Oltence-poftiti la povestit!(25)
Raspunsuri - Pagina 5
sirod spune:
Cami - am inceput s noi sa avem probleme cu Oti, imi tot spune ca nu mai vrea sa mearga la gradi, ca nu-i place....dar nu stie, micuta sa explice, clar, ce nu-i place.Nu stiu ce sa-i mai spun, ca imaginea de floricele pe cimpii la gradi nu tine.Ea STIE ca nu e asa cum incerc sa prezint eu imaginea...Si la program scurt nu am cum sa o dau.De la toamna va merge si Irinuca la aceeasi gradi si am niste emotii...mama, mama!
Doibebei - sper ca o sa vin avremea frumoasa, poate ne mai intilnim si noi prin cartier.
Oltencelooooooooooooor....hai la taina, poate reusim sa aducem primavara!
: Otilia(02.08.2002) si Irina(10.05.2005)
camelia72 spune:
Sonietchka,sa creasca mare si sanatoasa bblina!Noi am inceput diversificarea pe la 4 luni,mai intai cu suc de morcovi,de portocale,supita apoi piureurile...nu mai retin exact ordinea,ne-a facut pediatra o schema la inceputul diversificarii dar in paralel cu asta i-am alaptat la san pe amandoi pana pe la 7 luni jumate.Eu cred ca iti va fi si tie mai usor daca ar papa si altceva in afara de lapte,tinand cont ca vei incepe serviciul iar micuta ar ramane cu altcineva,asta nu include intreruperea alaptarii...cumnata mea a alaptat pana la 1 an jumate si-mi amintesc cat de greu l-a dezvatat atunci pe cel mic de tzitzi,manca de toate,avea si dinti si tot cerea laptic !
Dragelor,asteptam si noi cu nerabdare primavara adevarata dar dupa cum se vede se cam lasa asteptata...cred ca vom intra direct in vara!
Pupicei tuturor!
ciuf spune:
Salutare
Bertha, sa iti traiasca samburica. Uite ca aflaram inainte sa nasti. LOL. Preferinte ceva?
Eu am iesit din vacanta de Paste (fuse o saptamana) si se duse prea repede. De vreo 3 zile ma doare capul si ma ingrijorez ce-oi avea.
In vacanta ne-am mobilizat si am pus parchet, am comandat canapea de piele CREM pe care o voi tine in folie ca sa nu mi-o murdareasca copiii . Astazi ar trebuie sa o primim, ca am comandat-o de o saptamana.
In rest, avem cand iarna cand primavara. Pup si va mai citesc io.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Sonietchka spune:
Multumesc mult, Camelia72! Ne straduim si noi cu sucul de morcovi. O zi ii place, o zi nu-l poate suferi. dar banuies ca tango-ul asta il vom avea cu toate alimentele. Si mie mi-a spus pediatra sa-i dau supa si voi incepe dupa ce face 4 luni (duminica asta). Greul abia incepe, nu? daca pana acum a fost asa simplu cu mancarea... Va pupam!
sirod spune:
Fetele cucuietele, nu stiu cum e prin alte parti...dar la Banie e o vreme de-ti vine sa ''faci cu capu''...eu mai am putin si o iau razna. Dupa splendoarea de ieri...ploaia ''romantica'' de azi.
Sonie - mult succes cu supita.Exact asa am simtit si eu la Irina dupa ce nu am mai avut lapte, ca greul incepe cind ma apuc sa-i gatesc!La Oti nu am avut problema asta pentru ca neavand lapte a mincat cu biberonu de cind am venit din spital.A fost mai usor cu supa si sucurile. Irinuca a mancat trei luni exclusiv lapte de la mine si a fost mai greut cu sucurile...dar trebuie rabdare multa.
Si azi sarbatoriti?La multi ani.
multi pupici tuturor si vreme frumoasa!
Liana30 spune:
Sonietchkabun venit
Doris prin alte parti e frumos..io nici nu cresc nici nu dospesc..doar incerc sa slabesc
va pup pe toate..mai revin io
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
camelia72 spune:
Salutare dragi oltence !
Ce mai faceti, e posibil sa va gasesc pe pagina 4?
Eu sunt fericita ca s-a invatat si Mihaita al meu la gradinita,l-am mutat la program scurt si e f. bucuros,dimineata cand se trezeste,primele cuvinte sunt: "mamiii,imblaca-ma sa melg la gadanita"...sper sa-l tina entuziasmul!A plans pana s-a obisnuit doar 3 zile,acum avem deja 2 saptamani si e incantat baiatul de "selviciu" lui!
Acum,ca s-a mai incalzit avem program de iesit afara,cu rolele sau cu bicicleta,sper sa reusesc sa intru mai des desi vad ca e slabuta activitatea pe aici!
Va pupic pe toate!
sirod spune:
Bravo, Cami, ma bucur pentru Mihaita ca a reusit sa gaseasa un job bun!
Noi am fost vraiste, copiii cu febra si dureri de git...ele s-au pus pe picioare si m-a plesnit pe mine.De azi sunt ceva mai bine, dar inca ma doare capul, trag de nas si behai!Asa ca ... nu-mi ramane decat sa va urez sanatate multa!
camelia72 spune:
Doris,imi pare tare rau ca sunteti bolnavioare,sanatate tuturor,pai cu vremea asta ciudata cred si eu ca se prind usor virozele...eu ii indop cu vit. C si tinctura de propolis,la cat alearga cu gurile cascate cred ca astea i-a intarit!Noi asteptam vacanta,mai ales eu,am obosit ingrozitor cu impartitul copiilor dimineata,la scoala si gradi apoi adunatul de la pranz...!
lorena_andreianu spune:
Vaaai, oltencute dragi, ce mi-ati lipsit!
Uite ca aparui si eu la spartu targului, ca de obicei! Nici nu stiu ce sa va povestesc mai repede...
Vad si fete noi, frumos, frumos! Sonietchka bine venisi pe la noi. Am si eu un pui de 3 luni jumate! Noi prin iunie cred ca trecem la papica, ca io ma tin dupa astia si grilele lor. Mai am inca lapte si sper sa ma tina cel putin cat m-a tinut la cel mare (1 an) cu alaptatul.
Andreea, felicitari pentru burtica! Sa fie intr-un ceas bun. Sunt sigura ca va doriti fetita. Dar ar fi frumos si un fratior pentru Darius
Noi suntem bine, crestem, toti! Mai ales io! Nu glumesc, da' nici nu ma stresez. Cel mic sa aiba laptic si restu'... de la sine.
Ne incumetam sa venim in tara de 1 mai muncitoresc, ca sa botezam pe cel mic si sa rezolvam niste probleme pe la tara cu niste pamant. Mai venim si in august, asa ca va fi doar vizita de lucru.
Cel mic e un dulce, un zambaret. E tot ta-su' la moaca si el e tare mandru, va dati seama. Poze cu el http://family.webshots.com/album/562912048fzBgMV.
Cel mare intra in vacanta de primavara. Au avut si carnaval. Ii place acu' de frate-su, ca nu prea-l suferea la inceput... da' i-a trecut acum. Poze cu el: http://family.webshots.com/album/563125020IfATPv
Eu zic ca e bine cu 2 copii, adica am invatat sa ma organizez si sa le fac program unul dupa celalalt. Noroc ca cel mic e foarte cuminte, sta singur, nu plange decat de foame...
Cam astea cu noi.
Va pup pe toate si pe toti, sanatate multa celor bolnaviori si sper sa reapar curand.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mitza biciclista cu Stefan Daniel (02 ian. 2008) si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani