Oltence-poftiti la povestit!(25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna ziua fetele vreau si eu in randul vostru eu sunt tot o olteanca din Tg-jiu na ca vazui ca nu e nimeni din tg-jiu
si noi avem o poveste trista primul nostru baiat a murit la varsta de 5 luni dupa ce a fost diagnostical cu niste malformatii grave la varsta de 7 luni si jumatate intrauterin....o sa povestesc alta data pe indelete
acuma il asteptam pe bb2 in viata noastra si speram sa fie totul bine
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Oh, Elilov,cand aud de asemenea tragedii imi vin lacrimile instantaneu.Ingerasul tau te vegheaza de sus...
Iti urez o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos, de care sa te bucuri in fiece clipa. Asta e cel mai important.
Te pup

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Adrianka bine ne'am intalnit si aici

Eli o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.

Eu tot blocata am ramas si intreb iar, de Mamacapra mai stie cineva ceva?

Zoze[pup[] unde esti?

Bertha cat mai are bb pana vine? Parca la sfarsitul anului, nu? Imi pare rau ca Darius nu indrageste gradinita Am mai auzit cazuri asemanatoare care in final au ajuns sa planga in vacantza ca vor iar la gradi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Elilov, Adrianka, bine ati venit! Hai la povesti, sa mai insufletim subiectul!

Zozela, unde esti, mami, hai sa le trecem si pe fete in listuta!

Shose, bb ar trebui sa vina in perioada 15-20 nov, nu mai e mult. Sper sa ai dreptate cu gardinita, Doamne ajuta sa treaca greul de acum!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

buna fetele
bertha, shose, adrianka multumesc frumos de primire
aceleasi ganduri bune vi le adresez si eu
off fetelor nu imi vine sa cred ca a inceput numaratoarea inversa si la mine cu bb....am niste emotii
33+Dimitrie

Mergi la inceput

ziua buna dragelor
o tarzie doriti?
deci realizez ca trebuie sa scot biciul ca nu se mai poate voi pe unde umblati...hai oltencelor la apel pai se poate...va dau na na
eu tot cu durerea de spate ma prezint ce sa fac...de-ale sarcini 'placeri'
va pupacesc si va imbratisez
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Ce mai fac oltencele dragi. Iar ati disparut?

Darius in continuare se smirocaie dimineata la gradinita si nu vrea sa manance deloc. Mananca dimineata acasa si apoi la 5 ii da Lau ciorbita cand ajung acasa. S-a mai cumintit putin, dar inca e cel mai nazdravan de-acolo. A facut destule boacane de genul manacat bomboanele educaoarei din catedra, aruncat sul de hartie igienica in WC, aruncat clama de par a unei fetite in cosul de gunoi... aproape zilnic aflam de o noua prostie. Imi spune Lau ca se duc cu inima stransa sa-l ia, se asteapta mereu la o noua isprava. Ca parte pozitiva: a invatat o multime de cantecele, poezii, jocuri, ne-a spus educatoarea ca f rar a vazut un copil cu un vocabular atat de elevat si cu atatea cunostinte. S-a si plans oarecum ca vorbeste non-stop, de fapt sunt momente in care numai gura lui se-aude. Eu ce sa mai zic, doar stiu ce moara neferecata am in ograda, e cumplit de obositor cand turuie mereu.

Eu mai merg la serv doar sapt asta, apoi stau acasa, abia astept!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

ziua buna dragelor [hi]
bertha vai ce nazdravam ai asa sa nu se plictiseasca educatoarea cu el
voi dragelor pe unde sunteti..treburi, treburi gospodinelor
34+Dimitrie

Mergi la inceput

Bertha ma bucur ca s`a mai obijnuit...cat despre boacane, asta e...ai un nazdravan. si sa vina mai rpd conediul!!!

Eli aici suntem. Si eu si BB suntem mucioase. Sper sa treaca cu nurofen. In rest...vorba ta, cu treburi casnice, gatit la bb zilnic, pazit sa nu cada sau sa nu traga ceva din premergator...vezi tu peste putin timp.
Cul iti merge sarcina? Unde o sa nasti?

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Berta si Eli o sa nastetzi in aceeasi perioada...uhhh parca ma vad pe mine si pe MamaCapra acum cateva luni, ne faceam planuri ca vom fi colege de salon.

Zozeeeee unde esti??? mamaCapra????
Ce e cu voi?

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput