ea in pozele din patutz:)
zoze, ce bebe auriu ai tu !!!
alice, felicitari pt buburuza!
adriutza, eu am fost patita asa, si dupa cum ti-au zis si fetele nu mai folosi pompa decat sa golesti foarte putin sanii, apoi fa dus cu apa calda, lasa apa sa curga peste sani...se vor desfunda imediat. si ai grija la lichide, trebuie sa le reduci drastic :((( cateva zile...

eu sunt din ce mai obosita, abia ma misc, ma doare osul pubian de nu mai pot...sambata m-am cam speriat, ca m-au durut rau de tot burtica si spatele si am gasit si o pata de sange pe tampon....am sunat la dr. si mi-a zis sa bag nani si sa astept....nu au mai fost prbl, am sunat iar si mi-a zis ca ori de la o iritatie locala, ori se inmoaie colul...ea era plecata din buc., dar daca se strica treaba repejor la camera de garda....daca nu, miercuri la bebe ctrl!!!

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR 5 SAPTAMANI (35 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, parca vad ca ajungi si tu la 40+ saptamani si mori de nerabdare sa nasti si iei randunoiul, dupa atata amar de vreme, la o indusa mica...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

TOT pe aici sunt!!!

Clau, la tine cat timp a trecut intre eliminarea dopului si ruperea apei????

Laly, am citi si eu pe alte forunuri si situatiile sunt diferite, la unele fetele, dupa dop totul s-a intamplat in 5-6 ore, la altele dupa o zi, doua, si la foarte putine dupa o sapt!! Sa vad care imi va fi norocul!!!

Zooozeeeeeeee, ce ma bucur ca te-ai reactivat.Ti-am vazut blondutul. E asa de frumos si deosebit. Si din nou ma repet ca doar is mandra, ca ti-am sugerat numele Mihai!!!

Pidana, ai aparut pe craca, unde fusei mama????

Ana, n-am plecat inca!!

Nu stiu care dintre fete zicea sa anunt cand se va intampla, bineinteles ca o sa anunt.Sunt pregatita frate, adica am instruit randunoiul cum sa faca, pot anunta eu cand plec, si-apoi cea mai tare chestie e ca am negociat cu randunoiul, si imi da zilele astea cat voi fi in spital telefonul lui supersmecher, tip PDA, cu internet si toate alea, deci cat voi sta internata voi fi pe crengutza, sper sa si pot.

Livi +40+5 zileIris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ma cam doare burtica, acuma nu stiu daca o fi de la intestine, ca si cu alea am de furca, sau de la ALTCEVA!!!!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

ariel,bine revenish..tocmai am scris ca a venit biletel acum de la posta cum ca a ajuns coletul!!Se prevad zile kk...oase!
Naty,acolo nu ajung eu si nici n-as vrea, ca ar insemna noaptea de Pasti..ha..ha.Fiind cezar,oricum va fi mai devreme si tinand cont ca se zbate bebelina tare tare,pare-mi-se ca nu are ea destul loc acolo,sper sa ajung pan la data cezar...
Inducere din aia as vrea eu, dar tot nu vad curand!!Si nici randunoiul..ha..ha..Cred ca o sa uitam cum se face.

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stela, am vazut ca ai scris de biletel...cred ca scriam la mesaj cand l-ai dat tu pe al tau:)) si apropos de ce zice naty, dupa ce faci 37 + , poti sa "induci" linistita:)))

acum intrebare: cat trebuie sa miste bebe? in ultimile saptamani? ca teo s-a cam lenevit de vreo sapt. ... mai bocane si el din cand in cand, dar mi se pare ca foarte putin fatza de acum 2-3 sapt. ... i-am dat si cioco, i-am pus si muzica...hmmmmm

lyvy, relax! eu una cred ca in curand.... o sa prinzi barza!

mi-am adus aminte de un banc cu barza:))

la scoala invatatoarea ii intreaba pe copii cum au venit ei pe lume...si toti o dadeau cu "barza". bula se ridica si intreaba: "doamna, barza nu e pasarea aia mare cu pene albe si negre?" "ba da, bula!" "cu cioc lung si portocaliu?" "ba da, bula!" " cu picioare lungi si subtiri?" " ba da bula!!!" " aaaa, pe mine nu m-a facut barza!" "?!?" "nu f... tata asa ceva!"

scuze de limbaj:)))

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR 5 SAPTAMANI (35 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariel.Si tot nu vad eu inducere,ca stii cum e cu programarea la cezar..hmm..nu e cazul,as vrea eu.
Eu am auzit cum ca pe la final asa,bb nu mai bocane tare ca-l cam strang ghetele..asa ca..o fii asta..

Stela 33+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Lyvy, la mine a durat o saptamana intre dop si nastere...scuza-ma ca nu am raspuns mai devreme, e cam agitata asta mica...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by lyvy

Ma cam doare burtica, acuma nu stiu daca o fi de la intestine, ca si cu alea am de furca, sau de la ALTCEVA!!!!

Pozele mele

Lyvy, pai hai bre, ca tii stolul in loc!! Vorba aia, IT'S FREE, GREITIS, CHAMPION FROM TOPLITZA, MY FRIEND!!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ariel, si la mine bubuiala nu mai e ce era!...si apropo, si eu am inceput sa experimentez de azi noapte o durerica osului pubian, si contractiile BH sunt mai dese si mai puternice parca...dar nu dor!

LUNY, in 39+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 14.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput