Oltence-poftiti la povestit!(25)
Raspunsuri - Pagina 13
Shose spune:
Pupici fetelor!
Marumiha e bine bb. A inceput sa mearga cu premergatorul, sa se ridice singurica in funduletz sau in picioruse. Sta in picioruse numai tinuta de mobila. E mai activa iar eu mai rupta de spate.
Dar ma bucura asa tare progresele ei. Chiar ma uimeste cum din bb mik
se transforma treptat.
Sa te insanatosesti repede.
Ce'o fi facut Eli la control? Miercuri parca avea programare. Asteptam vestile bune
despre bb si mami.
Camelia ma bucur ca Mihai e
indragostit de gradi.Cred ca rogramul pana la 12 e ideal in primul an. Nici prea mult nici prea putin. Vine vremea cand o sa ceara singur sa'i pui pijamalutza la pachet pt gradi.
Felicitari scolaritei de rezultate! 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
ang3lt0uch spune:
Ola fetele! Nici nu mi-a dat prin cap pana acu sa caut 'club' de oltence :) Si uite ca este unu! Ma primiti si pe mine ? :D
Ma numesc Sorina,27 de ani , sunt din Craiova si am o fetita de 1 an si 5 luni, Adriana Renata, nascuta 08 mai 2007.
Sper ca se fac si intalniri pe aici , cat mai e vreme frumoasa :D
Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Poze cu ingerasul mic
Shose spune:
Bine ai venit Sorina!
Sa'ti traiasca fetitza! Vrem sa va vedem, dar nu merge linkul cu poze. Poate rezolvi tu cumva situatzia.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
camelia72 spune:
Shose,multumim!
Sorina,bine ai venit in clubul nostru,sa creasca mare si sanatoasa printesa!
Marumiha,sanatate maxima!
ang3lt0uch spune:
Shose, mie imi merge :D E pagina de hi5, dar sunt vechi pozele
n-am mai pus din martie
O sa mai adaug cand oi avea timp:)
Poze cu ingerasul mic
ang3lt0uch spune:
Am editat linkul..vedeti, merge acum ? Dar tot poze vechi sunt :)
Poze cu ingerasul mic
bertha spune:
Salutare!
Marumiha, nu am auzit despre afectiunea asta, dar sunt sigura ca e f dureros
. Ai grija de tine!
Cat despre numele fetitei, in mod sigur o sa o cheme Ioana. Cat despre al 2-lea nume, eu si Darius am vrea Ruxandra, iar tati Catalina (ce zici Anita de combinatie?!

). Teoretic, eu si Darius avem majoritate, da' tati are drept de veto, ca la Darius eu am cam ales.
Sincer vorbind, mie imi place f mult si combinatia Ioana-Catalina, da' ce te faci cu Darius care se lamenteaza mereu "mie imi place Ruxandra, daca ii puneti Catalina, asa o s-o cheme toata viata" sau "daca ii puenti Catalina, eu ii zic Ruxandra"
O sa vedem cum rezolvam!
Camelia si noi l-am luat acasa la pranz pe Darius in ultimul timp, nu stiu daca am facut bine, inclin sa cred ca nu, dar nu mai suportam stresul, pe bune, acolo nu manca nimic, acasa se vaicarea mereu ca nu-i place sa doarma acolo...acum s-a linistit. Ce mare s-a facut Georgi! Niste poze mai recente unde gasim?
Sorina, bine ai venit!
Functioneaza linkul, am vazut pozicile, sa-ti traiasca micuta, e o dulceata! Din pacate, deocamdata nu putem sa te trecem in listuta, subiectul a fost creat de Zozela, care nu a mai intrat in ultimul timp, o asteptam cu drag inapoi.
Eu am inceput sa spal lucrusoarele bebelinei, sa fie pregatite si ele. Abia astept sa o vad si, mai ales, sa treaca perioada aia nasoala de recuperare.
Pupici!
Bertha
si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
marumiha spune:
BERTHA-multumesc mult
aici e destul de cunoscuta aceasta afectiune si sėnt f.multe persoane care au asemenea probleme.Poate ca si ritmul de munca e altul si cauza principala e aceasta ,de aceea e si recunoscuta ca boala profesionala.
Despre numele fetitei-sėnt frumoase toate si destul de greu de ales mai ales ca la noi se pun doua nume.Ceva asemanator a facut si sora mea i-a pus numele Adrian -Mihai (baiatului)dar noi toti ėl chemam George pt.ca e numele copilului nasilor si avėnd si o sora geamana cėnd au ėnceput sa vorbeasca ea pronunta numele George iar el (fratele)numele sorei.Aici de obicei se pune unu ,chiar daca tu vrei sa pui doua e unu singur cel recunoscut .Am vazut si pozele voastre ,cu burtica.
Shose-am vazut noile foto si am citit din nou povestea nasteri care m-a emotionat.ėntradevar a crescut mititica ,parca ai fi nascut ieri si uite cėt de repede a crescut.
Camelia-
multumesc si tie,credeam ca esti suparata si ca nici tu nu vrei sa mai intri pe aici.
Fetelor nu se stie nimic de restul oltencelor care mai postau pe aici-?doibebei,deeapui,zozela,Lorena ,mamacapra,fetelor ce mai faceti ,sėnteti bine?

Florina-bine ai venit ,povesteste-ne mai multe despre tine.
Am pus si eu cėteva foto noi de asta vara ,am fost ėn tara,la Rėnca,si Busteni.
Poze
Poze
ang3lt0uch spune:
Foarte scazuta activiatea :D si eu care credeam ca noi, oltencele avem 'gura mare' :D Se pare ca-s numa vorbe 
Despre mine ...pff...scriu mai multe cand am timp :) deocamdata ma lupt cu nenumaratele viroze pe care fie-mea le face intr-o veselie, mai ales enteroviroze, nici nu visez de unde le ia, caci sta cu mine acasa, nu merge la cresa.
Ati luat vreuna ALoe Gel sau Nectar de la forever ? ca ma gandeam sa ii dai la a mica, cica ar creste imunitatea ...incerc si eu sa o ajut cum pot :)
Poze cu ingerasul mic
Shose spune:
Marumiha
. Uite ce'a trecut timpul!
V'am vazut si eu pozicile. Cred ca ati avut vacabtza frumoasa la munte.
Sorina ti'am vazut ingerashul. E o frumusete. sa creasca mare!
Sanatate va doresc in lupta cu virozele. Din pacate eu nu stiu sa iti spun de stimulara imunitatii. Suntem prea mici si nu am ajuns inca acolo.
Bertha si Eli, ce fac burticile noastre maricele? Ceva vesti? Se apropieeeee 

Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii