Oltence-poftiti la povestit!(25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Shose, n-am nascut nici eu, nici Eli, inca Am fost la dr, care ne-a asigurat ca totul e f bine, ca fetita e putin mai mare decat varsta sarcinii. A ramas sa nevedem la inceputul lui nov, sa stabilim detaliile legate de cezariana, sper sa stea cuminte bebelina pana atunci.

Sorina, nici eu nu te pot ajuta cu un raspuns la intrebarea ta. Noi n-am avut asemenea probleme niciodata, imi inchipui cat de greu iti este Medicul ce zice?

Am fugit, mai am treaba!
Pupici!

Bertha 35+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Buna dimineata la toate fetele,ce faceti nu veniti la o cafea?
Ce plictiseala....ėn casa nu pot sa fac nimic,ieri mi-am scos ghipsul si medicul mi-a zis ca pot sa misc mėna,trebuie sa fac fizioterapie (sa mai cheltui niste bani),si ca pot sa mai stau o luna acasa.Nu e rau ,acasa-mi place dar problema e cu programul pt.ca aici cėnd ai concediu medical poate sa-ti vina controlul,
asa ca de la 10 la 12 si de la 17 la 19 trebuie sa fi acasa.Altfel plecam ėn RO.pt.o luna.
Shose-ėntradevar m-am distrat mult,am rės f.mult(se spune ca rėsul face bine)mi-am facut si o mie de nervi,seara mergeam la plimbare prin centru,ne-am plimbat prin parc cu barca ,nici nu stiu cėnd a trecut timpul atėt de repede pt. ca vroiam sa ne oprim cėteva zile ėn Croatia numai ca nu ne-a mai permis timpul.
Sorina nici eu nu stiu dar nici nu am ėncredere ėn astfel de produse ,mai ales pt.copii.
Bertha-sper ca ne dai vesti daca intervine ceva.ėti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

FEtele, eu am incredere in produsele naturiste, caci nu au efecte secundare spre deosebire de medicamente.

SHose, unde stai in Cr? Mi-e incredibil de cunoscuta fetita :D

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Fetelor trezirea ! Nimeni deloc pe aici ?:(

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)

Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ooo, lume noua ,ce mai faci ,nu ne povestesti nimic?
Cum stai ,iesti bine?
Salut-o pe sora !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Uite-ma si pe mine!

Am avut o zi proasta luni, m-a durut burtica, nu cred ca de la sarcina, m-au durut muschii abdominali, cei ai spatelui, gatului...abia ma miscam. Acu-s muuult mai bine. Darius e la Craiova toata saptamana, profit si ma mai odihnesc si eu, desi m-am cam plictisit de atata odihna

Liana, ia te uite, unde ai disparut? Acu' esti in Austria sau e alta gluma de-a ta? Ia baga tu o poveste, ca nu-i frumos sa apari asa, sa ne pupi si sa dispari, cine stie cand te mai prinde omu' De Zozela stii ceva?

Pupici!

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Bertha-ai grije de tine!

Fetelor ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragele mele
na ca merit bataita pentru chiul nemotivat ...intre timp am avut si un deces in familie si nu am mai scris...important e ca sunt acum aici
shoose iubita am fost la control totul a fost ok si ne-a programat la cezarian pe data de 12 nov...daca ma tine pana atunci...ca sambata pierdui dopul si uite asa umblu eu destupata
mai rau e ca ma doare vechea cezariana...deh ica putin si ma vad cu minunea...eu sunt tare calma , dar sotul zici ca e turbat...te doare, ce este, ai contractii...ma inebuneste nu alta
va puapacesc si va imbratisez cu drag

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutare!

ma iertati ca intru aici la voi dar o caut pe Zozela de care nu mai stim nimic si ne e dor de ea la randunici!
pupici la toata lumea

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput