Gravidute & Mamici de Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 19
ghinetz spune:
Diana, vreau cafea, ca eu nu am facut inca. E calda? ca ma doare putin gatul. (stii, acum te intreb si de ti-s muiati posmagii)
Miha, fugi, fugi. Unde mergi pana la urma, la Casa Sindicatelor sau...?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
addiana spune:
oana, e calda calda...numai buna!
bate vantul cam tare azi....![]()
ralu cine a castigat concursul?
ghinetz spune:
Intrebare intrebacioasa:
cum fac in webshots sa sterg o poza? Nu gasesc delete-ul
. (Ca rochita aia mov e sora-mea la cununia civila, nu eu, dar a ajuns din greseala poza si nu stiu sa o sterg)
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
alynta27 spune:
Buna dimineata1
Oana vezi la album(unde se vad toate pozele pe pagini),da click-ul pe poza si ai sa obs in stanga jos, pe poza, un "X". Il "apesi" si gata!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
addiana spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Intrebare intrebacioasa:
cum fac in webshots sa sterg o poza? Nu gasesc delete-ul. (Ca rochita aia mov e sora-mea la cununia civila, nu eu, dar a ajuns din greseala poza si nu stiu sa o sterg)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
cand esti pe pagina cu poza care vrei s-o stergi, in dreapta este delete cu un cos de gunoi...pe acolo mai e si tag it, share on, download..etc...
sau mai usor cum a spus alina, fiecare poza are un x...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, fugi, fugi. Unde mergi pana la urma, la Casa Sindicatelor sau...?
Inca nu stiu...
Pana acum am strans urmele taifunului
...M-am asezat acu sa iau si eu micul dejun...
si sa cuget
la ce voi face azi.Si din cate am de facut parca vad ca nu-mi iese nik.

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Eu ma lupt cu aspiratorul.De mincat n-am apucat azi,poate reusesc la prinz.Dar tre' sa fac mincare.M-am hotarit-peste.
Dar daca nu stau baietii linistiti iar iau masa la scoala-adica covrigi sau napolitane.
Ma duc sa termin de aspirat.La ce aspir?-la o zi linistita, in care sa nu fac treaba.
addiana spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Ma duc sa termin de aspirat.La ce aspit?-la o zi linistita, in care sa nu fac treaba.
idem
me too
si eu la fel
subscriu
.
.
.
.
.
ghinetz spune:
quote:
La ce aspir? La o zi linistita, in care sa nu fac treaba.
Adica una din aia in care te trezesti la 9. Bei linistita cafeaua timp in care mai rasfoiesti o carte. Apoi faci un dush luuuung. Si ai timp sa te ungi cu toate alifiile: sampoane, balsamuri, crema de corp, crema de calcai, crema de fata, de maini...Te imbraci cu o fustita scurta (ca la 45 de kg merge), un top finutz si iesi diN casa pe la 12. (se intelege, cursurile de dimineata le-ai sarit, oricum erau plictisitoare)
La 1 esti la facultate. Ai un seminar, dar si o gashca de prieteni care merg in CUI la o bere. Decizia nu e grea. Pe la 5 ramai doar cu prietenii apropiati si stati pe o banca in Copou, ca trebuie sa faci planuri pentru expeditia din vara, din Apuseni. La 7 incepe spectacolul la teatru. Ai invitatie (avantaj tu ca ai coleg fiu de actrita) si l-ai chemat pe EL. Mergeti impreuna si timid va tineti de mana in timp ce Coseru are un monolog despre iubire. Dupa, merge un pahar de vin in barul actorilor, acolo, in subsolul Teatrului. Si iar vorbiti despre toate. Tzigarile doar va tin companie. Pe la 11 chemi un taxi. Te duce acasa...sa meditezi la inca O ZI LINISTITA DE MARTIE
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"