Oltence-poftiti la povestit!(25)
Raspunsuri - Pagina 12
elilov3 spune:
seara buna dragelor
shoose o sa nasc in craiova la spitalul nr 1 cu dr. Tudorache stefania..ea a facut si prima cezarian si na zic ca stie ce a cusut pe acolo
..acum cu dumnezeu inainte speram ca de data asta sa fie bine ![]()
niste poze sa va delectati
http://community.webshots.com/album/563769943PESaWH?start=12
va imbratise si va pupacesc cu drag pe toate 

34+
Dimitrie
ADRIANKA spune:
Salutari, fetelor! Ce se intampla cu grupul vostru(nostru),de dispare asa, cu zilele. Recunosc, ca eu mai arunc cate un ochi pe aici si cand vad ca nu s-a mai scris nimic, stau si eu cuminte in banca mea, dar nu e bine, ar trebui sa iesim mai multe la apel...ca asa eu bantui pe forum mereu si de la serviciu si de pe acasa...
Oricum sanatate voua si puilor vostri!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
Shose spune:
Eli ce burtica frumoasa! Iar tu arati tare bine, iti prieste cred perioada asta. 
Cu Stefania Tudorache am nascut si eu, io o iubesc tare pe femeia asta.
E bine ca ai ales sa nasti aici, cred ca e spitalul mai mare si vad ca ai gasit si o doc buna.
Prima sarcina ai urmarit`o tot cu ea? Cum de nu si`a dat seama ca bb are probleme? Se zice pe aici ca e una din cele mai bune ecografiste din oras.
Ai programatdeja cezariana la o anumita data?
Adriana nu stiu de ce nu mai intra fetele
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
elilov3 spune:
neata fetele
shose nu la prima sarcina nu m-a urmarit ea...am fost la o doca din tg-jiu...cand am aflat de problema la 7 luni si jumatate ..am ajuns prin buc...o intreaga nebunie...intr-un final cineva ne-a recomandato si am decis sa nasc cu dumneaei nu aveam incredere in macelarii de la tg-iu...si asa in ziua cu pricina am ajuns in craiova..am stat 3 zile in travaliu si apoi sa decis sa facem cezariana... cam atata pe scurt..acuma inca nu am prog cezariana miercuri acuma de vine ajungem in craiova si o sa stabilim probabil ce si cum...am niste emotii 

adrianka asa si eu...![]()
![]()
35+
Dimitrie
bertha spune:
Salutare!
Fetelor, faceti ce faceti si dispareti mereu!![]()
Rodica, Doris, Ciuf, Camelia, Ana, Mandela, Neliana, Davidutza, Lorena, Liana si toate celelalte fete acre n-au mai scris de mult, ce-ar fi sa bagati un mesaj mic-micut si la oltence?
Shose, Elilov, Adrianka, pe voi va pup separat, ca ati fost cuminti si ati scris in ultimul timp.

Eu sunt deja in concediu, ma plictisesc si, uite, n-am cu cine sa tainui
Darius e in continuare in curs de acomodare cu gradinita, in sensul ca nu mai plange, dar nu mananca absolut nimic acolo.
La inceput, macar incerca, acum nu se mai atinge de nimic, nici macar de mancarurile care ii plac mult acasa.
A invatat o gramada de catecel si poezii, jocuri noi, dar, daca il intrebi, spune ca e groaznic la gradinita, desi educatoarea spune ca e f activ, cooperant si inclin sa-i dau dreptate, vad si eu ca a invatat multe lucruri noi.
Am cumparat hainute pt fetita, sunt atat de mici, dragalase si roz, ca nu mai pot de dragul lor. Mai am de cumparat cateva chestii si ar cam fi gata bagajul meu si al ei.
Pupici tuturor!
Bertha
si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Shose spune:
Bertha
odihneste-te ca stii tu mai bine ce te asteapta.
Doamne ce frumoasa perioada de concediu inainte de bb.
Ai gata bagajul...f bine, nu stii cand vrea bbitza sa va cunoasca, macar sa aiba garderoba asigurata
.Cum e burtica, activa?
Tu stai la Bucuresti sau la Craiova?
Eli si burtica ta ce mai face?
Doc Stefania tot asa ocupata e? Mi'e dor de ea. Ce ai facut azi la control?
Si sa mai strig odata: Zozeeee, Lianaaaa, Mama capraaaa, Cameliaaa, Marumihaaaa, Doibebeiiii, Ciufff, Sirooood.... si toate celelalte unde sunteti?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
marumiha spune:
Salutari si din partea mea si bun venit la fetele noi,si eu ma cam plictisesc acasa,stau de o saptamėna si nu reusesc sa fac nimic pt.ca m-am operat la o mėna si acum trebuie sa o tin ėn ghips pt. o perioada de timp.Nu prea reusesc nici sa scriu ,citesc cėte ceva si nu-mi scapa nimic din informatiile despre criza financiara.
Credeam ca nimeni nu vrea sa mai intre pe aici sa mai scrie,a fost o perioada destul de lunga de liniste totala dar vad ca ėncepe sa se schimbe situatia si ma bucur.

bertha spune:
Shose, burtica e f activa, chiar daca nu la fel de mare ca la Darius, cel putin asa mi se pare mie. Eu sunt in Bucuresti si tot aici o sa si nasc.
Marumiha, de ce te-ai operat? Trebuie sa stai mult cu ghipsul? Ai grija de tine!
Am pus poze noi in album. Pupici!
Bertha
si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
marumiha spune:
bertha-m-am operat de epicondilita (cotul tenismenului),e o problema de tendoane cauzata de miscari repetate si stresarii ėndelungate a muschilor extensori care e fregvent ėntėlnita la cine joaca tenis(din pacate eu nu joc)la cine foloseste mult calculatorul,la chirurgi(chiar si asistenta de la spitalul unde m-am operat avea acest tip de probl.) sau cine face pt.mult timp aceleasi miscari , da destule neplaceri daca nu e tratata la timp.E nevoie de mult repaus si de a evita anumite miscari.Asa ca sėnt nevoita sa stau la arest domiciliar pt.ca nu reusesc sa merg niciunde locuind la tara,fara masina aici e imposibil sa te deplasezi.
Si tu ai grije de tine si bucura-te de aceste momente frumoase si de timpul pe care-l ai la dispozitie de a sta poate mai mult si cu baietelul tau ca dupa ce o sa vina pe lume bebita poate o sa te dedici mai mult ei.Ce nume a-ti ales?
Shose-frumusetea ta ce face?
Camelia-ce mai faci?
Liana -povesteste-ne cum stai,felicitari din tot sufletul si mult mult,bine ėti doresc.Am aflat de putin timp vestea.
Va pup pe toate.
camelia72 spune:
Salutare,dragutelor!
Ma bucur tare ca s-a mai insufletit nitel subiectul,bun venit fetelor noi!
Noi suntem bine,Mihai e innebunit dupa educatoarea de la gradi,merge cu placere dar stie ca la ora 12 vine acasa,am renuntat la programul prelungit pt. ca juniorul nu s-a adaptat,poate nici noi nu am fost destul de insistenti si am cedat la lacrimile lui!Georgi e scolarita mare,suntem in clasa a 3-a,invata f. bine,sunt mandra de rezultatele de la concursuri!
Andreea,pupicei lui Darius si nastere usoara,sa dea DD o printesa sanatoasa si frumoasa ca fratiorul ei1
Va pup pe toate si promit ca voi intra mai des!